Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
Yoo oda 5 yıl 11 aya düşmüş9 yıl yemiş diye okudum ama yanlış mı okudum
elinde ki boyaymışta, sadece eline dökmek istemişte boya sıçramışmış yanlışlıkla yüzüne, resmen insanları aptal yerine koyuyor bir de, sinirlenilmeyecek gibi değil, kıskanç fesat
Yoo oda 5 yıl 11 aya düşmüş
Eğitimi batsın onunvalla aile cezasını kendi vermeye kalksa kimse bişey diyemez, savunma resmen çocuk kandırır gibi
indirimi niye vermişler acaba, eğitimli, yüksek yönetici falan diye mi
9 yıl yemiş diye okudum ama yanlış mı okudum
elinde ki boyaymışta, sadece eline dökmek istemişte boya sıçramışmış yanlışlıkla yüzüne, resmen insanları aptal yerine koyuyor bir de, sinirlenilmeyecek gibi değil, kıskanç fesat
gerçekten mi kaybetmiş gözlerini..offf Allah kahretsin bu pisliği..konuya baktım, çocuğun iki gözü de kör olmuş böyle cezaları gördükçe ülkemden nefret ediyorum. keşke herşey kıssasa kıssas olsa.
valla aile cezasını kendi vermeye kalksa kimse bişey diyemez, savunma resmen çocuk kandırır gibi
indirimi niye vermişler acaba, eğitimli, yüksek yönetici falan diye mi
Tek gözü görmüyor mu şimdi ay mafoldum ya ;( ben TEK'i görüyor sanıyordumŞimdi minik yavruya ait haberleri arattım İnterneten. Ekşi sözlükte şöyle bir şey yazılmış. Çok zor, allah acil şifalar versin. Aldığı hapis cezasının 4,5 yıl yatarı varmış. Lanet olsun diyorum bu cezayı verenlere başka bir sey söylemiyorum. Nasıl olabilir bu adam çocuğu öldürmekten beter yapmış.
"çocuğun yüzüne atılan asitik madde nedeniyle yüzünde göz şekli bile kalmamıştır. gözü düşmüştür. fiili tasarlayarak, kimyasal silah kullanmak suretiyle işlemiştir. tıp literatüründe ilk defa bir çocuğa böyle bir şey yapılmıştır. o yüzden iyileşmesinde ilerleme sağlanamamaktadır. gözünün göremez, yüzünün tanınmaz hale gelmesine neden olmuştur. muhtemelen bir daha göremeyecektir. sadece ameliyat olacağı zaman evden çıkmaktadır. yaşıtları onu görünce korkup kaçmaktadır. sık sık sinir krizlerine girmektedir. sanık küçük çocuğu her gün ölmek kadar zor bir duruma sokmuş olmaktadır"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?