- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #1.921
Ahh canım gel sarılalımhadi bismillah bundan sonra gelirse gerisi.
Benimde oğlum 4 aylıktı , kızlarım 1 yaşında çıkardılar. Sağlıklı sağlam olsun dişleri.
Elhamdülillah çok şükür iyiyiz. Valla sabah büyüğü okula gönderdim. Bebeleri doyurdum bakımlarını yaptın. Eşim sabah evden çıkmadan önce koştura koştura mağazaya gittim büyüğe üst baş aldım. Okulda asla yetmiyor hemen eskiyip diz üstleri yırtılıyor. Bende düz üstünden kesip şort yapıyorum evin içinde giyiyor. Yoğurt çorbası yaptım. Büyük dünden beri yaş pasta istiyor onu yaptım yanına patlıcan yemeği yaptım. Evi topladım bir arkadaş geldiKızlar bugün sabah oğlumu okula bıraktım kahvaltıya komşumu davet ettim. Başka komşuda geldi, arada kızı bıraktım okula sonra oturduk, nedense yoruldum sağ gözüm ağrıyor.
Dün koltukları sildim ama bugün gün boyu sol kolum ağrıdı durdu. İş güç yapınca böyle oluyorum. Elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah.
Nohutlu kuşbaşı etli bulgur pilavı yaptım.
Yanına turşu ayran çorbası.
Sizler Neler yaptınız?
Nasılsınız
Bende merak ettim. Bakalım neler diyecek.Kızlar maalesef çok dil döküyorum. Yapma birak diyorum. Biliyorsun bildiğin gibi yap diyorum, anlayamadiysan öğretmenine sor diyorum. Ben artık her yolu deniyorum.odevin aynisini hafta sonu da yaptik hem o zaman hem bugun odeve baslamadan naskl yapilacagini anlattim. Bildiginden de adim gibi eminim, sacmaliyor. Çıldırdım resmen sesim çok yükseldi çok ağladım çok çaresiz hissettim kendimi. Sozleriyle bana psikolojik şiddet uyguluyor. Bu beni hem üzüyor hem tahammülsüzlestiriyor. Senin yüzünden eksi aldim senin yüzünden odevimi yapamadim, senin yüzünden geç kaldım vs.. günah keçisi ilan etti beni. Esim geldi konuştuk simdi oglumla konuşacağız ortancayi uyutunca. Ne istiyor kendini yeterince açık ve net ifade edebilen bir cocuk. Bakalim neler söyleyecek.
İyiyim çok şükür canım benim. Nerelerdeyiiimmm...kavs-i kuzah nerelerdesin canım
Süper program , hadi bismillah , güzelce devam edilsin faydalanılsın inşallah.İyiyim çok şükür canım benim. Nerelerdeyiiimmm...
Bu ara tel de yada nette sıkıntı var. Mesaj yazdım 3 kere gönderdi. Geçen yazdım bir türlü gitmedi. Ondan da yazamadım. Var birşeyler ama...umarım düzelir.
Hergün ortancaya bir kurs düşüyor. Sadece benimkilere değil, onların sevdikleri arkadaşlarına da. Bazısında ben götürüyorum. Okuldan al. Atıştırma yaptır. Ödevleri hallettir derken kurs saati geliyor. Bir koşturmaca...Bazen de arkadaşlarının annesi götürüyor ama yine ben okuldan alıyorum. Annesi çalışıyor. İşte yukarıda yazdığım döngü sonrası arkadaş kursa bırakıyor. Şükür iyi gidiyor şimdilik. Ödev sıkıntısı bayağı azaldı arkadaşıyla yapınca. Arkadaşı da sevmiyordu. O da iyi gibi. Şu anlık ekstra çakışmalar yok ama kitaplarımız var zeka etkinliklerine yönelik. Severse, isterse günlük bir sayfa bile yaptırmak güzel olur diye düşünüyorum. Tabii annelerin hayalleri Paris de...
İnşaallah tüm çocuklarımız başarılı olur hayırlısıyla.
Kurslar haftada 2 futbol, 2 basketbol, İnşaallah 2-3 manevi eğitim,(daha başlamadık, haftaya İnşaallah) 1 İngilizce ayarlamaya çalıştım. İngilizce ye bugün başladık. Sevdiler gibi. Eğitime önem veren velilerle konuşup 4 lü grup oluşturdum. Hocayla konuştuk. Bakalım diğerleri de sevdiyse haftada 1 İngilizce olsun diye düşündüm. İnşaallah güzel olur. Dua bekliyorum. ❣
Bu hafta kızımın sınav haftası. İngilizce hocasına takılmış. Bunlar iki şube. Öteki şubeye ayrımcılık yaptığını düşünüyor. İşte onlar akıllı tahtayı açınca kızmıyor da, biz açınca kızıyor da... Kişisel birşey yok ama bunlar fazla abartmışlar. Ergenler işte. Dünya onların çevresinde dönüyor.☺
Onunla konuştum artık "takılma sen dersine odaklan" diye. Veli toplantısında derste de başkasına laf yetiştirme çabasında olduğunu söylemiş öğretmeni. Ondan da uyardım, konuştuk. Bakalım...
Gerisi bitmeyen çamaşırlar...bulaşık...evde ne var ne yapılır...ne yerler...vs vs vs
Eee biraz da burun akıntısı, hafif öksürük... Hepimize şifa versin Rabbim. Amin
Bizim komşu öğlen alıyor oğlumu. Günde 3 kez okula git gel yapıyorum.Ahtapot Anne ne yaptın? Konuştun mu çocuğunla?
karapisso cuğum sende hayat nasıl gidiyor?
Guruptaki hatunlar ne alemdesiniz?☺
Amin geldim kuzum valla ev işi,çocuk okul,yemek derken çok şükür yorucu ama güzel geçiyor zaman.
Ay Allah bozmasın darısı cümlemizin çocuklarına inşallahBizim komşu öğlen alıyor oğlumu. Günde 3 kez okula git gel yapıyorum.
Elhamdülillah çok şükür.
Güzel gidiyor bu aralar.
Çocuklar iyi anlaşılıyor elhamdülillah çok şükür.
Bunun için çok canım sıkılıyordu. Çok dua ettim Rabbim kabul etti. Dilerim daim olur.
Ya ben buraya birkaç gün önce yazmıştım sonra vaktim olmadı üçüncü çocuğa hamileydim falanbugün 2 kese gördü doktor. İkizlerim olacak. 4 çocuk annesi olacağım bana bir sabır duası edin diye geldim bide burda 4 çocuk mu helal olsun falan demiştim, kendime helal olsun
O zaman onunki 5 çocuk mu olacakkarapisso duydun mu canım?
Belki senin de tek seferde ikizin olur.
Hadi hayırlı olsun. Çok sevindim. Rabbim salih saliha evlatlar nasip eylesin. Seninle beraber tüm dileyenlere.
O da 4.çocuğu istiyor. Belki Rabbim senin gibi ikiz verir. Grupça vazgeçiremedik kendisi çok azimli maşaallah barekallah.O zaman onunki 5 çocuk mu olacak
Ayy keşke bende o kadar sevinebilsemaminn canım inşallah çok teşekkür ederim
Sağlıkla gelsinlerYa ben buraya birkaç gün önce yazmıştım sonra vaktim olmadı üçüncü çocuğa hamileydim falanbugün 2 kese gördü doktor. İkizlerim olacak. 4 çocuk annesi olacağım bana bir sabır duası edin diye geldim bide burda 4 çocuk mu helal olsun falan demiştim, kendime helal olsun
RABBİM ya ŞAFİ isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallahEvet yine koşturmacalı, bol ödevli,bol çocuklu bir günün bitişi...
Benim sol elimde parmak uçlarında karıncalanma, ağrı oluyor ara ara. Damarda ağrı hissediyorum bazen. Doktora uğradım. Magnezyum ve C vitamini verdi. D vitamini de önerdi. Şimdilik magnezyuma devam et, ona göre yol çizeriz düşüncesinde. İnşaallah şifa olur ne diyeyim. Herhangi birşeye canım sıkılınca arttığını farkediyorum.
Neden olabilir? İlk çocuğuma hamileyken bacaklarımın arka tarafı bıçakla kesiliyormuş gibi ağrırdı. Oturup ağladığım günler oldu. Magnezyum vermişti o zaman başka dr. Geçti sonra. İnşaallah şimdi de geçer. Dua beklerim.❣
Sağlıkla huzurla kucağına alırsın inşallah. Evet ben çok isterim , Rabbim eşimede öyle bir niyet verse olurda işte :)O zaman onunki 5 çocuk mu olacak
Ayy keşke bende o kadar sevinebilsemaminn canım inşallah çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?