- 22 Mayıs 2024
- 195
- 36
- 18
- 26
- Konu Sahibi lazanya000
-
Yaptım predictor için en iyisi diyorlar hepsinde sonuç böyle tarihi falan da geçmemiş iki gün önce yaptığımda hiç birşey oluşmamıştıBozuk. Başka test yapın
başka markalarda erken göstermiyor oyüzden bunu almıştımBozuk. Başka test yapın
Canim predictor bu ama hepsi gosteriyor bence erken olarakbaşka markalarda erken göstermiyor oyüzden bunu almıştım
Predictorun bu şekli olanda var biliyorum ama bendeki koyu pembe olanlardan fotoyu ekliyorum . Zaten iki gün önce böyle birşey yoktu bugün öyle çıktıCanim predictor bu ama hepsi gosteriyor bence erken olarak
Tamam seninkide predictor o zaman demekki degismis içi yeni cikmistir belkiPredictorun bu şekli olanda var biliyorum ama bendeki koyu pembe olanlardan fotoyu ekliyorum . Zaten iki gün önce böyle birşey yoktu bugün öyle çıktı
Bence var gebelik yaPredictorun bu şekli olanda var biliyorum ama bendeki koyu pembe olanlardan fotoyu ekliyorum . Zaten iki gün önce böyle birşey yoktu bugün öyle çıktı
Hiçbirşey hissetmiyorum . Hatta adet sancım yine başladı hastalanıyorum herhaldeBence var gebelik ya
Naptin çiçeğim sonuç neHiçbirşey hissetmiyorum . Hatta adet sancım yine başladı hastalanıyorum herhaldedün boşu boşuna bi aksiyon yaşattım . Çünkü açık kahve leke gördüm yine. Saldım gitti olursa olur . Düşünmiycem artık
Sence ?Naptin çiçeğim sonuç ne
Dündü yumurtlama bakalim bu ay nolacakSence ?zaten ilkte tutturma düşük ihtimalmiş napalım artık adetim bugün bitti tekrar çalışmalara devam ama stres yapmaya hiç gerek yok onu anlamış oldum . günü gelince oluyor zaten . Sen naptın yumurtlama gününe daha var dimi
Dündü yumurtlama bakalim bu ay nolacakSence ?zaten ilkte tutturma düşük ihtimalmiş napalım artık adetim bugün bitti tekrar çalışmalara devam ama stres yapmaya hiç gerek yok onu anlamış oldum . günü gelince oluyor zaten . Sen naptın yumurtlama gününe daha var dimi
İnsallah bu ay hayit hapı kullandim bakalim erken yumurtlama oldu sonuc ne olucak beklemedeyim
sakin sakin takma kafana stresde yapma tamam değerlendir bekle hayırlısı bakalımDündü yumurtlama bakalim bu ay nolacak
İnsallah bu ay hayit hapı kullandim bakalim erken yumurtlama oldu sonuc ne olucak beklemedeyimkafamdan atamiyorum ya stres yapmak istemiyorum ama
Sen stres yapmis miydin kızsakin sakin takma kafana stresde yapma tamam değerlendir bekle hayırlısı bakalım
İkiz olabilir mi? İkiz?Merhaba azönce iki tane erken gebelik testi yaptım predictor.
T çizgisinin kenarları oluştu ama ortası oluşamadı bu ne demek oluyor şimdi . Hiç birşey anlamadım . ( yumurtlama sonrası 10. Gündeyim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?