Üç çocukla bosanmak

Mesela adam bir örnek vereyim diş doktoruna bile götürmez agrisa acı çeksem bile ne olmuş benimde agriyo diyo ben iki hafta konuşmadım sonra götürdü sinirlerim yanmış 😊bir onrek bayram için bir elbise sipariş edicem ihtiyacım var yok demez ama evetde demez burnumdan getirir bakar ben sinirden konuşmuyorum iyi al der kendi ailesineyse zorla yüzer TL sıkıştırır ellerine yani herşeyi burnumdan getirirdi sonra tamamdı artık oda yok inadima inadima gidiyo depresyon rahatsizligim var OKB temizlik takıntım evde kalıcı misafir rahatsızlığından istemiyorum çünkü çok kötü oluyorum adam bildiği halde birakmiyo eve gelen gitsin
Benim dedıgım olur genelde demıssın ama senin dedıgın olmuyor hıc yazdıklarına bakarsak.
Yanlıs mı yazdın konuya benım dedıgım olur diyerek, duzelt istersen orayı.

Senı senelerdir "özlerim" bahanesi ile ailene yollamadıgını hatırlıyorum bir konudan, kocan leş biri ozlemek falan degıl bu manıpule etmek ailene git anneni babanı gor olumlu dunya demıstım, begenmedım basmıstın yorumuma.
Kocanın les oldugu konusunda haklı cıkmak istemezdim ama ciktım.
Uzgunum senın adına.

Sizce derdi makine mi? Yermek için yer aramayın.
Dedim makina değil sadece sorumsuz bacaklarıma kiramp giriyor artık çamaşır sıkacak gücüm yok iki çocuk ki rahatsızım bacaklarıma kiramp giriyo anlayisi yok parası var ama almiyo çok cimri bana eve karşı eşya konusunda adam giderken lazım olur diye iki TL bile birakmiyo parası var vermiyo ekmeğin olmadığı çok gün para olmadığı için aç kaldı çocuklarım akşama kadar

Eski konularınıza bir baktım. Çocuk istemekten boşanmaya, boşanmadan sexy iç çamaşırına, tekrar boşanmaya sonra hamileliğe. Şimdi yine boşanma!

Merak etmeyin tahminimce 1 haftaya falan geçer!
Siz öyle diyorsanız size cvp yazmiycam gelgitler oldu demiştim sırf laf olsun diye konuşuyorsun

Geçen burda bi yazi görmüştüm. Özetle hatırladığım Freud "Üremek memnuniyetten gelir." dermiş.

Lütfen lütfen Memnun değilseniz hayatınızdan,evliliğinizden korunun. Çocukların günahı ne. Masum bebek onlar. Mutlu ailede büyümek en doğal hakları.

Ben en cok cocuklara üzülüyorum kötü evliliklerde. Yüregim dayanmıyor bilmiyorum. Her cocuk iyi bir baba iyi bir anne hakeder hem zihinen hem ruhen...

Dedim makina değil sadece sorumsuz bacaklarıma kiramp giriyor artık çamaşır sıkacak gücüm yok iki çocuk ki rahatsızım bacaklarıma kiramp giriyo anlayisi yok parası var ama almiyo çok cimri bana eve karşı eşya konusunda adam giderken lazım olur diye iki TL bile birakmiyo parası var vermiyo ekmeğin olmadığı çok gün para olmadığı için aç kaldı çocuklarım akşama kadar
Ben anladım canım yorum yapan arkadaşaydı lafım o anlamamış da yersiz yorum yapıyo ondan dedim

27 yaşa 3 mü çocuk? Ya bende mi tuhaflık var başkalarında mı anlamıyorum? 29 yaşındayım ve 3 cocuk düşünemiyorum şu halime. Yani daha hayatım oturmadı kariyer oturmadı. Daha kendim çocuğum falan. Huh.
Aynen ben de 29 yaşındayım değil çocuk evlilik için bile bi tereddütteyim biraz daha hayatımı mı yaşasam acaba erken mi ki diyorum 😅
Üzülüyorum ben böyle konulara boşa harcanmış bir hayat gibi geliyor, yazık.. umarım değiştirebilir içinde bulunduğu duruma

Hayır tabiki ölsem adam hastaneye götürmez o goturcek tabi kendim çıkmam yasak hicbiryere kendim gidemem esir hayatı yasatiyo bana gecinemiyoruzda şiddet şuan yok pisikolojik olarak var her manada çok yipratiyo beni
Mesajları konuşur gibi değil de daha düzgün yazın hiç anlaşılmıyor. Ailenizin haberi yok mu esir hayatı yaşadığınızdan neden sizi kurtarmıyorlar

3 çocuk Allah yardımcın olsun, ne kadar cesursunuz, ama bilinçli bir cesur olma değil çocuklar biraz daha büyüyünce ipin ucunu kaçırırsınız,
beslenmesi zor, gelecek hazırlaması zor, sağlık harcaması zor yazarken dahi ürktüm yaşayacağınız zorlukları düşününce ama zor olanı eşinizle uyumlu değilsiniz, bütün yük sizde

Son düzenleme:
27 yaşa 3 mü çocuk? Ya bende mi tuhaflık var başkalarında mı anlamıyorum? 29 yaşındayım ve 3 cocuk düşünemiyorum şu halime. Yani daha hayatım oturmadı kariyer oturmadı. Daha kendim çocuğum falan. Huh.
27 yasa degıl de bu adama desek?

Size cvp yazmiycam konuyu bakmiycam bile size sırf eğlence olsun kimse kimsenin halini bilmez suç bendeki hemcinslerim olarak destek istedim sizlerden hayatta gelgitler olabiliyo hatalar olabiliyo kadın var elli yaşında bosaniyo bı siz biliyorsunuz herşeyi kimin ne çektiğini bilemezsiniz umarım bu yazdığınız eğlenceli yorumlar dönüp sizi bulmaz Allah hepinizden razı olsun ne diyim.

Aynen ben de 29 yaşındayım değil çocuk evlilik için bile bi tereddütteyim biraz daha hayatımı mı yaşasam acaba erken mi ki diyorum 😅
Üzülüyorum ben böyle konulara boşa harcanmış bir hayat gibi geliyor, yazık.. umarım değiştirebilir içinde bulunduğu duruma

Çook haklısın . Ben de çok üzülüyorum. En çok da çocuklara...

Back
X