Üç haftada terk eden sorunlu erkek?

Kelebeketkisiii

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2018
84
18
18
Arkadaşlar merhaba, biriyle tanıştım kendisi egoist aşırı sorunlu zaten kabul ediyor psikologa gidecekti. Ağır abi takılan kavga etmeye meyilli bi tip ama kıza el kaldırmazmış. Her şeyi kafasına takan biri. Kaç yıl önceki eski sevgilisini de çok sevmiş ama ayrılmak zorunda kalmış kızın geçmişinden dolayı onda hasar bırakmış öyle diyordu. Her gün alkol kullanır kendisinin geçmişi sağlam degil ama sevgilisinin aşırı temiz geçmişi olsun ister. Övmez övülmek ister. Ayrıca cinselliğede meraklı çok. Biz tanışalı 4 hafta oldu hemen sevgili olduk hiç kötü alışkanlığım yok üni mezunuyum 1.70 boy 56 kiloyum güzelde sayılırım açıkcası. Ve güler yüzlü insanaları kırmamaya calısan bir insanımdr. Kendisi lise meZunu durumuda iyi denemez Ama çalışıyor işçi olarak. Neden bilmiyorum her şeyiyle kabul ettim gerçekten nedense hoşlandım çok ben alkol kullanmadığım halde hep içmeye gittik yani o içti ben oturdum öyle kahve falan içtim dertlerini dinledim. Bi şeyler de yasadık ama evlenmeden önce öyle ileri gidemem dedim tamam haklısın dedi. Sonra gün içinde hic mesaj atan biri degil az yazar ben buna tepki gösterince cok sıkıyorsun dedi Ayrıldı halbuki sadece arada yaz dedim gururum yerle bir cok üzüldüm ama tamam dedim evet bana göre degildi ama neden istemedi ya cok onur kırıcı. Fotomuzu koymuştu sosyal medyaya sildi ayrılırken anında. Ayrılmayı kabul edince ne yani ben bu kadar mıydım mı bi sey demeyecek misin dedi ne diyiö ki dedim şansa diğer gün yolda karşılaştık diyecek bi sey yok artık olsaydı çok güzel olur ama olmadı anlaşamadık dedi neden yetemedim? arkadaşlar böyle uzun oldu ama kusura bakmayın içimi dökmüş oldum

Son düzenleme:
kizim sen afedersin de manyak misin ....
kucuk ya yasin...
dua etsene kurtulduguna adam istedigini alamamis. Daha diyosun onurum kırıldi.
Hic bisey olmaz guzelim bak yoluna nedir bu ipsiz kopuk insanlarla ewlilik sewgililik hayali annen baban ne dertlerle buyutuyo seni sende sakat kalmak dayak yemek falan mi istiyosun adam eski sewgilisine zarar wermis diyosun.... Ay yazdim yordun beni akilli olun az takmamayi tartmayi ogrenin... Sakın alinma gucenme insanlar kötü sadece uzuldum okuyunca inan dua et cocuk sewindir

Manyagım galiba. Kıza zarar vermemiş kız onda hasar bırakmış yani unutamamış sanırım ayrılmayı kaldıramamış. Evet zaten hic bana göre değil neden böyle oldum ben anlamadım deliriyorum galiba teşekkür ederim size de bu mesajınız bana iyi geldi

Canim bak sadce onun kötü oldugunu bildigin icin onun birakmasi senin zoruna gidebilir buda normal ama dua et bittigine.
Kendini kullandirma ya.Kaçan kovalanir hesabida yapmak isteyebilir. Sakın sakın sakın.... Burda okuyoruz bir ton sey dayak yiyen iskence goren bosanmak isteyen kendini saf temiz duygulariyla yaklasip iki gun sonra kullanip atildim diyen bi ton kizlarimiz war sakin adam gibi adam dururken bu hırpo icin sakin hayatini mahfetme heryerden engelle... kurtuldun dua et

Evet tam üstüne bastınız öyle biri asagılamak anlamında da demiyorum da asla. Ama öyle birinin beni istememesi çok zoruma gitti gerçekten ya

Çok sağolun dediklerinizi dikkate alıcam Allah razı olsun
rica ederim sadece korkuyorum kizlarimiz ewlenmeden bole insanlar yuzunden kendilerine ailelerine yazik ediyolar sonra kurtulmasi daha zor oluyo yol yakinken kurtulman cok iyi oldu sadece o kendi derdine yansin... kendine denk birini bulsun sende tabiki akli basinda ole parasini çer çöp etmeyecek icip ewe gelmiycek birileriyle ol

Bir haftada tanıyamazsın birini demicem yeri gelir bir saatte anlarsın ne ml oldugunu
Lakin senin hatan adamın sorunlu oldugunu bilmene ragmen adamı kabul etmen hayatına alman olmus
Bak ne güzel diyosun egoist diye yine egoistliğini yapmıs
Otur ve şükret bence gözünün kararmasına ragmen gözünü acmıs oldugu icin

O tur insanlar vur kac yapar bende aklim yetmiyoken bole gerizekali biriyle arkadaslik etmistim kendimi zorla ona begendirmeye calisirdim oysa guzel biriyim onun gozune girmeye valisir beraber bisiler icerdik sonrasinda beni seviyomu sevmiyomu bi b*k anlamadim. Gecmiste sevdigi bi kiz bunu red etmis kizda biraz kefaseymis onun icin iciyomus megersem. Bende onu unutturabilirim falan sandimda bildigin zaman kaybi bence sen yat kat sukret o insandan hayir gelmez.

Neden böyle bir adamdan hoşlandığınıza odaklanın bence. Bunu çözerseniz başkalarıyla daha düzgün ilişkiler yaşayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Kurtulmuşsun, hiç bulaşma bir daha.. Bunla evlendiğini düşünsene, çocuğun olduğunu, sorumsuzun teki bunla hayat çok zor olurdu.. Böyle insanların düzelmesi zor, iyi ki yapışmamış sana hayatını karartırdı, kurtuldum de yoluna bak..

kaç yaşında oldugunu bilmiyorum muhtemelen 25 altısın ama bu durumları yasamış milyonlarca genç kız var yaşadıgın durumun altında yatan temel sebep duygusal açlık bu senin babanla olan ilişkine kadar gider yani cözümü de çocuklugunda yatıyor neden kendine bu tipleri cektiğini ve babanın nasıl biri oldugunu sana cocukken nasıl yaklaştıgını bir sorgulamanı isterim tabiki kimseyi yargılamadan kendin de dahil sonra yavaş yavaş çözümleri de bulursun... 19 20 yaslarımda ben de böyle tiplerle karşılastım ben de hissettiğin duyguları yasadım.insanda benden daha iyi değil ki beni nasıl reddeder egosu oluşturuyor bu adamlar bizde daha doğrusu gizde kalmış duygularımızı açığa cıkarıyorlar belki bu ilişkide senin ödevin de buydu daha doğru ilişkileri kendine çekebilmen için önce kendini iyi tanımalı ne istediğini öğrenebilmelisin işte o zaman duygusal yönden de kapılmamayı öğreniyorsun ve o zaman karşına doğru dürüst, kendini ve ne istediğini bilen,dengeli insanlar çıkıyor karşına.... unutma burda karşına çıkan insanların da bir suçu yok onlar sana seni hatırlatıyor....burda bahsettiğin şahıs normal dengede bir birey değil o yüzden üzülmene gerek de yok dicem ama üzülceksin yine de biliyorum senin üzülmeyecek hatta bu tipleri gıçına takmayacagın bir kıvama gelmen lazım onun içinde yukarda yazdıklarıma bir daha bak ve iyi düşün :)) kendini bulman dileğiyle

Belki de sadece siz ona fazla geldiğiniz için sizi kaldıramamıştır. Sizi üzerek, egonuzu zedeleyerek kendini tatmin etmeye çalışmıştır.

Belki de yalnızca birbirinize uygun değilsinizdir. O sizi sevmedi diye siz değersiz değilsiniz ki.

Belki Allah’ın sevgili kuluymuşsunuz, Allah korumuş :)

Her türlü sorunlu bir tipe benziyor, haddim değil ama bence iyi ki kurtulmuşsunuz. Umarım karşınıza daha güzel insanlar çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…