• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç aylık iğne Hakkında

bir_umut_yasamak

Guru
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
1.989
4.568
333
Öncelikle lütfen konumu hemen taşımayın ilgili bölümde cevap veren olmuyor :(
Ben doğumdan bu yana 3 doz yanı 9 aydır üç aylık iğne kullanıyorum. Ama inanılmaz dengemi bozdu adetten kesildim sürekli lekelenme yaptı
Şimdi iğneyi bıraktım. Daha önce kullanmış olan hamınlar adet olmaya ne Zaman başladınız ne Zaman eski düzeninize döndünüz acaba ?? hamile kalsam (Allah korusun) Nasıl anlayacağım çok gıcık bir durum :(

Ben de aylık olanlarla korunuyordum ve hamileyim suanda :)

Kiminle konussam iğneyle korunurken hamile kalmış. Ya koruyuculuğu yok ya da süresi var. Benim dengemi de alt üst etmişti.

Bede igne vurdurmak istiyorum 3 aylik ama ablamlar karsi.Kendileri vurdurdu adet olamafilar.Yengem de oyle memnun degil.Bende kararsiz kaldim .

Aaa bende bu iğnelerin koruyuculuğu çok yüksek hatta bırakınca bile birsüre hamile kalamıyorlar diye biliyordum şok oldum :O
Ben de sok oldum. Hayır doğurgan bir tip de değilim hatta tek tüpüm yok. Sekere can veren Allah bana da bişiler nasip ediyor işte :)

Kiz kardesimde o igneden kulandi kendisini menapoza girmis gibi hisediyordu cok rahatsiz oldu.biraktigi zamanda 9 ay sadece akinti sekilde regl oluyordu.ve düzensiz regl oluyordu.hormonlar bir düzene girene kadar bir sene gecti simdi arkadaslar korunma konusu oldugunda sakin igne vurulmayin der oda cok pisman olmustu.

Ben üç aylık kullandım bi sene aynı sende ki gibi adetimi kesti. Bıraktıktan sonra ancak bi sene sonra normal adet olabildim.Simdi aylık vuruluyorum hamile kalmamak için her türlü yolu deniyorum a aylık iğneden memnunum hem koruyor hem adetim duzenli..Tabiki Mevla ol derse iğne falan hikaye ama aylık iğne tavsiye ederim

Benim latex alerjim var spiral taktırayım dedim onunla da hamile kalan cok fazla kadın var.
Istemeden hamile kalmak da kotu ama dis gebelik daha kotu bence. Lateks alerjisi olanlar icin farkli tipte prezervatifler var diye biliyorum. Bir arastir istersen. Dogru kullanildiginda en az zararli yontem bu.

Ahh ne cektim ondan..bende 3 doz oldum ve sonra biraktim ve taammm 1 sene regl olamadim hemde hic..nokta kadar bile
Tam bir yil etkisinin gecmesini bekledim resmen o 1 yil menepoz gibi zordu sonra olmaya baslayinva aylik igne olan mesignaya dondum ve cok memnunum her ay oluyor duzenli sekilde ve hic dengemi bozmuyor

Back
X