- 5 Ekim 2015
- 165
- 73
- 13
- 45
16 da duuk bı hafta cnm sen mutlaka ölçtur her kontrolde
Adre hanim yukaridaki mesajima donerseniz sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16 da duuk bı hafta cnm sen mutlaka ölçtur her kontrolde
ben trabzonda yasamıom bılemıyorum ben de orada perınatolog arastırmıstım rızeye asınma durumum vardıAdre hanim , trabzonda doktor perinatolog onerisine ihtiyacim var , iletisime gecebilir miyiz
Hadi gözün aydın canım..kizlar test negatif cikti cok sevindim
Hadi gözün aydın canım..
Olsaydı çıkardı bence :) sabah tekrar dene istersensagol birtanem 2 saatlik idrarla yaptim acaba sonuc verirmi ki o takildi aklima simdi :)
Sen benim için dua et:)
Ay çizgi var orda .. hamişsindir inşallahCanım sence bu sonucun doğruluk payı varmıdır hiçbişi anlamadm daha adete 12 gün var aksam yapmstm testiEki Görüntüle 1649638
Bu kadar erken belli olur mu canım ya pek güvenemiyorumAy çizgi var orda .. hamişsindir inşallah
Canım sence bu sonucun doğruluk payı varmıdır hiçbişi anlamadm daha adete 12 gün var aksam yapmstm testiEki Görüntüle 1649638
Bu kadar erken belli olur mu canım ya pek güvenemiyorum
Tam durumun nedir bilmiom dà. Ben adet gunu yapmıştım böyleydiBu kadar erken belli olur mu canım ya pek güvenemiyorum
Ayy kız sabah tekrarlaym o zman :)bebegim cizgi gozukuyor yarin sabah ilk idrarla denersen belki koyulasir ay inanmiyorum :)
Sabah tekrarlaym koyulasırsa vardr hayırlsylaTam durumun nedir bilmiom dà. Ben adet gunu yapmıştım böyleydi