- 17 Ağustos 2018
- 84
- 18
- 18
- Konu Sahibi Kelebeketkisiii
-
Manyagım galiba. Kıza zarar vermemiş kız onda hasar bırakmış yani unutamamış sanırım ayrılmayı kaldıramamış. Evet zaten hic bana göre değil neden böyle oldum ben anlamadım deliriyorum galiba teşekkür ederim size de bu mesajınız bana iyi geldikizim sen afedersin de manyak misin ....
kucuk ya yasin...
dua etsene kurtulduguna adam istedigini alamamis. Daha diyosun onurum kırıldi.
Hic bisey olmaz guzelim bak yoluna nedir bu ipsiz kopuk insanlarla ewlilik sewgililik hayali annen baban ne dertlerle buyutuyo seni sende sakat kalmak dayak yemek falan mi istiyosun adam eski sewgilisine zarar wermis diyosun.... Ay yazdim yordun beni akilli olun az takmamayi tartmayi ogrenin...
Canim bak sadce onun kötü oldugunu bildigin icin onun birakmasi senin zoruna gidebilir buda normal ama dua et bittigine.Manyagım galiba. Kıza zarar vermemiş kız onda hasar bırakmış yani unutamamış sanırım ayrılmayı kaldıramamış. Evet zaten hic bana göre değil neden böyle oldum ben anlamadım deliriyorum galiba teşekkür ederim size de bu mesajınız bana iyi geldi
Evet tam üstüne bastınız öyle biri asagılamak anlamında da demiyorum da asla. Ama öyle birinin beni istememesi çok zoruma gitti gerçekten yaCanim bak sadce onun kötü oldugunu bildigin icin onun birakmasi senin zoruna gidebilir buda normal ama dua et bittigine.
Kendini kullandirma ya.Kaçan kovalanir hesabida yapmak isteyebilir. Sakın sakın sakın.... Burda okuyoruz bir ton sey dayak yiyen iskence goren bosanmak isteyen kendini saf temiz duygulariyla yaklasip iki gun sonra kullanip atildim diyen bi ton kizlarimiz war sakin adam gibi adam dururken bu hırpo icin sakin hayatini mahfetme heryerden engelle... kurtuldun dua et
Çok sağolun dediklerinizi dikkate alıcam Allah razı olsun
rica ederim sadece korkuyorum kizlarimiz ewlenmeden bole insanlar yuzunden kendilerine ailelerine yazik ediyolar sonra kurtulmasi daha zor oluyo yol yakinken kurtulman cok iyi oldu sadece o kendi derdine yansin... kendine denk birini bulsun sende tabiki akli basinda ole parasini çer çöp etmeyecek icip ewe gelmiycek birileriyle olÇok sağolun dediklerinizi dikkate alıcam Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?