Üç çocukla bosanmak

Asss aaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
2.934
1.924
53
Merhaba arkadaşlar iki çocuk annesiyim ve hamileyim esimle problemlerimiz vardı genelde benim dediğim oluyodu yinede hamile kalıp kalmamak konusunda kararsizdim gelgit yaşıyordum tam adet göreyim sprel alicam dediğim adetimi beklediğim an hamile kalmışım eşimde bazı sıkıntılar vardı çocuk büyük ihtimalle olmayacak gibiydi bende olmaz diye umut ederken herşeyden vazgectigim ay hamileydim çok geçti ... Olan oldu pişmanım niye yaptın diyeceksiniz hergun bunu soruyorum kendime eşim ilk üç ay çok iyiydi şimdi ailesinden kim gelse bir hafta bizde yatıya kaliyo eşimin ısrarıyla benim depresyon sıkıntım var istemediğimi bile bile çokça soğudum eşimden misal çamaşır makinem bayramdan ikigun önce bozuldu sadece yıkama yapiyo hepsini çıkarıp duruluyorum elektrik süpürgesi iki aydır bozuk supuruyorum misafirleri cabasi ben bıktım hep ağlıyorum tükendim çok çaresizim eşimle çok kötü aramız gerekmedikce konuşmuyorum boşanmak istiyorum korkudan soyleyemiyorum kesin öldürür beni kendi söylesin diye çabalıyorum daha önce öyle olmuştu bir iki kez soğuk davranıyorum ki bosanalim desin diye kışın doğumum farzı misal oldu boşandım baba evinde üç çocuk nasıl zor olurmu 🤔 çok takıyorum tavsiyeleriniz neler kızlar lütfen çok yüklenmeyin 😊hamileyim ve çok üzgünüm tavsiye istiyorum

27 yaşında 3 çocuk.. Hem de böyle bir evliliğe..
Olan olmuş artık mutsuz bi evliliği sürdürmektense boşanın derim ben. Baba evi 3 çocukla tabi zor olur ama daha gençsiniz çalışır yürütürsünüz bir şekilde ömür boyu istemediğiniz biriyle aynı yatağa girip işkence çekmektense. Gerçi boşanacağınıza inanmıyorum nedense.
Benim takıldığım asıl kısım ‘kocam öldürür’ cümlesi.. ne çeşit bi manyakla yaşıyorsunuz ailenizin haberi var mı veya arkanızda durmaz mı

Bosanmak isterseniz oldurur mu? Konunun basinda da genelde benim dedigim oluyor demissiniz. Hangisine inanalim?
Yani kavga çıkmasın diye burnumdan getirdikten sonra dediğimi yapıyordu boşanmayı dile getiremiyorum bu çok farklı onun icin

Kocanızın boşanmak istediğinizi söylerseniz sizi öldürmesinden korkuyorsunuz ama sizin derdiniz süpürge ile çamaşır makinesi mi
Hayır tabiki ölsem adam hastaneye götürmez o goturcek tabi kendim çıkmam yasak hicbiryere kendim gidemem esir hayatı yasatiyo bana gecinemiyoruzda şiddet şuan yok pisikolojik olarak var her manada çok yipratiyo beni

Daha öncede bebek istiyorum diye konu açıp sonra da kürtaj olabilir miyim vazgeçtim diye konu açıyorsun bir insanın hayati konusunda bile bu kadar maymun istahlisin, üstelik yaşasa mi yaşamasa mi dediğin kişi de karnında ki 3 aylık bebek mantık duyunuzu da mi kaybettiniz anlamıyorum :sinirli::sinirli:
Kizgindim yorgundum biran düşündüm alabilecek olsaydım bile almazdım aslında pisikolojik kötü durumdaydım patlamistim yanlıştı düşüncem tabi tastigim bir andı yapacagimdan değil kiyamazdim

Yani kavga çıkmasın diye burnumdan getirdikten sonra dediğimi yapıyordu boşanmayı dile getiremiyorum bu çok farklı onun icin

Anladim. Evdeki elektrikli ev aletlerini tamir ettirseniz belki duzeltebilirsiniz. Eve yatili misafirleri gelmeyince de iyi oluyormus bunu da konusabilirsiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun.

27 yaşında 3 çocuk.. Hem de böyle bir evliliğe..
Olan olmuş artık mutsuz bi evliliği sürdürmektense boşanın derim ben. Baba evi 3 çocukla tabi zor olur ama daha gençsiniz çalışır yürütürsünüz bir şekilde ömür boyu istemediğiniz biriyle aynı yatağa girip işkence çekmektense. Gerçi boşanacağınıza inanmıyorum nedense.
Benim takıldığım asıl kısım ‘kocam öldürür’ cümlesi.. ne çeşit bi manyakla yaşıyorsunuz ailenizin haberi var mı veya arkanızda durmaz mı

27 yaşa 3 mü çocuk? Ya bende mi tuhaflık var başkalarında mı anlamıyorum? 29 yaşındayım ve 3 cocuk düşünemiyorum şu halime. Yani daha hayatım oturmadı kariyer oturmadı. Daha kendim çocuğum falan. Huh.

Kizgindim yorgundum biran düşündüm alabilecek olsaydım bile almazdım aslında pisikolojik kötü durumdaydım patlamistim yanlıştı düşüncem tabi tastigim bir andı yapacagimdan değil kiyamazdim
Kime ne anlatıyorsun o dönem konunun takipcisiydim bin tane mesaj atmıştın bin tane mesaji da bir anlık sinirle kızgınlıkla yorgunlukla atmadın heralde... Sadece 2 oğlunuza acıdım başka hiçbir şey diyemiyorum bi dönunde actiginiz konuları başkasının konusuymuş gibi okuyun o zaman gelip buraya yazin😡

Hayır tabiki ölsem adam hastaneye götürmez o goturcek tabi kendim çıkmam yasak hicbiryere kendim gidemem esir hayatı yasatiyo bana gecinemiyoruzda şiddet şuan yok pisikolojik olarak var her manada çok yipratiyo beni

Bu esir hayatından memnunmuşsunuz ki 3 çocuk yapmışsınız. Gerçekten insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamıyor. Baba evinde zorlanır mıyım diye boşuna korkuyorsunuz o zaman hiç değilse esir hayatı yaşamazsınız. Burda yaşayan baba evinde hayli hayli yaşar. Eşiniz üstünüze kapı mı kitliyor yoksa sözsel olarak mı izin vermiyor? Eğer sizi zorla tutuyorsa evde polisi arayın, boşanma davanıza da yararı olur tabi eğer boşanırsanız.

Genelde benim dedıgım olur dedıgın konular neler?
Mesela adam bir örnek vereyim diş doktoruna bile götürmez agrisa acı çeksem bile ne olmuş benimde agriyo diyo ben iki hafta konuşmadım sonra götürdü sinirlerim yanmış 😊bir onrek bayram için bir elbise sipariş edicem ihtiyacım var yok demez ama evetde demez burnumdan getirir bakar ben sinirden konuşmuyorum iyi al der kendi ailesineyse zorla yüzer TL sıkıştırır ellerine yani herşeyi burnumdan getirirdi sonra tamamdı artık oda yok inadima inadima gidiyo depresyon rahatsizligim var OKB temizlik takıntım evde kalıcı misafir rahatsızlığından istemiyorum çünkü çok kötü oluyorum adam bildiği halde birakmiyo eve gelen gitsin

Back
X