Uçağı kaçırmak ve rapor alamamak...

1) Şu an Mardin'de değilim, İstanbul'dayım.
2) Tamam Diyarbakır'ı deneyeyim bir de. Evim Mardin havaalanına yakın olduğu için oradan bilet almak istemiştim. Önerinize teşekkürler.
3) Uçağı kaçırmayı kim ister? Rahat olduğum çıkarımını nereden edindiğinizi çok merak ediyorum.
Screenshot_2022-02-05-20-26-44-203_com.hsv.freeadblockerbrowser.webp

Tamam, batman var. Batman Mardin 1,5 saat.
Öğlen 3 uçağıyla gidin, gündüz gözüyle de Mardin'e geçin.
Bu ihtimal zor mu ki?
Uçağı kaçırmak iğrenç bir sey. Ben de çok uçak kaçırıp çok zor durumda kaldım, gün oldu beni uçağa almadılar 🙈 ama yarın iş varken 'ay uçağı kaçırdım, bir gün daha kalayim' demedim,bir alternatif buldum yani.
Sizin de alternatifiniz var, boşu boşuna müdürü aramissiniz.

Mardin'e varir varmaz doktora gidin. Mesai saatleri icinde rapor alirsaniz cok sorun olmaz. Mudur raporun saat kacta alindigina takmaz heralde.

istanbuldan mardine yazmış.mesafe çok fazla otobüs yolculuğu çok zor olur
İşinden olmaktan ya da amiriyle sıkıntı yaşamaktan iyidir bence. Acile gittiğinde rapor yazdırabileceği kesin değil ki. Ben bunun için acile gelinmez diyerek rapor yazmayan çok doktor tanıyorum.

Bence de bu şekilde uğraşmaktansa ya aktarmalı ucun ya da otobüse binin.Memuriyetiniz sıkıntıya gireceğine.Diyarbakir Mardin dipdibe ve Diyarbakır a bir suru uçuş var.Ben olsam otobüse biner gene kimseye minnet etmem.Bir saatlik gecikmeye müdür bir sey demez durumu söylerseniz.Amq siz daha cok rapor nasil alirim diye soruyorsunuz bence

Eki Görüntüle 3001446
Tamam, batman var. Batman Mardin 1,5 saat.
Öğlen 3 uçağıyla gidin, gündüz gözüyle de Mardin'e geçin.
Bu ihtimal zor mu ki?
Uçağı kaçırmak iğrenç bir sey. Ben de çok uçak kaçırıp çok zor durumda kaldım, gün oldu beni uçağa almadılar 🙈 ama yarın iş varken 'ay uçağı kaçırdım, bir gün daha kalayim' demedim,bir alternatif buldum yani.
Sizin de alternatifiniz var, boşu boşuna müdürü aramissiniz.
Ondan çözüm istemiştim, çünkü ben de sorunum yokken rapor yazdırmak istemiyorum. Bakayım diğer şehirlere de, teşekkürler.

Bence de bu şekilde uğraşmaktansa ya aktarmalı ucun ya da otobüse binin.Memuriyetiniz sıkıntıya gireceğine.Diyarbakir Mardin dipdibe ve Diyarbakır a bir suru uçuş var.Ben olsam otobüse biner gene kimseye minnet etmem.Bir saatlik gecikmeye müdür bir sey demez durumu söylerseniz.Amq siz daha cok rapor nasil alirim diye soruyorsunuz bence
"Daha", "çok", "rapor", "nasıl", "alırım" kelimeleri geçmiyor. Son cümleniz hariç önerinize teşekkürler.

Ondan çözüm istemiştim, çünkü ben de sorunum yokken rapor yazdırmak istemiyorum. Bakayım diğer şehirlere de, teşekkürler.
Rapor alıp alamayacağınız konusunda bir garanti yokken bence de diğer şehirlere bakın. Yol uzarsa uzasın sonuçta ortada memuriyet var. Doktor eğer tanıdığınız biri değilse rapor yazıp yazmayacağını bilemezsiniz hasta da değilsiniz sonuçta.

genel olarak haklısınız ama bu durum özel bir durummuş alsın bence.bazı okul müdürleri inanılmaz anlayışsız olabiliyorlar.pazartesi bir de toplantı vardır okullarda öğretmenler için.ona da gelmedi diye sorun yapabilir.raporunu alsın kafası rahatlasın.bu ders olur bir daha zamanlamayı iyi planlar zaten yeni öğretmenmiş daha
+++ rapor alanlar yüzünden kalp krizi ile geleni bekletmezler zaten.

+++ rapor alanlar yüzünden kalp krizi ile geleni bekletmezler zaten.
acillik bir kaç defa oldum malum hastalığım yüzünden .oraya öyle insanlar geliyor ki şaşarsın.gereksiz yere gelip hem doktorları hem diğer çalışanları saatlerce meşgul ediyorlar.bağıranlar kavga çıkaranlar .benim gibi gerçekten oraya ihtiyaç duyanlarsa doktor gönder beni düzelt de valla bu ortam da daha çok hasta oldum diyoruz.hele polisiyelik adli olaylar da var orada ovvvvv.acil doktorluğu hemşireliği bir kabusss. :KK12:

Zor durumdaki bir insana yardımcı olmak kötü birşey mi. Ota boka rapor alanlar için elbette ki haklısınız ama durum ciddi ise yardımcı olunmalı.
Peki ya ben 3 dk rapor yazarken sırada bekleyen kalp krizi hastası ex olsa... Bunu hayal edin diye yazmadım gerçekten böyle durumlar yaşadığımız için yazıyorum.

acillik bir kaç defa oldum malum hastalığım yüzünden .oraya öyle insanlar geliyor ki şaşarsın.gereksiz yere gelip hem doktorları hem diğer çalışanları saatlerce meşgul ediyorlar.bağıranlar kavga çıkaranlar .benim gibi gerçekten oraya ihtiyaç duyanlarsa doktor gönder beni düzelt de valla bu ortam da daha çok hasta oldum diyoruz.hele polisiyelik adli olaylar da var orada ovvvvv.acil doktorluğu hemşireliği bir kabusss. :KK12:
Ben karın ağrısı ile gittim, yediğim bir şey dokunmuştu. Herkes benden önce girdi doktora beni beklettiler. Biri yaralanmış çünkü, diğeri kalp krizi geçirmiş.

Peki ya ben 3 dk rapor yazarken sırada bekleyen kalp krizi hastası ex olsa... Bunu hayal edin diye yazmadım gerçekten böyle durumlar yaşadığımız için yazıyorum.
Kalp krizi hastası sıra mi bekliyor ben hiç görmedim. Ayrıca size illa raporumu yazın kalp hastasıyla ilgilenmeyin denmez. Rapor için yardımcı olacağım ama acil durumlar geçsin beklemeniz lazım diyebilirsiniz. Belki sabaha kadar bekler ama hem siz acil hastalarla ilgilenirseniz hem ihtiyacı olan biri raporunu almış olur.

Ekg çekmeden kalp krizi mi değil mi bilemeyeceğim için sırada pekala bir kalp krizi hastasi bekliyor olabilir
Ben kalp krizi riskiyle gitsem ortalığı yıkarım. Rapor almaya gidersem de çevreme bakınırım, sıkıntı ile gelen varsa beklerim.

Ben karın ağrısı ile gittim, yediğim bir şey dokunmuştu. Herkes benden önce girdi doktora beni beklettiler. Biri yaralanmış çünkü, diğeri kalp krizi geçirmiş.
en son gittiğimde bıçaklanmış bir adamla yakındım orada.kanları gördüm benim tansiyon iyice düştü .bir daha da büyük devlet hastanesi aciline asla gitmedim .butik özel hastaneler sakin oluyor.

Kalp krizi hastası sıra mi bekliyor ben hiç görmedim. Ayrıca size illa raporumu yazın kalp hastasıyla ilgilenmeyin denmez. Rapor için yardımcı olacağım ama acil durumlar geçsin beklemeniz lazım diyebilirsiniz. Belki sabaha kadar bekler ama hem siz acil hastalarla ilgilenirseniz hem ihtiyacı olan biri raporunu almış olur.
Bu benim kişisel fikrim değil çoğu doktor yazmaz acilde

Back
X