Üç yaşındaki yavrunun yüzüne kezzap atan cani

Çıksın dışarı da bi benzetsinler onu güzelce, insan içine çıkamasın, iş bulamasın da görsün haysiyetsiz. Hapise dönmek için can atsın....
Unutulur bir sahil şehrine yerleşir evlenir bile babasını parası çok ne lanetler yağdırıldı unutuldu ülkemizde ki herşey gibi 2000 lerde satanistler bir kızı katletmişti onlarda çıktı evlendi
;( yaşamımız çok ucuz ...

Böyle bir ülkede yasamak canimi yakiyor artik. Adalet yok insanlar ruh hastasina bagladi. Lafi gereken insanlara yazarsam kesin banlanirim ama herkes anlamistir sanirim.

Bu adam bile diyemeyeceğim "şahıs" uluslararası bir şirkette hatrı sayılır bir pozisyondaydı üstelik. Dışarıda tanımadan etmeden görseniz takdir edeceğiniz bu şahıs meğer bildiğiniz sosyopat, küçücük çocuğa sırf "Kayınvalidem/Kayınbabam o çocukla bizimkinden daha fazla ilgileniyor" diye düşman kesilen, tamamen toplumdan izole bir hayat yaşaması gereken birisi. Ben psikoloğum, ama böyle konularda hümanist olamıyorum maalesef. Pedofiller gibi, bu tarz sosyopatlar gibi insanların ruh sağlıklarının düzeleceğine beni kimse inandıramaz. Nasıl çürük bir meyveyi taze hale getiremiyorsanız bu insanlar da öyle, çürük yani bitik bunlar.

Bu adama müebbet hapis verseniz bile o çocuğun hayatı kaydı, ruh sağlığı belki ömür boyu terapiyle anca kıvama gelir. Ben kaldıramıyorum bunu arkadaşlar, çok çok üzgünüm.

adalet diye birşey varmı o bile tartışılırki ...bu pisliğe iyi bile vermişler çıkartmadıklarına şükredin ..malesef adalet sisitemi sıfır işliyo.

az önceki mesajıma ek olrak ataletin olmadığının en basit örneği sinan çetinin oğlunun ceza almaması ve hiç birşey olmamış gibi ortalarda dolanması..

içim acıdı okurken nasıl bir geleceği olacak yavrunun. inşallah ona bu kadar ceza verenlerin, onu savunan avukatın, başına da gelsin bu olay. matığımı yitirdim bu olayı görünce.

Peki neden yaptığını duydunuz mu o daha da kan dondurucu çocuk aile içinde çok ilgi gören sevilen bi çocuk muş bu mahlukat da çocuğu komik duruma düşürmek istemiş özrü kabahatinden büyük nası bi manyaklık nası bi ruh hali

5 yil sonra cikip başka bir masum cana hic acimadan yine kötülük yapicak o adi. Nasil bir yargi sistemidir ki masum bir çocuğun canini yakan serefsize 5 yil ceza... Bu cezalar caydirici nitelikte olmadiktan sonra daha çok boyle haberler görürüz. Daha çok masumlarin cani yanar.

Ben bu yargı sisteminden nefret ediyorum nasıl 11 ay ya? Nasıl yaşayacak çocuk o yüzle?

Koskoca adam.Hoş adam denmez buna ya neyse.Ablasının çocuğu kendi çocuğundan daha fazla seviliyor diye kıskanmış.Töbe estağfurullah.
Kıskançlık en berbat psikolojik rahatsızlık.Neler yaptırıyor insanlara.
Rabbim korusun.

En saygın okullarda okumuş en prestijli yerlerde çalışmış ama ruhu curumus insan olamamis. Küçük çocuğun hayatı boyunca yaşayacağı travmanin acının bedeli 5-6 sene mi. Lanet olsun. Kişisel hirslarini ufacık çocuktan çıkaranlara.

Yaaa bu hakimler ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum tamamen insiyatif kullanıp suçluların hayatını kurtarıyorlar.son zamanlarda toplumun tepkisini çeken korkunç suçlarda suçlulara saçma sebeplerle indirim yapıyorlar.hakimleri denetlicek verdikleri bu karalar karşısında yaptırım uygulayacak kurumlar oluşturulmalı.aksi halde bu ülkede kadınları ve çocukları çok zor bir gelecek bekliyor.

Bu olaya o kadar cok uzulmustum ki gunlerce aklimdan cikmadi.vicdansiz nasil kiydin el kadar sabiye ? Insan nasil bu kadar kotu olabilir aklim almiyor yaa.o caniyi savunan avukat da bu kadarcik az cezayi veren hakiminde mi vicdani yok acaba ?hic unutmuyorum baklava caldi diye yillarca ceza alan cocuklari.bunun sucu daha hafifmis demek ki ! Boyle adalet sistemine tukureyim!!

Bu ülkenin adaletinden ne bekliyoruzki ...

Nasıl bir manyak adam bu, küçücük çocuğa kezzap atar. Pislik herif.

Psikopat normal bi insan yapmaz bunu zaten yaptığı yanına kalmaz daha acı daha vahşice şeyler yasasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…