Merhaba arkadaşlar iki çocuk annesiyim ve hamileyim esimle problemlerimiz vardı genelde benim dediğim oluyodu yinede hamile kalıp kalmamak konusunda kararsizdim gelgit yaşıyordum tam adet göreyim sprel alicam dediğim adetimi beklediğim an hamile kalmışım eşimde bazı sıkıntılar vardı çocuk büyük ihtimalle olmayacak gibiydi bende olmaz diye umut ederken herşeyden vazgectigim ay hamileydim çok geçti ... Olan oldu pişmanım niye yaptın diyeceksiniz hergun bunu soruyorum kendime eşim ilk üç ay çok iyiydi şimdi ailesinden kim gelse bir hafta bizde yatıya kaliyo eşimin ısrarıyla benim depresyon sıkıntım var istemediğimi bile bile çokça soğudum eşimden misal çamaşır makinem bayramdan ikigun önce bozuldu sadece yıkama yapiyo hepsini çıkarıp duruluyorum elektrik süpürgesi iki aydır bozuk supuruyorum misafirleri cabasi ben bıktım hep ağlıyorum tükendim çok çaresizim eşimle çok kötü aramız gerekmedikce konuşmuyorum boşanmak istiyorum korkudan soyleyemiyorum kesin öldürür beni kendi söylesin diye çabalıyorum daha önce öyle olmuştu bir iki kez soğuk davranıyorum ki bosanalim desin diye kışın doğumum farzı misal oldu boşandım baba evinde üç çocuk nasıl zor olurmu
çok takıyorum tavsiyeleriniz neler kızlar lütfen çok yüklenmeyin
hamileyim ve çok üzgünüm tavsiye istiyorum