Üç çocukla bosanmak

3 aylık bebeğimi nasıl öldürürüm diye konu acandan zaten bir şey olmaz
Ben anlamıyorum kardeşim ben panikatak hastasıyken bile 2.çocuğu düşünmezken insanlardaki bu cesareti anlamıyorum iyi yürümeyen bir evliliğe 2.hatta 3.neden Allahım akıl fikir versin

Mesela adam bir örnek vereyim diş doktoruna bile götürmez agrisa acı çeksem bile ne olmuş benimde agriyo diyo ben iki hafta konuşmadım sonra götürdü sinirlerim yanmış 😊bir onrek bayram için bir elbise sipariş edicem ihtiyacım var yok demez ama evetde demez burnumdan getirir bakar ben sinirden konuşmuyorum iyi al der kendi ailesineyse zorla yüzer TL sıkıştırır ellerine yani herşeyi burnumdan getirirdi sonra tamamdı artık oda yok inadima inadima gidiyo depresyon rahatsizligim var OKB temizlik takıntım evde kalıcı misafir rahatsızlığından istemiyorum çünkü çok kötü oluyorum adam bildiği halde birakmiyo eve gelen gitsin
Doktora onun götürmesini niye bekliyorsunuz ki kendiniz neden gitmediniz? Madem paşa keyfi götürmek istemiyor bırakın baksın çocuklara siz gidin?
Şu elbise konusunda da neden izin alıyorsunuz yada kendinizi eşinizin onayına ve parasına muhtaç konuma düşürüyorsunuz?
Evlenince senin paran benim param muhabbeti tabiki olmaz ama bu şekilde ebeveyn gibi de davranamaz. Sinirlerim gerildi gideyim en iyisi ben.

Siz öyle diyorsanız size cvp yazmiycam gelgitler oldu demiştim sırf laf olsun diye konuşuyorsun
Bana cevap yazmıyacağınızı cevap yazarak mı söylüyorsunuz!

Gelgitler konusunda mutabıkız. Acaba ben mi laf olsun diye konuşuyorum yoksa siz mi laf olsun diye konu açıyorsunuz? Geldikçe konu açmışsınız, gittiği ara çocuğu yapmışsınız.

Doktora onun götürmesini niye bekliyorsunuz ki kendiniz neden gitmediniz? Madem paşa keyfi götürmek istemiyor bırakın baksın çocuklara siz gidin?
Şu elbise konusu da neden izin alıyorsunuz yada kendinizi eşinizin onayına yada parasına muhtaç konuma düşürüyorsunuz?
Evlenince senin param benim param muhabbeti tabiki olmaz ama bu şekilde ebeveyn gibi de davranamaz. Sinirlerim gerildi gideyim en iyisi ben.
Öyle bir adam değil işte gidemem kimbilir ne yapar bana varyemez bir adam

Size cvp yazmiycam konuyu bakmiycam bile size sırf eğlence olsun kimse kimsenin halini bilmez suç bendeki hemcinslerim olarak destek istedim sizlerden hayatta gelgitler olabiliyo hatalar olabiliyo kadın var elli yaşında bosaniyo bı siz biliyorsunuz herşeyi kimin ne çektiğini bilemezsiniz umarım bu yazdığınız eğlenceli yorumlar dönüp sizi bulmaz Allah hepinizden razı olsun ne diyim.
Sen bizim ile dalga geçiyorsun biz seninle değil. Burasıda BDV alay edilecek yer değil. Konularını biliyorum ve mesajlarınıda nereden tutarsan elinde kalıyor, sen olsan kendine inanırmıydın?

Yok yok dogru, sımdı yazılınca hatırladım. Koca bebegı düşürmek istiyordu.
keske suraya bas konus ozellıgı eklense
bır cırpıda soylemek ıstedıklerım var mesajla asla olmaz :)
yazarak o tat cıkmıyor

allah akıl fıkır versın

Size cvp yazmiycam konuyu bakmiycam bile size sırf eğlence olsun kimse kimsenin halini bilmez suç bendeki hemcinslerim olarak destek istedim sizlerden hayatta gelgitler olabiliyo hatalar olabiliyo kadın var elli yaşında bosaniyo bı siz biliyorsunuz herşeyi kimin ne çektiğini bilemezsiniz umarım bu yazdığınız eğlenceli yorumlar dönüp sizi bulmaz Allah hepinizden razı olsun ne diyim.
Aynen 3 çocuk ta gökten düştü zaten :işsiz:

Spiral takıldıktan sonra belli kontrol edilme zamanları var eğer o kontrol yapılmazsa, spiral kayıyor, kaymasa dahi içinde iltihap oluşturuyor, doktor uygun gördüğünde çıkartıp 3, ay dinlenmeye alıp tekrar yenisini takıyor, yalnız piyasada kalitesiz olanlarda uzak durun, kaliteli olanları taktırın

Öyle bir adam değil işte gidemem kimbilir ne yapar bana varyemez bir adam
Tamam gidemiyorsun anladık madem böyle bir adamdan 2.çocuk hatta 3.çocuk niye bu kadar kadın senin kötülüğünü istemez aksine destek olur bir sürü misafir ağırlıyorsun elektronik eşyaların sorunlu onca misafirle mi uğraşacaksın çocuklarınla mı ilgileneceksin spiral taktırmaya gidene kadar hamile kalmışsın anladık başka yol da mı yoktu korunmak için 4 sene korunduk ya biz hiç de kazayla falan da hamile kalmadım hadi eşin almıyor önlem sen al git ilaç al iğne vurun bir an evvel spirali taktırsaydın kusura bakma yani hatalısın

Az önce okudum tam bu yaşta hala bekar olan varsa psikolojik sorunu olması muhtemelmis:) ama sormak gerek bi sadece erkekler için mı geçerli bu önermesi:) Iste bu demediginiz biri olmadıkça evleneyim zaten.
Bekarım ama meslegimle evliyim:) psikolojik bir sorunum olduğunu da ne ben ne de çevremdekiler düşünmüyor hanımefendi

Herkes hata yapabilir diye burdakilere sitemli bir mesaj yazmışsınız sayın konu sahibi.. evet 50 yaşında da insan boşanabilir..boşanmak ayıp değil ki hatta çok doğal bir şey.

Burdakilerin hata dediği;

Hata dediğiniz "İnsan dünyaya getirmek." İnsan ya. İnsan yani. Bu bu kadar basit olmamalı. Öyle anlattığınız gibi bir adamsa, sizinle beraber derde sokmanın anlamı var mı çocukları? Hadi sonuncusu hata spiral vs. Ikincisi? Cocuk hadi yaptım oldu gibi bir şey değil. İlerde ne travmaları olacak belki de... çok hassas bir konu insan yetiştirmek.

Mutluluklar diliyorum. Umarım bundan sonra bilincli olursunuz. Boşanın , imkanınız varsa aileniz destek olursa daha güzel bir hayatınız olur inşallah.

Back
X