- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi blackwhiite
Evet arkadaşlar aradan okadar zaman geçti ve ben ayın yedisinde benim için çabalayan, mutlu etmeye çalışan beni anlayan birisine evet dedim. Ne mi oldu benim X gecenin bi'vakti onca zamandan sonra yine yazdı. Bana artık yazmamalısın deyince anladı ve baya yıkıcı bi'konuşma geçti.
O bana bi'şeyleri ispat etmek için gitmişmiş, hergün beni sosyal medyada takip etmiş, hep çok sevmiş, bekleyeceğime çok inanmış, ben nasıl olur da 8 ayda başkasına evet dermişim, o olsa 10 sene bile beklermiş, başlamamalıymışım, neden başlamışım biriyle, neden beklememişim, söz vermişmiş gelecekmiş, ben hiç sevmemişim, nasıl unutacakmışım yaşadıklarımızı, zorunda değilmişim ayrılabilirmişim, of neden başlamışım, o bunca zaman kimseye bakmamışmış.... ve buna benzer bi'dünya cümle...
Twitter da yazdığımı görüp de yazmış. Birinin olduğunu anlayıp yani... Yoksa yine döneceği yokmuş anlayacağınız...
Bencillik değil mi bu açık açık diyemese de ayrıl gel dedi resmen... Bu adam 8 ay benim sesimi bile duymadan yaşadı ya. Lanet olsun ne güzel toparlanmıştım.
Ne güzel boş boş atıp tutmuş