- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
Sizde şunu anlamıyorsun buradaki herkes onlar eş ev kv olabilir ama o evde kp söz hakkı vardır onlar ortak bir yaşam paylaşıyorlar... Senin ödeyecegin tutar zaten 1 aylık kira tutarıdır .. Ev kötü durumdaysa o evin emlak vergiside düşüktür siz bir aylık ödeyecegin kira tuturı için yüzgöz oluyorsunuz, bir de üstüne benim olmayan bir evin borcunu niye ödeyim diye belirtirseniz burada tepkiyi alırsınız... Evlilikde paylaşımlar ortakdır bunu unutmayın bir evlilikde senin paran ,benim eşyam muhabbeti varsa orada bir problem vardır...demekki böyle düşünmemişler napim zorla evden mi kovdurayım kendimi.zaten bir küfretmedikleri kaldı.burdan sallamak kolay tabi sonra soluğu mahkemelerde alacakların çoğu sallamada birinci.vicdanım süper rahat ben bana layık görüleni korumaya çalışıyorum.elimdekinin kıymetini biliyorum.siz benim durumumda olsanız oturmayı bırak evden burnunuzu bile çıkarmazsınız.kötü evlerde kaldım diyenler 50 sene mi kaldı sanki orda.ben evleneli bir sene oldu yarısı askerlikte geçti ben hep annemdeydim kv o evdeydi. o evde oturmadım bile doğru dürüst. bu kış oturuyorum evin birikmiş 3 yıllık ev vergisini öde diyorsunuz yiyim sizin adaletinizi. siz kp öve durun sahip olmadığı evi bize dar etmeye çalışmasına halen diyorumda nerelerinle dinliyorlarsa.
Ortada bir adaletsizlik görüyorsan o zaman vergiyi ödeme ama oturdugun sürenin kirasını öde o senin adalet anlayışını yerine gelir belki... Kp veya kv senden aldıgı kirayla borçlarını kapatır...