Saç Rengi ve Saç Boyama Uç Balyaj için Kuaför?

ccereen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
89
21
98
Arkadaşlar saçlarım uzun,kalın telli ve doğal rengi siyah.saçlarıma ombre denilen uç balyaj yaptırmak istiyorum.küllü kumrala doğru yada sarı gibi.bostancı Maltepe içerenköy civarı bildiğiniz iyi bir kuaför var mı?:3:

Arkadaşlar saçlarım uzun,kalın telli ve doğal rengi siyah.saçlarıma ombre denilen uç balyaj yaptırmak istiyorum.küllü kumrala doğru yada sarı gibi.bostancı Maltepe içerenköy civarı bildiğiniz iyi bir kuaför var mı?:3:

Aman derdini cok iyi anlat kuafore bende yaptirdim haziranda aksama da dugun vardi hatta anlamaz diye resim gosterdim bunun gibi istiyorum dogal olsun dedim.oncede yaptirdim sacimi kestirince gitti cok hosuma gitmisti oyle olur sandim.tamam tamam dedi krepe balyaj yaptirdim.Allahım kabus gibiydi 1 saatten fazla bekletti boyayi.neyse sacini yikasinlar dedi acemi bi kadinin ellerine dustum o krepeyi acana kadar kadin butun saclarimi yoldu.neyse havlunun kenarindan sac rengimi bi gordum kabus gibiydi bakakaldim oyle suratim degisti kaynar suLar dokuldu basimdan :5: tatile gittim sonra gunesten iyice acildi civicive dondum sacimi topuz yapitigimda peruk takmis gibi ne bilim sari top koymus gbi oluyodu.saclarim uzun boyamaya karar verdim voilanin 6 siyla boyadim, aldim elime boyayi sari yerlere surdum ve hemen yikadim :1: simdi tam istedigim gibi.resim gostermesem kim bilir nolurdu..haa benden kalan boyayida bi kizin saclarina surdu diplerinden itibaren ince ince alarak..kiz esmer simsiyah sac noldu onun saclar bilmem.yani istedigini cok cok iyi anlat resimlerele git :1:

Son düzenleme:
En korktuğum şey :52: çok geçmiş olsun canım.balyaj yaptırıp da memnun kalan varsa yazsa???pişman olmak istemiyorum :3:

cerencim sacin umarim gusel olmustur...boyatmadiysan da nacizane tavsiyem uclari cok acik olmasin ustlere uyumlu olabilecek kadar acik bi ton uygularsan sanki guneste acilmis gibi gorunur ... gule gule kullanirsin insallah;) bu arada
sana ulasmam lazim yeni uye old. icin msj gonderemiyorum sana mersinde ablanin gittigi akupunktur dr unun ismini sorcaktim bana yazabilirmisn lutfen

cerencim sacin umarim gusel olmustur...boyatmadiysan da nacizane tavsiyem uclari cok acik olmasin ustlere uyumlu olabilecek kadar acik bi ton uygularsan sanki guneste acilmis gibi gorunur ... gule gule kullanirsin insallah;) bu arada
sana ulasmam lazim yeni uye old. icin msj gonderemiyorum sana mersinde ablanin gittigi akupunktur dr unun ismini sorcaktim bana yazabilirmisn lutfen

özel msj bende atamıyorum.akapunktur pozcu garanti bankasının üstünde.hatta otobüs durağı da var bankanın önünde.

OMBRE BALYAJ Ben yaptırdım COK GUZEL VE KULLANIŞLI ve benim de 2 3 yıldır severek kullandığım bir saç trendi. Ombre de denilen bu model saçın üst kısmının doğal renginde bırakılıp aşağı doğru açılması işlemi. Genel olarak bu şekilde kullanılsa da saçın uçlarının farklı renklere boyandığı veya üst kısmın daha açık altların daha koyu olduğu modeller de mevcut. Saçını boyatmaya cesaret edemeyen ancak değişiklik isteyenler için muhteşem bir saç modeli. Üstelik her ay dip boya yaptırma derdi de yok. Ben yaklaşık 7 8 ay kullanıyorum. Zaten saçların üst kısmı doğal tonlarında bırakıldığı için hiç sorun olmuyor. Bu modeli özellikle kumral saçlara çok yakıştrıyorum. Üstelik profesyonel bir el tarafından gerçekleştirilirse kendi saç renginiz kadar doğal duruyor.Ben ''votre style coiffeur'' da yaptırdım tavsiye ederim.www.facebook.com/votrestylecoiffeur

sonun da loreal ın ombre boyası satıs da.yapan var mı.ben aldım ama dahalık cesaretim yok

Back
X