- 17 Ağustos 2018
- 84
- 18
- 18
- Konu Sahibi Kelebeketkisiii
Arkadaşlar merhaba, biriyle tanıştım kendisi egoist aşırı sorunlu zaten kabul ediyor psikologa gidecekti. Ağır abi takılan kavga etmeye meyilli bi tip ama kıza el kaldırmazmış. Her şeyi kafasına takan biri. Kaç yıl önceki eski sevgilisini de çok sevmiş ama ayrılmak zorunda kalmış kızın geçmişinden dolayı onda hasar bırakmış öyle diyordu. Her gün alkol kullanır kendisinin geçmişi sağlam degil ama sevgilisinin aşırı temiz geçmişi olsun ister. Övmez övülmek ister. Ayrıca cinselliğede meraklı çok. Biz tanışalı 4 hafta oldu hemen sevgili olduk hiç kötü alışkanlığım yok üni mezunuyum 1.70 boy 56 kiloyum güzelde sayılırım açıkcası. Ve güler yüzlü insanaları kırmamaya calısan bir insanımdr. Kendisi lise meZunu durumuda iyi denemez Ama çalışıyor işçi olarak. Neden bilmiyorum her şeyiyle kabul ettim gerçekten nedense hoşlandım çok ben alkol kullanmadığım halde hep içmeye gittik yani o içti ben oturdum öyle kahve falan içtim dertlerini dinledim. Bi şeyler de yasadık ama evlenmeden önce öyle ileri gidemem dedim tamam haklısın dedi. Sonra gün içinde hic mesaj atan biri degil az yazar ben buna tepki gösterince cok sıkıyorsun dedi Ayrıldı halbuki sadece arada yaz dedim gururum yerle bir cok üzüldüm ama tamam dedim evet bana göre degildi ama neden istemedi ya cok onur kırıcı. Fotomuzu koymuştu sosyal medyaya sildi ayrılırken anında. Ayrılmayı kabul edince ne yani ben bu kadar mıydım mı bi sey demeyecek misin dedi ne diyiö ki dedim şansa diğer gün yolda karşılaştık diyecek bi sey yok artık olsaydı çok güzel olur ama olmadı anlaşamadık dedi neden yetemedim? arkadaşlar böyle uzun oldu ama kusura bakmayın içimi dökmüş oldum
Son düzenleme: