- 6 Ağustos 2020
- 318
- 381
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın zararın neresinden dönersek kardır elişi yapıp satmaya başladım bı birikim yapayım ben biliyom yapacagimiAllahım anlaşamayan kadınlar lütfen hamile kalmasın Allahım. Ben kızım 3 aylık bebekti eşimle çocuk yüzünden normal bir tartışma yaşadım sprail taktırdım. Kv 2. Çocuk demeye başladığı için kendimi hazır hissetmediğim için önlem aldım şimdi kızım 3 yaşında hala hazır değilim. 2 tane var Allah bağışlasın ama doğum sonrası ilişkı dahi olmadan gidin taktırın. Düzelmiyor bazı odunlar malesef. İşiniz çok zor..
Neden bende diyorum neden. Safligimdan bebeyimin bir suçu yok onada bakarım Allah büyük bı toparlanayimKonunun başında 2 çocuğum var hamileyim okuyunca. Ahhh beee dedim. Neden neden...
Canım iki ev var adına geliri iyi var yemez söke söke öder sonuna kadar alicam eskiden darp raporu çıkmıştı geçerli midirErkeklerin bosanalim demesi genelde blöf cikar kadin bitip tukendigi an evlilik bitiyo bosaniliyo bence calisiyo musunuz geliriniz var mi varsa uc çocuk zor olmaz ama bide bosansaniz nafakasini ödeyebilir mi esiniz bunlari da degerlendirin esinize bişey olsa yine hayatta uc cocukla mecburen kalacaktkniz oyle dusunun korkmayin ben calisiyorum esimden aylardir ayriyim hamileyken ayrildik bosanmayi bekliyoruz gelirim olmasa aileme zor olurdu bebis benim ki nafaka da vermezdi
Sıkışık değil var yemezOlmayacak şeyler hakkında yorum yapmak istemiyorum o yüzden siz bence en kısa zamanda bir çamaşır makinesi ve elektrik süpürgesi aldırmak için uğraşın maddi olarak sıkışıksa da idareten tamir falan ettirsin
Maalesef sizin refah düzeyinizi yükseltecek ve ulaşılabilirliği en gerçekçi şeyler bunlar şu an hayatınızda.
Sağlıcakla alırsınız kucağınıza inşallah bebişi
Eşime doktor olmaz dedi en son çocuk olmayacak sandim
Eşimde sıkıntı vardı doktor nasıl olmuş çocuk demişti sonradan daha kötüleşti amaliyat olacaktı hatta gidip çok düşük bir ihtimal di olduYahu subat ayinda konunuz var dort ay once spiral cikarttirdim demissiniz. Zaten iki oglunuz varmis demek ki hamile kalabiliyorsunuz. Korunmayi da birakmissiniz. Gayet bilincli bir sekilde bebek sahibu olmussunuz daha ne kadar planli olabilir bir bebek?
Ben çalışırım öyle pasif değilim ama bebeye kim bakacak kız kardeşim var o bakar diye düşünüyorum bir umudum o yeterki git desinErkeklerin bosanalim demesi genelde blöf cikar kadin bitip tukendigi an evlilik bitiyo bosaniliyo bence calisiyo musunuz geliriniz var mi varsa uc çocuk zor olmaz ama bide bosansaniz nafakasini ödeyebilir mi esiniz bunlari da degerlendirin esinize bişey olsa yine hayatta uc cocukla mecburen kalacaktkniz oyle dusunun korkmayin ben calisiyorum esimden aylardir ayriyim hamileyken ayrildik bosanmayi bekliyoruz gelirim olmasa aileme zor olurdu bebis benim ki nafaka da vermezdi
Cnm dayak yerimMisafirlere yuz vermeyin oflayin puflayin kendisinede soyleyin istemiyorum hamileyim deyin...kavga cikarsada ayrilir gidersiniz
Cnm olmuyo olmuyo... Bu adamdan bir halt olmuyo ben bosancam suruneceksemde ben surunecem kimse surundurymesin beni birikim yapmaya caliscam belki bir artı bir ev bulup girerim annemlerin oturduğu yerde var öyle bulurumda nafaka yeterli caliscam kız kardeş bebeye bakar gerekirse para veririm kız kardeşim yok ondan birtane daha ilaç içmiyorum bebeye kıyamıyorum benim yüzümden ömrü yanmasın ama iyi olmaya çalışıyorum basaricam insallahDepresyon ve OKB için tedavi görüyor musunuz ?
Bu iki hastalıkta çok zor, Rabbim şifa versin.
3 çocukla baba evi nasıl olur cevabı kişiye göre değişir.
Baba eviniz merhamet, rahatlık , huzur barındırıyorsa tabi olur.
Çalışmaya da başlarsınız.
Fakat bu sadece düşünce sizde galiba. Evliliğinizi duzeltebiliyorsaniz düzeltme yoluna bakın.
Konuşun, kararlar alın, terapi alın, rest çekin.
Madem 3. geldi biraz daha çaba ve fedakarlık yapmak zorundasınız.
Ne kadar oldu benim bildigim yanlis yonlendirmek istemem sikayet suresi 6 ay diye biliyorumCanım iki ev var adına geliri iyi var yemez söke söke öder sonuna kadar alicam eskiden darp raporu çıkmıştı geçerli midir
Ben bakici tutucam kendi cebimden gidicekBen çalışırım öyle pasif değilim ama bebeye kim bakacak kız kardeşim var o bakar diye düşünüyorum bir umudum o yeterki git desin
Yanı gerçekten şaka falan mi yapıyorsun anlamıyorum sen gel konu aç sonra darp raporu alıcak kadar ağır dayak yediğini ne kadar ezildigini bir de üstüne 3. Çocuğu yaptığını sonra da o çocuğu nasıl düşürürüm diye konuş sonra bunlara rağmen benim sözüm geçer de hayir gerçekten konunuzu bir dışardan okuyun size madalya falan mi takalım tabiki de tepki göstericezCnm dayak yerimabim birakmiyo ben gideyim dedi kaç kez bugün gülerek bebeyim bı doğsun kız kardeşime vercem baksın bende çalışırım oğlanlar büyük misafir misafir değil suratimdan anliyo tabiki anliyoda ne oluyo
Tabiki bebeğin suçu yokNeden bende diyorum neden. Safligimdan bebeyimin bir suçu yok onada bakarım Allah büyük bı toparlanayim
Aman ne güzel 3. de yolda. Keşke çocuklar anne babalarını seçebilseydi! Üreyin durmadan üreyin! Böyle ana babaların soyu kurusa keşke! Daha çook yazacamda tutuyorum kendimi!Dedim makina değil sadece sorumsuz bacaklarıma kiramp giriyor artık çamaşır sıkacak gücüm yok iki çocuk ki rahatsızım bacaklarıma kiramp giriyo anlayisi yok parası var ama almiyo çok cimri bana eve karşı eşya konusunda adam giderken lazım olur diye iki TL bile birakmiyo parası var vermiyo ekmeğin olmadığı çok gün para olmadığı için aç kaldı çocuklarım akşama kadar
Kizlar sprel çıkartıp hemen hamile kalan veya kalamayan varmı dört aydır korunmasız henüz yok yorum lütfen
tam adet göreyim sprel alicam dediğim adetimi beklediğim an hamile kalmışım eşimde bazı sıkıntılar vardı çocuk büyük ihtimalle olmayacak gibiydi