Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
Unutulur bir sahil şehrine yerleşir evlenir bile babasını parası çok ne lanetler yağdırıldı unutuldu ülkemizde ki herşey gibi 2000 lerde satanistler bir kızı katletmişti onlarda çıktı evlendiÇıksın dışarı da bi benzetsinler onu güzelce, insan içine çıkamasın, iş bulamasın da görsün haysiyetsiz. Hapise dönmek için can atsın....
bahsettiğiniz konuyu televizyonda görmedim küçücük çocuktan ne ister ki insan, o insanın idam edilmesi gerekir benim düşünceme göre ya da o çocuğun hayatını mahvettiğine göre, kendi hayatının da mahvedilmesi gerekir, hücrede yatırılması gerekir..ben bu ülkede adaletin olduğunu düşünmüyorum.. adam karısını onlarca yerinden bıçaklıyor indirim alıyor, gasp edip korkunç şekilde insan öldürüyor, birkaç yıl sonra bırakılıyor. bilmiyorum bilginiz var mı ama FETÖ olaylarından sonra mahkumlara çok büyük indirimler getirildi, sebebi de hapishaneler doldu FETO'cuları koyacakları yer yok... bir çok tecavüzcü, katil, gaspçı, hırsız cezaevinden çıktı.
Gerçekten içime dert oldu kocaman adam minnacık çocuğu düşman belle kıyıda köşede sıkıştır yüzüne kezzap at ve 5 yıl cezaevinde yat çık çocuk küçüçük bedeniyle 30. Ameliyatına girecek o günü hep yüzünde taşıyacak bu canı nasıl çıkar insan içine karışır aklım almıyor .Minik yavru aklıma geldikçe içim kan ağlıyor.
Unutulur bir sahil şehrine yerleşir evlenir bile babasını parası çok ne lanetler yağdırıldı unutuldu ülkemizde ki herşey gibi 2000 lerde satanistler bir kızı katletmişti onlarda çıktı evlendi
;( yaşamımız çok ucuz ...
içim acıdı okurken nasıl bir geleceği olacak yavrunun. inşallah ona bu kadar ceza verenlerin, onu savunan avukatın, başına da gelsin bu olay. matığımı yitirdim bu olayı görünce.Şimdi minik yavruya ait haberleri arattım İnterneten. Ekşi sözlükte şöyle bir şey yazılmış. Çok zor, allah acil şifalar versin. Aldığı hapis cezasının 4,5 yıl yatarı varmış. Lanet olsun diyorum bu cezayı verenlere başka bir sey söylemiyorum. Nasıl olabilir bu adam çocuğu öldürmekten beter yapmış.
"çocuğun yüzüne atılan asitik madde nedeniyle yüzünde göz şekli bile kalmamıştır. gözü düşmüştür. fiili tasarlayarak, kimyasal silah kullanmak suretiyle işlemiştir. tıp literatüründe ilk defa bir çocuğa böyle bir şey yapılmıştır. o yüzden iyileşmesinde ilerleme sağlanamamaktadır. gözünün göremez, yüzünün tanınmaz hale gelmesine neden olmuştur. muhtemelen bir daha göremeyecektir. sadece ameliyat olacağı zaman evden çıkmaktadır. yaşıtları onu görünce korkup kaçmaktadır. sık sık sinir krizlerine girmektedir. sanık küçük çocuğu her gün ölmek kadar zor bir duruma sokmuş olmaktadır"
Amin. İnşallah bu dünyada da hak ettiğini bulur.ALLAHIM GÖR YARABBİM((((
BU DÜNYADA DA GÖR ÖTEKİ DÜNYADA DA...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?