üç transfer ama 4 kese

öncelikle hakkında hayırlısını iste..bunu dile..

Dilerim ki yaşayacağın gelişmeler hep olumlu ve hayırlı olur..

Dediğim gibi çoğul gebelik sempatik bi durum..ancak hamileliğinde hop oturup hop kalkıyorsun..endişesi keyfinden daha çok..

Gelişmeler dilerim lehine olur..

Ilk gebeliğimde 10 haftalık kalp atımları durdu bebeklerimin..kürtaj oldum..

Allah hep yüzümüzü güldürsün..keder vermesin inşallah..

Endişelenme..daha yolun başındasın...geç döllenme olduysa kalp atımlarını da geç alabilirsin..sağlıklı olsunlar da bir iki üç bebek...bunlara takılma sana tavsiyem..çünki ilk gebeliğimde benimle aynı zamanlarda hamile kalmış arkadaşlarımın çoğu bebeklerini kucaklarına aldılar.genelde tek ve ikizdi onların..allah bizlere de nasip etsin inşallah..yalnız bunun yanısıra kk dan imrenerek takip ettiğim üçüz annelerimizde var..allah hakkımızda en iyi bilendir..

tavsiyelerin için teşekkür ederim.sana da geçmiş olsun canım.benim de tek dileğim gelecek ya da gelmeyecek bebeişlerin erken zamanda buna kendilerinin karar vermesi.sayı arttıkça riskler de artıyor doğal olarak.ben ya hiç birinin gelişimi olmazsa diye çok korkuyorum çünkü ne kadar geç yerleşme desem de içim içimi yiyor çok zaman geçti diye.

canım benim sonlandırma yapılacakmı peki

Arkadaşlar bu arada lansor arkadaşımızdan haberi olan var mı.ben çok merak ediyorum onu.canım umarım ve sağlığı yerindedir.

başlık açtı ya lansor hamdolsun iyi hastaneden taburcu oldu başlığını bulabilirsin

senide tebrik ediyorum tekrar Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin

Canım benim haylazlar da bana benzer supriz yaptılar.. İlk ikizleri gördüm, tam bir hafta sonra 3üz oldular (tek yumurta ikizi oluşmuş) ve 3ünün de kalbi atıyordu. bir hafta sonra supriz gelen bebiş yok oldu fakat bu arada daha once gormediğimiz boş bir kese gördük.. Şu an sağlıklı olarak ikizlerle yola devam ediyoruz.Birisi 1,5 cm digeri ise 1,8 cm Şeniz

canım benim haylazlar da bana benzer supriz yaptılar.. Ilk ikizleri gördüm, tam bir hafta sonra 3üz oldular (tek yumurta ikizi oluşmuş) ve 3ünün de kalbi atıyordu. Bir hafta sonra supriz gelen bebiş yok oldu fakat bu arada daha once gormediğimiz boş bir kese gördük.. şu an sağlıklı olarak ikizlerle yola devam ediyoruz.birisi 1,5 cm digeri ise 1,8 cm şeniz

aussie senin adına çok sevindim.umarım aynı sağlıkta devam eder de yavrularını kucağına alırsın.peki ikizlerin tek yumurta ikizleri mi bunu biliyor musun.farklı keselerde mi.kalp atışlarını ne zaman duydun? Sat ın ne zaman.transferin ne zaman yapıldı.yanıt yazarsan sevinirim.

ins saglikla gelsinler annesi size mutluluk huzur getirsinler insallaah rabbim tamamini erdirsin saglikla aminnnn

aussie senin adına çok sevindim.umarım aynı sağlıkta devam eder de yavrularını kucağına alırsın.peki ikizlerin tek yumurta ikizleri mi bunu biliyor musun.farklı keselerde mi.kalp atışlarını ne zaman duydun? Sat ın ne zaman.transferin ne zaman yapıldı.yanıt yazarsan sevinirim.

canım benim sat 29.12.09. Şu an devam eden bebişler ayrı yumurta ikizleri. Sonradan ortaya çıkan tek yumurta ikizi kendiliğinden yok oldu.Kalp atışlarını tam 6. haftada duydum. Transferim galiba 11.01di ama tam emin değilim. Umarım senin bebişlerinde sağlılı olarak devam eder. Benim dr. 3 bebişin yok olmasına çok sevinmişti riskli bir gebelik olama şansını en azından biraz azaltık diye.

canım benim sat 29.12.09. Şu an devam eden bebişler ayrı yumurta ikizleri. Sonradan ortaya çıkan tek yumurta ikizi kendiliğinden yok oldu.Kalp atışlarını tam 6. haftada duydum. Transferim galiba 11.01di ama tam emin değilim. Umarım senin bebişlerinde sağlılı olarak devam eder. Benim dr. 3 bebişin yok olmasına çok sevinmişti riskli bir gebelik olama şansını en azından biraz azaltık diye.

canım transferlerimiz aynı tarihlerde benim 12 ocak transfer tarihi.senin adına sevindim.evet gebelikte bebek sayısı arttıkça riskler de bir o kadar artıyor.benim şimdilik 4 kese görüldü ama henüz kalp atışı alınmadı .biraz ümit biraz korku ile bekliyorum.Yarın kontrolüm var.bakalım benim yavrular şimdilik durum böyle.

Back
X