Uçaaaakkkkk!!!

Askmanl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
348
149
33
29
:KK17::KK17:Günaydınlar :KK54:

Ben Bayram'ın ilk günü aktarmalı olarak bir uçuş yapıcam arkadaşlar şuan ailemin yanımdayım. Babam bana blendır seti aldı el bagajında onu taşıcam bir sorun yaratırlar mı sizce? :KK17:

Ben Bayram'ın ilk günü aktarmalı olarak bir uçuş yapıcam arkadaşlar şuan ailemin yanımdayım. Babam bana blendır seti aldı el bagajında onu taşıcam bir sorun yaratırlar mı sizce? :KK17:

Sorun olacağını sanmam ama farzedelim ki oldu.

O zaman bırakmak zorunda kalırsınız, kargoya verin bence.

dışarıda beğenip sonrada internetten alıp ev adresinizi verin.. kapıda ödeme yaparsınız olmadı..

Bavulunuz varsa ve müsaitse direkt oraya koyun zaten. Elde taşomaya gerek yok. Bıçak kısmı problem olabilir.
Gerçi şu an millet kalaşnikof, bomba sokuyor ona bir şey demiyorlar. Blendır masum kalır herhalde..
Bavul yasaklı eşya listeleri var thy'nin sitesinde falan kontrol edin, çağrı merkezini arayıp sorun isterseniz.

El çantanda almazlar.
Bavula koy bagaja ver, sıkıntı olmaz

Ben uçakla kardeşime rondo götürdüm, bagaja verdim. Onun da bıçağı var ama sorun olmadı..

kırılabilir hatta kırılır ilk defa ucak yolculugu yaptım eşimle valizleri karpuz atar gbi attıklarını gördük valizimizin sapı kırıldı bilginize

El çantana kesici hiç bi alet koyamazsın. Benim saç spreyimi dahi alıp çöpe atmışlardı. İçinde belki herkesi uyutacak zehirleyecek bi gaz vardır ? mantığıyla..

Valize koyabilirsin tabi.

Bebeğimde kucağımda olacak o sebeple ağır olmasın el bagajım istedim çünkü bavulum dolu. Yerlerini değiştim ama inşallah sorun çıkmaz

Back
X