- 8 Mayıs 2025
- 63
- 30
- 3
- 26
- Konu Sahibi asel yusuf
-
Uçağa girişte gecirdigin panik atakla aileni niye aradın ? Aileni aradıktan sonra gorumcen ne ara konuya müdahil oldu ? Eşin nerdeydi ?Uçağa tam binip eşimin yanına gidecektim panik atak geçirdim zaten aramız bozuktu tedirgindim bu da tetikledi beni kucağımda çocuk ağlıyor duramadım hemen ailemi aradım gelip beni almaları için sonra gorumcem arayıp hem bana hem anneme hakaret etti ağza alınmayacak laflar söyledi ben de artık oraya dönmeyeceğimi kesin bir dille söyledim ama eşime hala çok deger veriyorum seviyorum ama sevmek yetmiyor annem çok üzüldü kaynanam hariç kimse de aramadı zaten gorrumcemle kavga edip engelledim ben hiç bisey yapmadim demiş herkese eşimin haberi var mı bilmiyorum ama hiç beni aramamasina çok üzüldüm bir o kadar da kızgınım
Çok eksik anlattınız. Objektif yorum yapamayacağım maalesef.Uçağa tam binip eşimin yanına gidecektim panik atak geçirdim zaten aramız bozuktu tedirgindim bu da tetikledi beni kucağımda çocuk ağlıyor duramadım hemen ailemi aradım gelip beni almaları için sonra gorumcem arayıp hem bana hem anneme hakaret etti ağza alınmayacak laflar söyledi ben de artık oraya dönmeyeceğimi kesin bir dille söyledim ama eşime hala çok deger veriyorum seviyorum ama sevmek yetmiyor annem çok üzüldü kaynanam hariç kimse de aramadı zaten gorrumcemle kavga edip engelledim ben hiç bisey yapmadim demiş herkese eşimin haberi var mı bilmiyorum ama hiç beni aramamasina çok üzüldüm bir o kadar da kızgınım
Uçakta kaldı gitti mi diye soruyorsanız o valizler bulunup indirilmeden uçak kalkmıyor. Bir kaç kez denk geldi ve bekledik uçağın içinde. Banta geri gidiyordur heralde.Ya konu bu degil ama merak ettim. Ucaga binecekken gecirip binemediyseniz valizlerinize ne oldu? Esiniz mi gidip aldi?
Hayir ucaklarda valiz - yolcu esletirmesi vardir. Valiz sahibi ucaga binmediyse valiz geri cikarilir. Daha once bu tarz bomba yerlestirme vs olaylar olmus. Gelen yolcu valiz bantlarina yada sirketin kayip esya ofisine birakirlar genellikle.Ya konu bu degil ama merak ettim. Ucaga binecekken gecirip binemediyseniz valizlerinize ne oldu? Esiniz mi gidip aldi?
Görümcenize kızıp neden eşi silip attınız ki?Uçağa tam binip eşimin yanına gidecektim panik atak geçirdim zaten aramız bozuktu tedirgindim bu da tetikledi beni kucağımda çocuk ağlıyor duramadım hemen ailemi aradım gelip beni almaları için sonra gorumcem arayıp hem bana hem anneme hakaret etti ağza alınmayacak laflar söyledi ben de artık oraya dönmeyeceğimi kesin bir dille söyledim ama eşime hala çok deger veriyorum seviyorum ama sevmek yetmiyor annem çok üzüldü kaynanam hariç kimse de aramadı zaten gorrumcemle kavga edip engelledim ben hiç bisey yapmadim demiş herkese eşimin haberi var mı bilmiyorum ama hiç beni aramamasina çok üzüldüm bir o kadar da kızgınım
Uçakta kaldı gitti mi diye soruyorsanız o valizler bulunup indirilmeden uçak kalkmıyor. Bir kaç kez denk geldi ve bekledik uçağın içinde. Banta geri gidiyordur heralde.
Bence kocası, çok acil durum var diyip önce annesini ve kızkardeşini aramış. Koşun koşun olay var diye fişteklemiş. Bavulla sonra ilgilenirim demiş gibi duruyor.
Hayir ucaklarda valiz - yolcu esletirmesi vardir. Valiz sahibi ucaga binmediyse valiz geri cikarilir. Daha once bu tarz bomba yerlestirme vs olaylar olmus. Gelen yolcu valiz bantlarina yada sirketin kayip esya ofisine birakirlar genellikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?