- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.126
- 498
ayyy valla kaynana nerde cok heyecanlandım6 7 gibi abla :) soguk istanbul bugun eylulle yanlizim yoksa cikar alirdik ta :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy valla kaynana nerde cok heyecanlandım6 7 gibi abla :) soguk istanbul bugun eylulle yanlizim yoksa cikar alirdik ta :)
ayy ewett ama beraber buyuceklerrr kocısın kafayı yer artık heralde bılıo mu
hastanedeler abla kayinpederim baypass olmusttu 2 sene once kontrole gitmislerayyy valla kaynana nerde cok heyecanlandım
orasını dusunme gercekten ben dogdugumda babam devlet ısıne gırmıs hıc bellı olmaz bebısın rızkını ,Allah verecek esın aldıralım derse cok pişman olursun sonra dınleme onu eylulu nasıl bekledın hatırlasoyledim aksam baya sinirli idi nasil olur ya dedi dedim bilmiyorum ya test yanlis yada hamileyim.
soklardaydi. ikinciye bakacak durumumuz yok olsa isterdim dedi dedim dur bakalim allah buyuk.
gercekten esimin aldigi maas belli suan eylule rahatlikla bakioruz da ikinci gelirse nasil olur bilmem.
esimin iside bu ara inisli cikisli hakkimizda neyse hayirlisi onu diliyorum rabbimden.
allah olmayanlara isteyenlere nasip etsin
hiii akşama kaldı yanı neyse hadı bakalım hayırlısı olsunhastanedeler abla kayinpederim baypass olmusttu 2 sene once kontrole gitmisler
hiii akşama kaldı yanı neyse hadı bakalım hayırlısı olsun
orasını dusunme gercekten ben dogdugumda babam devlet ısıne gırmıs hıc bellı olmaz bebısın rızkını ,Allah verecek esın aldıralım derse cok pişman olursun sonra dınleme onu eylulu nasıl bekledın hatırla
masallahhh aldırma bu erkek olcakevet abla 1 sene bekledik gelmedi neler yaptim olsun die biliosun.
aldirma taraftari degilim kiymak istemiyorum bir sekilde ikna ederim onu ben
bende de ole yerleşme kanaması olmustıaynen ogle abla bende merak ediyorum bakalim testin durumuna gore hareket edicem hala pembe akintim var toz pembe gibi
masallahhh aldırma bu erkek olcak![]()
bende de ole yerleşme kanaması olmustı
ıcımden ole gectı hadı bakalımmm e bundan sonra artık cıft taraflı koruma yaparsınızhahaha gercekten erkek oluyormus ki ruyamda gormustum eylul elimi tutuyor erkek kucagimda hemen test yapmistim dun sabah :)
ben dıger erkek bebeklerde hıc yerleşme kanaması yaşamadım bunda yasadımeyluldede yasadim kahverengi gibiydi kirmizi kan yoktu.
bu pespembe gelio bakalim aksam olsada bir an evvel esim gelse getirse su testlerii
ıcımden ole gectı hadı bakalımmm e bundan sonra artık cıft taraflı koruma yaparsınız![]()
ben dıger erkek bebeklerde hıc yerleşme kanaması yaşamadım bunda yasadım
ewet ben bunda ılk yasadım dıger kucuklerde de olmadı yerleşme kanamasıher gebelikte olacak die bisi yokmus zaten abla benim annemde bana yasamis adet olmus sanmis meger degilmis :)
ewet ben bunda ılk yasadım dıger kucuklerde de olmadı yerleşme kanaması
artı spıral de olabılır kuzu demek ıgneye ragmen oldu heeaynen ogle olucak dogum kontrol + prezervatif![]()
ayy olmaz mı yaaaa kuzum fotosunu atıyım sana bak teyzesısana demistim ama abla kizin olucak prenses gelio die :)
evlat evlattir tabi de kizlarda cok seker :)
evet oda olabilir bencede onuda taktiriyim tam koruma olsun 3lu :)artı spıral de olabılır kuzu demek ıgneye ragmen oldu hee