Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin gibi yüksek lisans avukat yazıp sonra da bilgilerimi vermiyorum buna da keşke özgüven e gel yazabilsek ayrıca siz bana mesaj atmayın diyince gördüğünüz gibi bir şey değişmiyor
Biz burda ona tavsiye verirken haline üzülürken hanımefendi olumlu yorum yapmadım diye onu kınadık diye bize dediği şeylerden sonra bu yanında iltifat kalır haberiniz olsun, ayrıca konu sahibinin 3 aylık bebeğimi öldürmeye çalışması insanlara siz kötüsünüz diye genelleme yaparak yorum yapması bu kadar içinize batmiyor, bence benim doğruları söylememeden daha acımasız şeyler var haberiniz olsunCok acimasiz ve abarti yorum yapmissiniz bu konuda kusura bakmayin. Kisisel bilgi kisminda burada oraya yanlis bilgi yazan kimbilir kac kisi var. Niye bu konuda bu kadar ustune gidiyorsunuz kadinin? Ha konusunda avukatim der o baska ama siz beya abartiyorsunz bana gore.
niye kocan götürecek diş druna, kendin git..Mesela adam bir örnek vereyim diş doktoruna bile götürmez agrisa acı çeksem bile ne olmuş benimde agriyo diyo ben iki hafta konuşmadım sonra götürdü sinirlerim yanmışbir onrek bayram için bir elbise sipariş edicem ihtiyacım var yok demez ama evetde demez burnumdan getirir bakar ben sinirden konuşmuyorum iyi al der kendi ailesineyse zorla yüzer TL sıkıştırır ellerine yani herşeyi burnumdan getirirdi sonra tamamdı artık oda yok inadima inadima gidiyo depresyon rahatsizligim var OKB temizlik takıntım evde kalıcı misafir rahatsızlığından istemiyorum çünkü çok kötü oluyorum adam bildiği halde birakmiyo eve gelen gitsin
İzin vermiyo hayatım avucunun içinde ve bu ona göre olması gereken birşeyler yapıp satmaya başladım birikim yapicam kurtulmak içinniye kocan götürecek diş druna, kendin git..
elbise almak için neden onay bekliyorsun..
evdeki aletleri yenileyip misafirlere de hasta ve hamile olduğunu misafir ağırlayamayacağını kendin söyleyerek bu sorunları çözebilirsin
Birikim yapıp gidicem birşeyler yapıp satıyorum biraz altinlarim da var öylece gidemem tek değilim çocuklarım var bı birikimim olursa yapıp sattiklarimla emin bir şekilde çıkarım gidicem ve bunun için adımları atmaya başladım emeklemeden yürümez dimi bebek anlıyorum ne demek istediğinizi aileme de üç çocuk olduğunu için yüzde yüz güvenemem belki bakmicaklar o adama mi birakayim çocuklarımiEe aç kaldı çocuklar diyorsunuz. Bakmak sadece karnını doyurup, üzerinde bir çatı olmasını sağlamak değildir. Eşinizden şiddet eğilimli ve hatta öldürebilir diye bahsettiniz yanlış mı? Kusura bakmayın ama çocuklarınız o adamla aynı evde yaşamaya devam ettikçe, çocuklarınıza iyi bakmış olmuyorsunuz.
Umarım tez zamanda çocuklarınız ile birlijte huzurlu, güzel bir hayatınız olur o halde.Birikim yapıp gidicem birşeyler yapıp satıyorum biraz altinlarim da var öylece gidemem tek değilim çocuklarım var bı birikimim olursa yapıp sattiklarimla emin bir şekilde çıkarım gidicem ve bunun için adımları atmaya başladım emeklemeden yürümez dimi bebek anlıyorum ne demek istediğinizi aileme de üç çocuk olduğunu için yüzde yüz güvenemem belki bakmicaklar o adama mi birakayim çocuklarımi
Ben de kendi bilgilerime çalışmıyorum yazmışım oysa mesleğim var. İlk zamanlar tanınmamak için öyle yazmışım umrumda da değil değiştirmedim. Doktor hanım neden bu kadar takıldıysa artık.Cok acimasiz ve abarti yorum yapmissiniz bu konuda kusura bakmayin. Kisisel bilgi kisminda burada oraya yanlis bilgi yazan kimbilir kac kisi var. Niye bu konuda bu kadar ustune gidiyorsunuz kadinin? Ha konusunda avukatim der o baska ama siz beya abartiyorsunz bana gore.
Biz burda ona tavsiye verirken haline üzülürken hanımefendi olumlu yorum yapmadım diye onu kınadık diye bize dediği şeylerden sonra bu yanında iltifat kalır haberiniz olsun, ayrıca konu sahibinin 3 aylık bebeğimi öldürmeye çalışması insanlara siz kötüsünüz diye genelleme yaparak yorum yapması bu kadar içinize batmiyor, bence benim doğruları söylememeden daha acımasız şeyler var haberiniz olsun![]()
Eski konuları bilmenize gerek yok zaten bu konuda geçiyor bu mesajlar böyle birisinin gereksiz üstüne gittiğimi düşünmüyorum açıkçası bu kadar haklı olduğum bir konuda başkasının ne düşündüğünü ne umursamıyorum üstüne gitmek görmemişsiniz sizBahsetiklerinizden haberim yok eski konularini bilmiyorum konu sahibinin. Ben bu konuda gereksiz ustune gittiginizi dusundum sadece bu kadar basit
Bir yaşında
Bebeğini öldürmeye çalışmasını daha çok dile getirdim o neden içinize batmadi bu kadarBen de kendi bilgilerime çalışmıyorum yazmışım oysa mesleğim var. İlk zamanlar tanınmamak için öyle yazmışım umrumda da değil değiştirmedim. Doktor hanım neden bu kadar takıldıysa artık.
Çok sevdiğim bir söz vardır bilmem bilir misiniz? İnsanların günahını bilirsiniz ama tövbesini bilemezsiniz. Konu sahibinin bir anlık gafletle böyle bir karar verdiğini sonradan da büyük bir pişmanlık yaşadığını hissedebiliyorum. Her mesajınız iğneleyici ve alaycı. Eleştirinin de bir adabı olur. Konu sahibi tecrübesiz çaresiz kararsız ama sizin çok çirkin bir kalbiniz var. Yorumlarda da bunu hissettiriyorsunuz sonuna kadar.Bebeğini öldürmeye çalışmasını daha çok dile getirdim o neden içinize batmadi bu kadar
Takıntı yapmışBen de kendi bilgilerime çalışmıyorum yazmışım oysa mesleğim var. İlk zamanlar tanınmamak için öyle yazmışım umrumda da değil değiştirmedim. Doktor hanım neden bu kadar takıldıysa artık.
Çok sevdiğim bir söz vardır bilmem bilir misiniz? İnsanların günahını bilirsiniz ama tövbesini bilemezsiniz. Konu sahibinin bir anlık gafletle böyle bir karar verdiğini sonradan da büyük bir pişmanlık yaşadığını hissedebiliyorum. Her mesajınız iğneleyici ve alaycı. Eleştirinin de bir adabı olur. Konu sahibi tecrübesiz çaresiz kararsız ama sizin çok çirkin bir kalbiniz var. Yorumlarda da bunu hissettiriyorsunuz sonuna kadar.
Herkese gereginceIyiki o hareketi koymuşlar yoksa napardiniz![]()
Konunu okudum valla kimse kusura bakmasın agır konuscam
Senın gıbı bır eltım var yas 24ıkı cocuguyla İnternete kaynıma kactı yetmedi
Kaynımdan dayak yedi (kaynımın yaptığını asla onaylamıyorum zaten ılıskımızıde kestik)Kaynımdan da bir cocuk yaptı hadı kaza oldu falan dedi cocugu ustıme atmaya kalktı cocugum olmadığı ıcın kabul etmedim
Akıllanır dedık kalktı suan dorduncu ye hamile ve sorsan hala bosanmya calısıyor evde huzur yok olan dort cocuga oldu sizin gibilere asla acımıyorum Allahım o cocukların sızın elinizde ziyan etmesin tek duam bu!
Benimde çok sevdiğim bir söz var BILIR MISINIZ "INSANLAR ASLA DEGISMEZ" KONU SAHIBI 3 AYLIK BEBEGINI OLDURMEYE CALISACAK KADAR KÖTÜ KALPLI, KATIL RUHLU IGRENC BIRISI KOTU KALPLI DEDIGINIZ BEN HER GÜN INSANLARIN YASAMASI ICIN UGRASIYORUM AYRICA 1 MESAJA BAKARAK KIMIN KOTU KIMIN IYI OLDUGUNU ANLAYAMAZSINIZ BUNU SIZDE ICTEN ICE BILIYORSUNUZ. SIZIN DE MESAJLARINIZ ASIRI BILMISLIK DOLU KONU SAHIBI BIR YALANCI BENDE BUNU SOYLEDIM VE HIC TE PISMAN DEGILIM KLAVYEME NE YAZDIGIM SADECE BENI ILGILENDIRIR,ELESTIRININ ADABINI 2 MESAJA GÖRE KARSINDAKININ IYI YA DA KÖTÜ OLDUĞUNU KAHIN GIBI KONUSAN BIRINDEN OGRENMICEM BIR OTURUNDA KONU SAHINININ BEBEGINI OLDURMEYE CALISMASINA YORUM YAPIM BIR ZAHMET.AYRICA BENDEN BIR TAVSIYE KENDINIZI BU KADAR ONEMSEMEYIN SAYIN KAHIN HANIMÇok sevdiğim bir söz vardır bilmem bilir misiniz? İnsanların günahını bilirsiniz ama tövbesini bilemezsiniz. Konu sahibinin bir anlık gafletle böyle bir karar verdiğini sonradan da büyük bir pişmanlık yaşadığını hissedebiliyorum. Her mesajınız iğneleyici ve alaycı. Eleştirinin de bir adabı olur. Konu sahibi tecrübesiz çaresiz kararsız ama sizin çok çirkin bir kalbiniz var. Yorumlarda da bunu hissettiriyorsunuz sonuna kadar.