• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç yılım...

Evet arkadaşlar aradan okadar zaman geçti ve ben ayın yedisinde benim için çabalayan, mutlu etmeye çalışan beni anlayan birisine evet dedim. Ne mi oldu benim X gecenin bi'vakti onca zamandan sonra yine yazdı. Bana artık yazmamalısın deyince anladı ve baya yıkıcı bi'konuşma geçti.

O bana bi'şeyleri ispat etmek için gitmişmiş, hergün beni sosyal medyada takip etmiş, hep çok sevmiş, bekleyeceğime çok inanmış, ben nasıl olur da 8 ayda başkasına evet dermişim, o olsa 10 sene bile beklermiş, başlamamalıymışım, neden başlamışım biriyle, neden beklememişim, söz vermişmiş gelecekmiş, ben hiç sevmemişim, nasıl unutacakmışım yaşadıklarımızı, zorunda değilmişim ayrılabilirmişim, of neden başlamışım, o bunca zaman kimseye bakmamışmış.... ve buna benzer bi'dünya cümle...

Twitter da yazdığımı görüp de yazmış. Birinin olduğunu anlayıp yani... Yoksa yine döneceği yokmuş anlayacağınız...

Bencillik değil mi bu açık açık diyemese de ayrıl gel dedi resmen... Bu adam 8 ay benim sesimi bile duymadan yaşadı ya. Lanet olsun ne güzel toparlanmıştım.

Ne güzel boş boş atıp tutmuş :KK51:

Sakin mefta olmus anilar icin sana deger veren yeni insani birakma canim. Ayni degil ama surekli cani istediginde giden cani istediginde gelen bi modeli vardi bunlarin bende.en son ayrildiginda baska biriyle gorusmeye basladim hala arkadaslarina o kimle cikarsa ciksin ben onla evlenecem derdi sorunlu bir tip iste. Beni aradi ve bulusmak istedi yine barismak istiyodu tabi. Bende kosa kosa gittim dinledim dinledim aaa canim uzgunum ya ben baska birini seviyorum dedim ve geldim o tipini gormeliydiniz :))) yeterdi cunku artik. Ve o yeni kisiyle evlendim ve duygusal olarak cook mutluyum masallah esim bir tanedir :KK68: iyiki o munasebetsiz buyumemis insanla evlenmemisim

Ya kız ne güzel bitirmiş, yeni aşklara yelken açmış hayatına bakıyor. Kafasını, tarihe bakamadan ve yazdığı en son yeni mesajları okumadan yaptığınız yorumlarla karıştırmayın derim ben. . Bence iyi etmişsin hayatından çıkarmakla. Seven insan, '8 ay konuşmayım da elimin altında dursun ama, döncem ben sana' diye beklemez. Senin başkasına gidebileceğini düşünmeliydi. Demek o 8 ayda aradığını bulamadı. Kim bilir kendi nelerin peşine düştü de şimdi de laf yapıyor. Sen çok iyi etmişsin. Hiç arkana bakma. Yine pişman olan da, sana değer verenden olan da sen olursun derim ben.

Ne güzel boş boş atıp tutmuş :KK51:
Dimi salak oldugumu bildigi icin kandiririm sandi yine...

Sakin mefta olmus anilar icin sana deger veren yeni insani birakma canim. Ayni degil ama surekli cani istediginde giden cani istediginde gelen bi modeli vardi bunlarin bende.en son ayrildiginda baska biriyle gorusmeye basladim hala arkadaslarina o kimle cikarsa ciksin ben onla evlenecem derdi sorunlu bir tip iste. Beni aradi ve bulusmak istedi yine barismak istiyodu tabi. Bende kosa kosa gittim dinledim dinledim aaa canim uzgunum ya ben baska birini seviyorum dedim ve geldim o tipini gormeliydiniz :))) yeterdi cunku artik. Ve o yeni kisiyle evlendim ve duygusal olarak cook mutluyum masallah esim bir tanedir :KK68: iyiki o munasebetsiz buyumemis insanla evlenmemisim

Ne mutlu sana, mutlulugunuz daim olsun insallah. Kafam elbet karisti ama hayatima soktugum adami bi'gorseniz insan of demeye utanir oyle deger veriyo...

Ya kız ne güzel bitirmiş, yeni aşklara yelken açmış hayatına bakıyor. Kafasını, tarihe bakamadan ve yazdığı en son yeni mesajları okumadan yaptığınız yorumlarla karıştırmayın derim ben. . Bence iyi etmişsin hayatından çıkarmakla. Seven insan, '8 ay konuşmayım da elimin altında dursun ama, döncem ben sana' diye beklemez. Senin başkasına gidebileceğini düşünmeliydi. Demek o 8 ayda aradığını bulamadı. Kim bilir kendi nelerin peşine düştü de şimdi de laf yapıyor. Sen çok iyi etmişsin. Hiç arkana bakma. Yine pişman olan da, sana değer verenden olan da sen olursun derim ben.

8 ay ne ki diyo bi'de bana. O 8 ay ben ne haldeydim dusunen yok. Bekliycez, Allah bilir dedi bi'de. Ben de evet Allah bilir sen bir hafta once degil de suan yaziyosan vardir Allah'in bir bildigi dedim. Suan sanki ne tarafa yurusem pisman olcakmisim gibi geliyo yok olmak istiyorum. Ben gunlerce aylarca bunlari duymak istemistim.

Twitter dan iliskimi anlamasa hala da gelmiycekti. Ego iste baska bi'sey degil.

Gururuna yedirememiştir sakın etkilenme

bazı erkekler biz tamamen gidince gelirler..

en iyisini yapmışsın. ömrün onun bigün sana gelmesini beklemeklemi geçicekdi. hem eskinin yenisi olmazki.
bu ilişkin umarım snin için iyi olur. hayırlısı olsun hakkında

Aynen seven insan 8 ay öldüm mü kaldim mi merak ederdi.

Bu nasil cok sevmekmis ben anlamadim.

Kesinlikle yeni bir ilişkin olmasını yediremediği için kendini hatırlatmış sana. Emin ol çevresine de 'Kısacık bi ayrılık dönemi yaşadık, hemen gitmiş başkasını bulmuş' deyip üste çıkabilecek bir tip. Sen şimdi hayatındaki yeni kişiyi bırakıp ona dönsen, "Ama hayatına başkasını soktun, beni beklemedin, o yüzden biraz düşünmem lazım" diyerek kendini yine geri çeker beyefendi. Sosyal medyadan seni takip ediyor olmasını da sanki seni unutamaması gibi yansıtmaya çalışmış. Öyle bir durum olsa 8 ay beklemezdi. Acaba hala elinin altında mısın diye kontrol ediyormuş besbelli.

sakın..

sanıyor musun ki o 8 ay boyunca o seni saf saf bekledi, hayatına sırf senin için, seninle bir gelecek kurmak için çabaladı.
sana bunu söylese sen beklemez miydin?

yaşadıklarının birebir aynısını yaşadım.
birliktelik süresi bile aynıydı, 3 sene.
bahaneler aynıydı, 3 sene içinde 3 kere evlilik lafı ya geçmiştir ya geçmemiştir.
ben de o zamanlar hemen evlilik meraklısı değildim ama insan bi şekilde sonunu bilmek istiyor, aynı düşünceyi, aynı ciddiyeti paylaşıp paylaşmadığını bilmek istiyor.
neticede bu sebepten ve bir kaç başka sebepten ayrıldık.
bir süre sonra eşim girdi hayatıma ve evlendik.

sanırım o hala bekar, 1 sene kadar önce karşılaştık hiç konuşmadık ama bana face'den mesaj yazmış karşılaştıktan sonra. iyi dileklerde bulunmuş.

hayat , bir insanın karar vermesini, kendinden emin olmasını beklemek için çok kısa. gelgitlerle yaşanmaz.
sen bir karar vermişsin, mutlusun, devam et, kafanı karıştırmasına izin verme.

bazı erkekler biz tamamen gidince gelirler..

en iyisini yapmışsın. ömrün onun bigün sana gelmesini beklemeklemi geçicekdi. hem eskinin yenisi olmazki.
bu ilişkin umarım snin için iyi olur. hayırlısı olsun hakkında

Cok tesekkur ederim umarim hayirli olur. Verdigim karardan pisman olmaktan korkuyorum, Allah utandirmasin. Bi'de bekliyosun sanmistim dedi ya iyice cöktüm.

Kesinlikle yeni bir ilişkin olmasını yediremediği için kendini hatırlatmış sana. Emin ol çevresine de 'Kısacık bi ayrılık dönemi yaşadık, hemen gitmiş başkasını bulmuş' deyip üste çıkabilecek bir tip. Sen şimdi hayatındaki yeni kişiyi bırakıp ona dönsen, "Ama hayatına başkasını soktun, beni beklemedin, o yüzden biraz düşünmem lazım" diyerek kendini yine geri çeker beyefendi. Sosyal medyadan seni takip ediyor olmasını da sanki seni unutamaması gibi yansıtmaya çalışmış. Öyle bir durum olsa 8 ay beklemezdi. Acaba hala elinin altında mısın diye kontrol ediyormuş besbelli.

Aynen. Zaten ilk sinirlendi. Vay be 8 ay ne lan ben seni 10 yil beklerdim sen nasil 8 ayda baskasinin elini tuttun. Gercekten seviyorum diyenin de bi'farki yokmus dedi. Cok zoruma gitti halbuki ben hayatimda verebilecegim en buyuk aski, sevgiyi ona vermistim.

Cok tesekkur ederim umarim hayirli olur. Verdigim karardan pisman olmaktan korkuyorum, Allah utandirmasin. Bi'de bekliyosun sanmistim dedi ya iyice cöktüm.

Aynen. Zaten ilk sinirlendi. Vay be 8 ay ne lan ben seni 10 yil beklerdim sen nasil 8 ayda baskasinin elini tuttun. Gercekten seviyorum diyenin de bi'farki yokmus dedi. Cok zoruma gitti halbuki ben hayatimda verebilecegim en buyuk aski, sevgiyi ona vermistim.

sen kendini bildikten sonra.. varsın o seni yanlış bilsin önemli değil.

sakın..

sanıyor musun ki o 8 ay boyunca o seni saf saf bekledi, hayatına sırf senin için, seninle bir gelecek kurmak için çabaladı.
sana bunu söylese sen beklemez miydin?

yaşadıklarının birebir aynısını yaşadım.
birliktelik süresi bile aynıydı, 3 sene.
bahaneler aynıydı, 3 sene içinde 3 kere evlilik lafı ya geçmiştir ya geçmemiştir.
ben de o zamanlar hemen evlilik meraklısı değildim ama insan bi şekilde sonunu bilmek istiyor, aynı düşünceyi, aynı ciddiyeti paylaşıp paylaşmadığını bilmek istiyor.
neticede bu sebepten ve bir kaç başka sebepten ayrıldık.
bir süre sonra eşim girdi hayatıma ve evlendik.

sanırım o hala bekar, 1 sene kadar önce karşılaştık hiç konuşmadık ama bana face'den mesaj yazmış karşılaştıktan sonra. iyi dileklerde bulunmuş.

hayat , bir insanın karar vermesini, kendinden emin olmasını beklemek için çok kısa. gelgitlerle yaşanmaz.
sen bir karar vermişsin, mutlusun, devam et, kafanı karıştırmasına izin verme.

Cok tesekkur ederim, iyi ki varsiniz gercekten. Boyle seyler duymaya cok ihtiyacim var. Hakkimda hayirlisi olsun. Geri donup ona ne olursa olsun ona donecegimi gostermek istemiyorum. Bu 8 ayda ne yasadigimi ben biliyorum. Zaten hayatinda hic bi'bi'sey degismemis. Ayni tas ayni hamam.

hee oldu. hem hatalı hem hiçbişi yapmıo kimbilir ne haltlar karıştırdı nasıl rahattıki aramadı bide utanmadan bekliosun sanmıştımtım.
hayır pişman olma. OLMAMALISIN !! 1 ayda gitmedinki başkasına. 8 ay yaa hiç aramamış yanlışlıkla bile yaa.hiççç çökme cnm hiçç. yeni bi ilişkin varmış bak onun heyecanını mutluluğunu yaşa. daha çok arıcak seni emin ol. seni başkasıyla mutlu gördükçe çıldıradabilir. ama sen sakın geriye bakma.

hee oldu. hem hatalı hem hiçbişi yapmıo kimbilir ne haltlar karıştırdı nasıl rahattıki aramadı bide utanmadan bekliosun sanmıştımtım.
hayır pişman olma. OLMAMALISIN !! 1 ayda gitmedinki başkasına. 8 ay yaa hiç aramamış yanlışlıkla bile yaa.hiççç çökme cnm hiçç. yeni bi ilişkin varmış bak onun heyecanını mutluluğunu yaşa. daha çok arıcak seni emin ol. seni başkasıyla mutlu gördükçe çıldıradabilir. ama sen sakın geriye bakma.

Aslinda 3.ayda yine yazmisti. Ise girmissin hayirli olsun diye bukadar dalga gecer gibi ya. Sonra bicak kesigi gibi yine susmustu. Yine aynini yapmaya calisti ben onume bakamayim diye. Hep bencildi hala bencil.

Cok tesekkur ederim, iyi ki varsiniz gercekten. Boyle seyler duymaya cok ihtiyacim var. Hakkimda hayirlisi olsun. Geri donup ona ne olursa olsun ona donecegimi gostermek istemiyorum. Bu 8 ayda ne yasadigimi ben biliyorum. Zaten hayatinda hic bi'bi'sey degismemis. Ayni tas ayni hamam.

benim de canım çok acımıştı ayrılma kararını verirken.
hatta ayrıldıktan 3-4 ay sonra doğum günüydü.
aramamıştım tabii ki .
ama onun gecesine o beni aramıştı.. " vaayyy demek böyle olduk he doğum günümde aramayacak kadar sildin beni" diye.
ne konuştum hatırlamıyorum fazlaca ama ağlaya ağlaya "arama beni artık, kafamı bulandırma" dediğimi hatırlıyorum.
çok çok üzülmüştüm ama bir şekilde kangren olmuş kolu kesip atmak gerekir derler ya , bunu yapmalıydım.

eğer hayatındaki kişiyi çıkarıp ona dönersen, hem o kişiyi sonsuza dek kaybetmiş olursun , hem eskisine "ne yaparsan yap, ne olursa olsun ben sana dönerim, senin karar vermeni sonsuza kadar beklerim" mesajını vermiş olursun.

sana ne yapman gerektiğini söyleyemem ama bunları çok iyi düşün...

Aslinda 3.ayda yine yazmisti. Ise girmissin hayirli olsun diye bukadar dalga gecer gibi ya. Sonra bicak kesigi gibi yine susmustu. Yine aynini yapmaya calisti ben onume bakamayim diye. Hep bencildi hala bencil.

bizlerin fikirleri hep bi sarsıntıya uğruyorda emin ol o başkasına gitseydi sen yazsaydın ona zerre takmazdı.
ne geldikleri belli ne gittikleri yaa nasıl türlerle karşılaşıoruz. o iyi adamlara noldu bilmiorum.
ama bak hayatındaki insana buna verdiğin tavizleri vs.leri verme sakın.
ha şimdi için yanıo belki kendinde arıosun hatayı yapmasamıydım diosundur biliorum. ama ona geri dönsen hayatına birini almışken yada almamışken; emin ol olmazdı. önüne bak ve önüne onun gibileri katma lütfen.

Evet arkadaşlar aradan okadar zaman geçti ve ben ayın yedisinde benim için çabalayan, mutlu etmeye çalışan beni anlayan birisine evet dedim. Ne mi oldu benim X gecenin bi'vakti onca zamandan sonra yine yazdı. Bana artık yazmamalısın deyince anladı ve baya yıkıcı bi'konuşma geçti.

O bana bi'şeyleri ispat etmek için gitmişmiş, hergün beni sosyal medyada takip etmiş, hep çok sevmiş, bekleyeceğime çok inanmış, ben nasıl olur da 8 ayda başkasına evet dermişim, o olsa 10 sene bile beklermiş, başlamamalıymışım, neden başlamışım biriyle, neden beklememişim, söz vermişmiş gelecekmiş, ben hiç sevmemişim, nasıl unutacakmışım yaşadıklarımızı, zorunda değilmişim ayrılabilirmişim, of neden başlamışım, o bunca zaman kimseye bakmamışmış.... ve buna benzer bi'dünya cümle...

Twitter da yazdığımı görüp de yazmış. Birinin olduğunu anlayıp yani... Yoksa yine döneceği yokmuş anlayacağınız...

Bencillik değil mi bu açık açık diyemese de ayrıl gel dedi resmen... Bu adam 8 ay benim sesimi bile duymadan yaşadı ya. Lanet olsun ne güzel toparlanmıştım.

Baya komikmiş arkadaş. Ömrü bol galiba senelerce bekliyor seni, senin beklemeni istiyor. Neyi beklediğini bilmeden.. Bekle..
Oldu, posta kutusuna mı atarlar, kargo mu göndereceksin derdim ben olsaydım.
Vay be bencilliğe bak, bir ömür beni bekleyeceksin. Bu ne öz güven. Ne sanıyorsa kendini artık. Biriyle uzun süreli ilişki yaşayınca sanki ilahi güçler birbirine bağlıyor o kişileri. Bitmiş gitmiş işte neyin tatavasını yapıyor. Egosu zarar gördü galiba. Başka bir amacı olduğunu düşünmüyorum.
Amaçsız, sebepsiz, plansız ve hiç görüşmeden ayrılarak senden neyi beklemeni istiyor hala anlamış değilim ve sinirlendim. Sen buna normal cevap vermedin umarım. Koy tefe çal eğlen. Saçma cümleleri sadece saçma..

Lanet olası son gelişmeler 14.sayfada...

Nerden başlayacağım bilmiyorum ama hiç iyi değilim onu biliyorum.
3 yıl boyunca beraber okuduk, aynı sıraları paylaştık, beraber mezun olduk, her sıkıntımızda hep dipdibeydik. 3 yıl boyunca ayrı olduğumuz tek zaman dilimi onun memlekete gittiği 15 gün-1 aylık bi'süreydi hep... Şimdi sorun ne diyeceksiniz maddeler halinde yazıyorum ki anlaşılır olsun;
*Ben 24, o 25 yaşında geçen yıl mezun olduk. Bu üç yıl içerisinde ağzından bi'kere bile evlilik lafı geçmedi. Sanmayın ki evleneyim diye ölüyorum aksine şuan gelse ben istemem ama insan üç yıldır elini tuttuğu adamdan artık hiç olmazsa ileriye yönelik "plan"larında yer alıyo mu bilmek istiyo.
*Askerlik sorunu. Yüksek lisansı seneye bitiyo ama sorsan askere nezaman gitmeyi düşünüyosun diye çocuk gibi bilmiyorum, gitmiycem işte daha var vs der. Millet erkek arkadaşın ne zaman askere gidiyo der ben bilmiyorum ki söyleyim, adam onu bile kafasında kurup şu sene uygun olur diye düşünmüyo.
Bir iki kere şu gelecek planlarını açtığımda benim daha işim, askerliğim mi var ben daha önümü göremiyorum nasıl plan yapayım dedi. Tamam eyvallah da ben de bana "bilmem kaç tarihinde saat ikide nikah masasında olucaz" diye söylesin istemiyorum ki bana diyeceği evet ileride evlilik planım var ve üç yıldır elini tutuyorum haliyle bu sen ol isterim... Yani adamın sevdiği kadınım ama ne nezaman askere gideceğini biliyorum ne de ileride evlilik hayali var mı onu biliyorum, tartışsan "biz takılıyo muyuz doğru konuş" diye kızar. Hep "plan yapmayalım, olacağı varsa olur, plan yaparsak hep bozacak şeyler çıkıyo korkarım" derdi zaten.
Ben tam tersi önümü görmek istiyorum, "aynı hayalleri" mi kuruyoruz bilmek istiyorum inanın sadece bunu bilmek istiyorum yoksa 10 yılda tutarım elini...Bugün güzelce konuştum bunları söyledim yine aldığım cevap ben nasıl plan yapayım daha ayaklarımın üzerinde duramıyorum ki... Doğru düzgün ilgilenmiyosun artık benimle dedim aldığım cevap okadar alıştım ki sana 10 yılda geçse Blackwhiite benimle, beni bırakmaz, biz hep böyle severiz... Her zorda olduğumda koştun artık rahata alıştım ben, çabalayasım bile gelmiyo projem mi yetişmedi bunalıma gireceğime sevgilim yardım eder diyorum. Niye böyle oldum bilmiyorum ama 40 yıllık evli gibi olduk dedi küseriz de tartışırız da her olayda yanyanayız kopamayız gibi dedi. Ondanmış her buluşmamızın aynı oluşu, sürpriz yapmayışı, ilgiye aç bırakması.
Her dediğime haklısın, haklısın, haklısın dedi. Plan yapamıyorum ne diyeyim ki nasıl düzelteyim sen söyle dedi. Ben de bu böyle gitmez demek ki hayattan beklentilerimiz farklı ya adam gibi ara verelim bi'karar verelim ya da direk bitirelim dedim. "Ben seni çok seviyorum, sen yanımda yokken bile sen hep yanımdaymışsın gibi davrandım, hiç yalan söylemedim, sen benim değerlimsin..." diye sıraladı, iyi de ben bunları zaten biliyorum ki hissedemiyorum sadece son zamanlarda:KK14:Ara verdik, hiç bi'şekilde konuşmayalım dedim zaten son zamanlarda bunları düşündüğümden konuşurken de tıkanıyoduk ki bu tıkanma olayı rezil bi'his.

Toparlayamayız gibi bi'his var içimde, bitti galiba...
Aile dostumuzun kardeşi uçak mühendisiymiş vs. beni sormuş ailem de gençler anlaşırsa bizim için sorun yok filan demiş biraz canım sıkıldı gibisinden ağzını bir yokla bence :KK62:

Back
X