kıyamam sana..eğer ağlamak rahatlartacaksa ağla lütfen hemde bağıra bağıra ağla....hayatta herşey bizler için..çok üzücü şeyler yaşamışsındır ama bu darbelerin seni yıkmasına izin verme...umudunu hiç kaybetme ve allahtan iste...
sevgiler...
destegin için sagol arkadaşım.bi şu gönlüme anlatabilsem....Sevgili arkadaşım...
Allah hiç kimseye taşıyamayacağı derdi yüklemez... herşeyin çaresi zaman... biz ne olanlara,nede yaşananlara isyan edebilecek vasfa sahip değiliz... vardır bundada bir hayır diyeceksin... umut ... tek tutunacağın bu... onu hiç bir zaman kaybetme... ve bilki... gelecekte belkidee bir sürü güzellik seni bekliyor.. çünkü cefa çekmeden sefa sürülmez...
Çıkın bagırın,aglayın ama asla yenilmeyin!
Hayatta herkez istedigine sahip olsaydı zaten yaşanan dünyada çekilicek bişi olmazdı...
inşallah çocuğun olur ama bak bu şekilde düşünme belkide hayırlısı böyledr.umutlarını kaybetme hiç bi zaman.kendini üzme boşa herşey olacağına warır...benm düşüncem bi çoğuna ters gelebilir ama sokakta bi sürü annesi olmayan çocuklar war.mutlu olmaya çalış.Allahım hayırlısını versn.çocuğum olsn deme Allahım hayırlısını ver de...
senağlamasenağlama.şu an iş yerindeyim yutkunuyorum.tek istedigim hakkım olan, bir kadın olarak anne olmaktı.allahıma dua ediyoum.bana saglıklı ve hayırlı evlat versin diye... ama yavrularımı çok özlüyorum.
neden bu kadar zor benim için bir evladımın olması...nerde yanlışlık var ya...ben başka bir sey istemedim allahımdan ...anne olmak istedim sadece...
senağlamasenağlama.şu an iş yerindeyim yutkunuyorum.tek istedigim hakkım olan, bir kadın olarak anne olmaktı.allahıma dua ediyoum.bana saglıklı ve hayırlı evlat versin diye... ama yavrularımı çok özlüyorum.
çk umutsuzsun ama yapma lütfen böyle.
Gölgeler düşsede yüreğinin üstüne
Sen güneşini sakın söndürme
Umut yksa yarınlar uzak gelir insana
Unutma bir sen daha yk bu dünyada a.s.a.s.a.s.
Bende hiçbişey istemedin inan sadece bi ailem yuvam olsun istedim..
Bende bi yalnışlık yapmadım yaşadıgım acıların nedeni size neden?
Böle düşünmeyin ne olur hayata bakmanız için güzel nedenleriniz var şükredin
Canım sen dua etmeye devam et..ama sakın isyan etme..Belki hakkında hayırlısı böyleydi bilemezsin bilemeyiz..Rabbim ne zaman takdir ederse ozaman olacak bunun önüne geçemeyiz..Mevlam inşallah hayırlı allah yolunda evlatlar nasip etsin..En tez zamanda..
evet şükrediyorum önce ailem sonrada eşim var.onlar benim destekcilerim...birde sizler kk lı dostlarım var.allah razı olsun sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?