• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uc aylik Igne Ve Gebelik Testim

ayy ewett ama beraber buyuceklerrr kocısın kafayı yer artık heralde bılıo mu

soyledim aksam baya sinirli idi nasil olur ya dedi dedim bilmiyorum ya test yanlis yada hamileyim.
soklardaydi. ikinciye bakacak durumumuz yok olsa isterdim dedi dedim dur bakalim allah buyuk.
gercekten esimin aldigi maas belli suan eylule rahatlikla bakioruz da ikinci gelirse nasil olur bilmem.
esimin iside bu ara inisli cikisli hakkimizda neyse hayirlisi onu diliyorum rabbimden.
allah olmayanlara isteyenlere nasip etsin

soyledim aksam baya sinirli idi nasil olur ya dedi dedim bilmiyorum ya test yanlis yada hamileyim.
soklardaydi. ikinciye bakacak durumumuz yok olsa isterdim dedi dedim dur bakalim allah buyuk.
gercekten esimin aldigi maas belli suan eylule rahatlikla bakioruz da ikinci gelirse nasil olur bilmem.
esimin iside bu ara inisli cikisli hakkimizda neyse hayirlisi onu diliyorum rabbimden.
allah olmayanlara isteyenlere nasip etsin
orasını dusunme gercekten ben dogdugumda babam devlet ısıne gırmıs hıc bellı olmaz bebısın rızkını ,Allah verecek esın aldıralım derse cok pişman olursun sonra dınleme onu eylulu nasıl bekledın hatırla

orasını dusunme gercekten ben dogdugumda babam devlet ısıne gırmıs hıc bellı olmaz bebısın rızkını ,Allah verecek esın aldıralım derse cok pişman olursun sonra dınleme onu eylulu nasıl bekledın hatırla

evet abla 1 sene bekledik gelmedi neler yaptim olsun die biliosun.
aldirma taraftari degilim kiymak istemiyorum bir sekilde ikna ederim onu ben

sana demistim ama abla kizin olucak prenses gelio die :)
evlat evlattir tabi de kizlarda cok seker :)
ayy olmaz mı yaaaa kuzum fotosunu atıyım sana bak teyzesı
12079304_740327242767659_6991859457837175509_n.jpg

Back
X