Üç yaşındaki yavrunun yüzüne kezzap atan cani

Kavimlergocu

Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
5.917
8.323
248
Gerçekten içime dert oldu kocaman adam minnacık çocuğu düşman belle kıyıda köşede sıkıştır yüzüne kezzap at ve 5 yıl cezaevinde yat çık çocuk küçüçük bedeniyle 30. Ameliyatına girecek o günü hep yüzünde taşıyacak bu canı nasıl çıkar insan içine karışır aklım almıyor .Minik yavru aklıma geldikçe içim kan ağlıyor.

bahsettiğiniz konuyu televizyonda görmedim küçücük çocuktan ne ister ki insan, o insanın idam edilmesi gerekir benim düşünceme göre ya da o çocuğun hayatını mahvettiğine göre, kendi hayatının da mahvedilmesi gerekir, hücrede yatırılması gerekir..ben bu ülkede adaletin olduğunu düşünmüyorum.. adam karısını onlarca yerinden bıçaklıyor indirim alıyor, gasp edip korkunç şekilde insan öldürüyor, birkaç yıl sonra bırakılıyor. bilmiyorum bilginiz var mı ama FETÖ olaylarından sonra mahkumlara çok büyük indirimler getirildi, sebebi de hapishaneler doldu FETO'cuları koyacakları yer yok... bir çok tecavüzcü, katil, gaspçı, hırsız cezaevinden çıktı.

9 yıl yemiş diye okudum ama yanlış mı okudum

elinde ki boyaymışta, sadece eline dökmek istemişte boya sıçramışmış yanlışlıkla yüzüne, resmen insanları aptal yerine koyuyor bir de, sinirlenilmeyecek gibi değil, kıskanç fesat

5 yıl mı vermişler o caniye? İnsan demek bile yakışmıyor. Nutkum tutuldu. Artık evlatlarımızı, kendimizi, ailemizi nasıl koruyacağız böyle canilerden, tecavüzcülerden, hırsızlardan, fırsatçılardan hiçbir fikrim yok. Allah sabırlar versin ailesine.

Aldığı cezayi duyunca kulaklarima inanamadim,yavrum,benim hangi ceza bu vahşeti affettirir .....belki kısasa kısas ,acılarıda bir nebze azalir......

Aldığı cezayi duyunca kulaklarima inanamadim,yavrum,benim hangi ceza bu vahşeti affettirir .....belki kısasa kısas ,acılarıda bir nebze azalir......

Yoo oda 5 yıl 11 aya düşmüş

valla aile cezasını kendi vermeye kalksa kimse bişey diyemez, savunma resmen çocuk kandırır gibi

indirimi niye vermişler acaba, eğitimli, yüksek yönetici falan diye mi
Eğitimi batsın onun
Böyle insanlar yönetici oluyor düşünsenize birini kıskansa ayağını kaydırmak için ne mobbingler yapar ne iftiralar atar bence günümüzün hırslarıyla yüksekmiş birinin hırslarını dizginlenemeyip içindeki caniyi ortaya çıkarması bu durum çalışırken de böyle canidir bu kimbilir çalışanlara neler yapmıştır da kimse işini kaybetmemek için sesini çıkaramamıştır

konuya baktım, çocuğun iki gözü de kör olmuş böyle cezaları gördükçe ülkemden nefret ediyorum. keşke herşey kıssasa kıssas olsa.

Kesinlikle, polisteki ifadesinde kıskandım vs diye açıklamış zaten. 9 yıl ceza aldı ama 3 veya 4,5 yıl tamamlandıktan sonra orasini tam bilmoyorum denetimli serbestlik ile çıkar. Zaten 1 yıldır yatıyor. 2018 veya 2019 da çıkar bence. Gider yine musallat olur bu aileye ben söyleyeyim. Karisindan bosandi galiba. Ana yok çocuğumu göreyim yok bilmem ne ayağına gider kadını ve ailesini rahatsız eder bence.

İnanamıyorum 24 yıl istenen bir davada 9 yıl nasıl verilebilir. Çocuk tek gözünü kaybetmedi sadece diğer gözü de %30 görüyor. Sapasağlam çocuğu engelli bırakti. Bu vicdansız karara onay verenler o küçük yamanin yaşadıklarını yaşasınlar diye başladım duaya ne yalan söyleyeyim.

Nasıl ceza bu kadar az olur adam resmen planlı lokantanın oyun odasına girip yanında kezzabi da götürüp özellikle çocuğun yüzüne atmıştı.hayret birşey yazıklar olsun.

Şimdi minik yavruya ait haberleri arattım İnterneten. Ekşi sözlükte şöyle bir şey yazılmış. Çok zor, allah acil şifalar versin. Aldığı hapis cezasının 4,5 yıl yatarı varmış. Lanet olsun diyorum bu cezayı verenlere başka bir sey söylemiyorum. Nasıl olabilir bu adam çocuğu öldürmekten beter yapmış.

"çocuğun yüzüne atılan asitik madde nedeniyle yüzünde göz şekli bile kalmamıştır. gözü düşmüştür. fiili tasarlayarak, kimyasal silah kullanmak suretiyle işlemiştir. tıp literatüründe ilk defa bir çocuğa böyle bir şey yapılmıştır. o yüzden iyileşmesinde ilerleme sağlanamamaktadır. gözünün göremez, yüzünün tanınmaz hale gelmesine neden olmuştur. muhtemelen bir daha göremeyecektir. sadece ameliyat olacağı zaman evden çıkmaktadır. yaşıtları onu görünce korkup kaçmaktadır. sık sık sinir krizlerine girmektedir. sanık küçük çocuğu her gün ölmek kadar zor bir duruma sokmuş olmaktadır"

Çıksın dışarı da bi benzetsinler onu güzelce, insan içine çıkamasın, iş bulamasın da görsün haysiyetsiz. Hapise dönmek için can atsın....

valla aile cezasını kendi vermeye kalksa kimse bişey diyemez, savunma resmen çocuk kandırır gibi

indirimi niye vermişler acaba, eğitimli, yüksek yönetici falan diye mi

Cezasini kendin versen sucludan daha cok ceza yersin. Mesela bu çocuğun babasi gidip bu herifin yüzüne asit atsa daha cok ceza alir. Saka gibi bir adalet sistemi

Tek gözü görmüyor mu şimdi ay mafoldum ya ;( ben TEK'i görüyor sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…