• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üc aylik evlilikte mutsuzluk

Maddi durumunu bilerek evlenmiştirsiniz şimdi neden bu kadar sorun oldu ki daha üç aylık evlilikte çok sorun bunlar abartılmış sorunlarda var bence illa ki nişan döneminden bellidir

Merhaba hanimlar,

ben üc aydir evliyim. Esimi severek evlendim ama bu sevgi günden güne icimde azaliyor cünkü anlasamiyoruz.
Esimin geliri benden cok daha düsük ve borclari var. Bu borclarin bir kismini arti ev masraflarinin hepsini ben ödüyorum. Bu beni cok mutsuz ediyor. Ve ben bu durumu her kavgada basina kakiyorum cünkü artik biktim.

Onun yani sira baska sorunlarimizda var. Kiyafetime ve makjacima karisiyor ve kisitliyor. Kendisi bu aralar sabahlara kadar PS4 oyununu oynuyor ve benimle yada ev islerinle hic ilgilenmiyor. Dün mesela isten gelir gelmez benim erkek kardesimi cagirmis oynamak icin. Sadece bir saat oynucaz, sordu kiramadim dedi. Bu tabi bir saate kalmadi ve saatlerce oynadilar, bende yatak odasina gidip yattim. Bugün kardesime sordum, esim onu cagrmis, yani bana yalan söyledi. Bu kücük olay icimi iyice sogutu. Ona bu sabah icimi döken bir sürü mesaj yazdim ama kendisi daha uyanmadi. Suan is yerindeyim ve aglamamak icin kendimi cok zor tutyorum.

Ben gercekten ne yapacagimi bilmiyorum, Bu aksam yüksek lisans mezuniyet törenim var ve aslinda onu yanimda istemiyorum. Ailem gelecegi icin onuda götürmeye mecburum. Kimseye bu mutsuzlugu hisettirmemeye calisiyorum ama ben günden güne ölüyorum. Emek harcadigim bu iliskiyi bitirmelimiyim? Sanki sorunlar büyük degil gibi gözüksede ben cok mutsuzum. Bu evlilik bir hata gibi geliyor bana ama onsuz daha mutlu olabilirmiyim bilmiyorum gercekten.

NOT: Esimi mezuniyete yanimda istemem tamamen bu sabahki kizginligilmla alakali, yoksa tabiki yanimda olmasini istedigim ilk insan. Ondan utandigim falan düsünülmüs bu kesinikle dogru degil!!

Nikah kıyılirken " iyi gunde kotu gunde " dediniz mi ? :)

Bak ben 4 senelik evliyim ilk 1-2 sene cok agladim cok kavga ettik cok ilgisiz kaldim cok hirpalandim.. Gecim sıkıntısı cok cektik yapamadik olmadi sandik.. Ama sabrettik aşk vardi arada.. Sonra evliligimiz oturdu keyif almaya basladik beraber.

Belki esinin sorunlari kafasindan atma yontemi ps oynamak ?

3 aylik evliymissiniz birlikte oynamayi teklif et ? Onun kafasini baska seylerle dagit.. Diger sorublar her turlu cözülür.

Sanki evlenmeden maaşı bilmiyordunuz.

Onun gururunu bu kadar hiçe sayarsaniz sabaha kadar oyalanacak bir şeyler arar elbet.

Para ve mevki bazı kadın ve erkeklere ağır geliyor .

Merhaba hanimlar,

ben üc aydir evliyim. Esimi severek evlendim ama bu sevgi günden güne icimde azaliyor cünkü anlasamiyoruz.
Esimin geliri benden cok daha düsük ve borclari var. Bu borclarin bir kismini arti ev masraflarinin hepsini ben ödüyorum. Bu beni cok mutsuz ediyor. Ve ben bu durumu her kavgada basina kakiyorum cünkü artik biktim.

Onun yani sira baska sorunlarimizda var. Kiyafetime ve makjacima karisiyor ve kisitliyor. Kendisi bu aralar sabahlara kadar PS4 oyununu oynuyor ve benimle yada ev islerinle hic ilgilenmiyor. Dün mesela isten gelir gelmez benim erkek kardesimi cagirmis oynamak icin. Sadece bir saat oynucaz, sordu kiramadim dedi. Bu tabi bir saate kalmadi ve saatlerce oynadilar, bende yatak odasina gidip yattim. Bugün kardesime sordum, esim onu cagrmis, yani bana yalan söyledi. Bu kücük olay icimi iyice sogutu. Ona bu sabah icimi döken bir sürü mesaj yazdim ama kendisi daha uyanmadi. Suan is yerindeyim ve aglamamak icin kendimi cok zor tutyorum.

Ben gercekten ne yapacagimi bilmiyorum, Bu aksam yüksek lisans mezuniyet törenim var ve aslinda onu yanimda istemiyorum. Ailem gelecegi icin onuda götürmeye mecburum. Kimseye bu mutsuzlugu hisettirmemeye calisiyorum ama ben günden güne ölüyorum. Emek harcadigim bu iliskiyi bitirmelimiyim? Sanki sorunlar büyük degil gibi gözüksede ben cok mutsuzum. Bu evlilik bir hata gibi geliyor bana ama onsuz daha mutlu olabilirmiyim bilmiyorum gercekten.

NOT: Esimi mezuniyete yanimda istemem tamamen bu sabahki kizginligilmla alakali, yoksa tabiki yanimda olmasini istedigim ilk insan. Ondan utandigim falan düsünülmüs bu kesinikle dogru degil!!
Eğer elinden geleni yapıyorsa borçlar için seninde yardım etmende ne sakıncası var ki .. , Aranızda paranın lafı mi olur .. Ama su sac makyaj konusunda haklisiniz .. Sonuçta çalışan bi insansiniz ve kendinize bakmaniz gayet doğal ... Bide şöyle bisey var .. Şimdi sizin evliliğiniz çok yeni ya .. Eşler birbirini sevse bile alışma süreci zor oluyor .. Biz eşimle ilk 2 ay her gün kavga ediyorduk oda en ufak tartışmada pes oynar yada uyur .

Bence haklısınız. Yeni evlisiniz ve üstünüzde bi ton yük var. Hem çalışıyor hemde çoğu zaman ev işlerini yapıyorsunuz. Eşiniz üzerinizdeki yükü almalı. Şuan maddi olarak alamiyorsa duyduğu üzüntü ve sıkıntıyı anlatmali. *tabi duyuyorsa*Sanki sizin gorevinizmiş gibi borç ödemek böyle normal davranmamalı.

Ben burda sizin durumunuzun yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Siz eşinizin maaşı az olduğu icin değil sizin maasınız cok olduğu için yükü sizin omuzlarına birakmasina sitem ediyorsunuz. Sonuna kadar bu sitemde haklisiniz.
Borc ödemek maddi olarak esinize destek olmak göreviniz değil dinen de böyle. Bu erkek için fedakarlıktır.
Fakat günümüz kadınları bu durumu okdr normallestirdiki sanki olmasi gereken buymuş gibi oldu.
Durum böyleyken birde ev islerine destek olabilir gönlünüzu okşayacak hareketlerde bulunabilir.

Oyun meselesine gelince cok büyük bir mevzu değil ama zaten çalışıyorsunuz yeni evlisiniz sizin icin bir plan yapabilirdi.

Eşiniz size yardimci olmuyor ve üzerinizdeki yükleri normal olağan durum olarak görüyor.
Karşıniza alin durumu ve ne hissettiğinizi anlatın.
Boşanma lafını esinize karşı ağzina almayin ama.
Sevgiler..

Ne demek istedigimi tam anlamiyla yazmissiniz, tesekkür ederim beni anladiginiz icin :) dün sakin kafayla esimle konustum ve o da bana hak verdi. Ayrilik konusu sadece bir anlik öfkeyle burda dile getirdigim birsey.

Ne demek istedigimi tam anlamiyla yazmissiniz, tesekkür ederim beni anladiginiz icin :) dün sakin kafayla esimle konustum ve o da bana hak verdi. Ayrilik konusu sadece bir anlik öfkeyle burda dile getirdigim birsey.

Bugüne kadar hiç konuşmadiniz mi.?

Back
X