• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uc aylik Igne Ve Gebelik Testim

Galiba tatlım ya eğer ki çok kanama devam ederse doktora gidicem ağrım var çok :KK43:
haydaa tüh üzüldüm e madem neden testte çıkmadı kaşık kadar olabilmesi için bebeğin gelişmiş olması lazm içeride en az 2 aylık olması lazm yani öle olsa testte çıkardı bence ama tabi yine git sen dr a ihmal etme belki başka bişi vardır

Kızlar doktordayiz parcayla beraber gittik peçeteye alıp.
Doktor düşük dedi kan verdik acil olarak hemen çıkardılar sonuç 9.75 çıktı yani varmış düşmüş kanda da düşer dedi ağrı kesici iğne vuruldum kanaman güzel zaten sagliksizmiski düşmüş dedi.
Kimyasalmis iğneyi söyledim eğer ki sağlıklı bir gebelik olsaymis iğne etki etmezdi dedi o içimi rahatlattı.

Doktor düşük dedi kan verdik acil olarak hemen çıkardılar sonuç 9.75 çıktı yani varmış düşmüş kanda da düşer dedi ağrı kesici iğne vuruldum kanaman güzel zaten sagliksizmiski düşmüş dedi.
Kimyasalmis iğneyi söyledim eğer ki sağlıklı bir gebelik olsaymis iğne etki etmezdi dedi o içimi rahatlattı.
Ayy inanmıyorum canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun sakın üzme kendini vardır herseyde bir hayır senin canın sağolsun

Ayy inanmıyorum canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun sakın üzme kendini vardır herseyde bir hayır senin canın sağolsun

Sağol Birtanem yok uzmuyorum kendimi hayırlısı böyle imiş.
Zaten çok erken ikinci için Rabbim olmayanlara versin.
Yatıyorum şimdi evde eylüle kayinvalidem bakıyor.
Sen naptin test silikti senin

Sağol Birtanem yok uzmuyorum kendimi hayırlısı böyle imiş.
Zaten çok erken ikinci için Rabbim olmayanlara versin.
Yatıyorum şimdi evde eylüle kayinvalidem bakıyor.
Sen naptin test silikti senin
Aynen canım hayırlısı herşeyin testi tekrarladm aynı silik çıktı yarın hormon testimi yaptrmam gerekio o ara gebeliğede baktırırm kanda ama çok iştahm açıldı niye böle oldu anlamadm birkaç gündür çok yemek yiyorum

saglık olsun cnm hatırlıosan gecen kasım ayında ben de aynı boyle olmustum 8 gun gecmıstı adetım kanamadan ıkı saat once 7 cıkmıstı degerım hıc etkılemıo normal devam edıosun kanaman durunca

Aynen canım hayırlısı herşeyin testi tekrarladm aynı silik çıktı yarın hormon testimi yaptrmam gerekio o ara gebeliğede baktırırm kanda ama çok iştahm açıldı niye böle oldu anlamadm birkaç gündür çok yemek yiyorum

Inşallah vardır canım yaz ama bizde olurmu :)

hayırlısı olsun
düşüklerden sonra gebe kalmak daha kolay dıye bılıyorum

Ayy kızlar yemin ediyorum bazen şu doktorları dövesim gelio adam inat edio neymis adetten 10 gün gecmeden kan testi olmuyomus sanki ona ne neyse verdm kanı bakalm yarn çıkacak sonuç

Ayy kızlar yemin ediyorum bazen şu doktorları dövesim gelio adam inat edio neymis adetten 10 gün gecmeden kan testi olmuyomus sanki ona ne neyse verdm kanı bakalm yarn çıkacak sonuç

Idrarda baktın mi gene canım.
Sağlık ocağı ise öğle özelde sormuyor bile.

saglık olsun cnm hatırlıosan gecen kasım ayında ben de aynı boyle olmustum 8 gun gecmıstı adetım kanamadan ıkı saat once 7 cıkmıstı degerım hıc etkılemıo normal devam edıosun kanaman durunca

Biliyorum abla eylüle hamile kaldığım aydı sende öğle bişi yasamistin sağlık olsun napalım

hayırlısı olsun
düşüklerden sonra gebe kalmak daha kolay dıye bılıyorum

Aman gebe kalmak istemiyorum kız naptin sen daha bebeğim 85 günlük o bile yetio bize huysuz sürekli aglio aksamlari kolik gece 2 de arabayla tur attık ta anca sustu

Back
X