Uçağı kaçırmak ve rapor alamamak...

Bu da mı size uymadı, fazlaca yönetme güdüsü var birde küçük görme herkes sizin gibi mi konuşmalı mesela sizin gibi mi davranmalı en mükemmel siz misiniz yoksa dünyanın merkezinde siz mi varsınız, bu davranışlar çok tanıdık geldi bana ama çalışıyorum da dediniz bilemedim şimdi
Yalandır belki siz kırmızı odacılık oynamaya devam edin belki tahmin ettiğiniz şey doğrudur çünkü dünyada toplam 6 kişi var ama uyku vaktini de geçirmeyin çocuklar sabaha aç kalmasın

İyi akşamlar herkese,

İstanbul Sabiha Gökçen'den Mardin'e uçmak istemiştim. Biletleri aylar öncesinden almıştım, lâkin uçağı kaçırdım. En erken pazartesi gününe uçak bulabildiğim için o güne bilet aldım. Bununla ilgili müdürden izin almak istedim, bana rapor almam gerektiğini söyledi. Bir rahatsızlığım olmadan da rapor alamıyorum, doktor hangi gün rapor alırsam o günü yazabileceğini söyledi. Ama hafta içi şehir dışında rapor almak ceza hükmüne giriyormuş. PCR testi de yaptırdığım için hem şehirden daha erken çıkamıyorum, hem de müdür izin konusunda yardımcı olmuyor. Ben de adaylık sürecinde olduğum için ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
SON GELİŞME: COVID-19 testim pozitif. İstesem de yola çıkamıyorum.
Çok geçmis olsun belirtiniz var mi?

Yalandır belki siz kırmızı odacılık oynamaya devam edin belki tahmin ettiğiniz şey doğrudur çünkü dünyada toplam 6 kişi var ama uyku vaktini de geçirmeyin çocuklar sabaha aç kalmasın
Çok düşünceliymişsiniz ben yanılmışım

Valla bir mesajınızda birden fazla farklı cümle yazmışsınız, ne diyeceğimi bilememekle beraber teşekkür ederim.🤷🏻‍♀️ Alıntıladığınız mesajı tartışmaya ihtafen yazmıştım. Yalancı da, sahici de ben oluyorum sanırsam. :)
İlahi adaleti gözünüze sokmaya çalıştım, girdi mi?
Kan sulandırıcı, C ve d vitamini, bol su tüketin

İlahi adaleti gözünüze sokmaya çalıştım, girdi mi?
Kan sulandırıcı, C ve d vitamini, bol su tüketin
Bir tek kan sulandırıcı almam lâzım, tamam çok teşekkür ederim tekrardan.
İlahi adalete gelirsek... onun bir yerde tecelli etmesi gerekiyormuş demek. Önüne geçemem. 🤷🏻‍♀️

Müdürünüz kendisi usulsüz bir şey yapamayacağı için başka birinden, bir hekimden usulsüzlük (hastalığı olmadığı halde birine iş göremezlik raporu vermek) yapmasını istiyor. Bana böyle gelen hastalara durumu aynen bu şekilde ifade edip bu usulsüzlüğe alet olmuyorum. Tabi başka meslektaşlarım yardımcı oluyordur, o kendi tercihleri.

Geçmiş olsun, bu durumdan kurtarmışsınız ama müdürde gıcıklık sezdim. İlerde mobbing yapabilir, potansiyeli var. Mobbing e uğrarsanız alo mobing hattı 170, alo cimer 150, bu noları arayıp şikayet edebilirsiniz.

Sorun çözülmüş ben farklı bir şey sorucam. Mardinde mi görev yapıyorsunuz? Mardin nasıl bir yer yaşamak için 🤭 gitmişliğim var eski Mardine ve çok istiyorum oraya atanmayı. Acaba isteğimde haklı mıyım, güzel bir yer mi sormak istedim.
Güzeldir Mardin. Ben Nusaybin'de çalıştım. Mardin merkez ve Midyat özellikle çok güzel.

Hayır cotard, öyle bir şey yok. Kod islenince zaten sonuç enabizda çıkıyor, kod islenmeden de hiç bir şey cikmiyor.
Ayrıca artık PCR zorunluluğu da kalktı. Kalkmamış olsaydi bile bin otobüse,Mardin'de hangi otobuscu bakacak PCR testine yaa,küçük şehirde kim sallar test mest,hiç mi uzun yola gitmedik bu süreçte?

Yaaaa ceycey sence mümkün mü insanın bir buçuk günde alternatif bulamamasi? Tatilini uzatmak istiyor belli ki. İnsan ulkeler arası uçağı kacirsa trenle başka şehre gidip oradan gecer,bir yolunu bulur.
Ayrıca ben şimdi kontrol ettim yarın sabah erken saatte de akşam geç saatte de uçak var.
Pahalı da degil
Eki Görüntüle 3001443
İşte çözüm insanı. Uçak bileti bile bulmuş. 🙈
Korona çıkmasa Mardin'e bırakırdım öğretmenimizi ama korona imiş. 🤷‍♀️😜

okul mudurunun uygun gordugu durumlarda 10 gun mazeet izni verilir yaziyor internette .ama okul muduru uygun gormedi diye doktora gidip sahte rapor istemek daha etik disi .
ben olsam en yakin mesafeye bir ucaga binip giderdim ordan otobus vs gidilir yani 1.5 gun var daha
Konu sahibi pazartesi günü görev yerinde olmak durumunda işte
Benim de söylediğim bu.

Öğretmenin de yazın 2 ay tatili var. Doktorun yok diye tatile giderken rapor almak “zorunda” kalıyor mu? Zorunda kalmak ne demekse, gitmeyecek o zaman bir yere böyle bir durumda kalacaksa. Sorumluluğunu bilecek zamanında dönecek. Doktor 2 gün rapor alsa yana yakıla şikayet edersiniz benim çocuğum neden dersini öğretmensiz geçiriyor günah değil mi

Kesinlikle katılıyorum. Özel sektörün iznine özenmek de çok garip gerçekten. Ben devlette çalışırken yıllık iznimiz 3 haftaydı. Yahu öğretmenlerin yaz izni bunun kaç katı acaba? Bir de yarıyıl tatili de var. Yani diğer memurların iznini bile kıskanmak bana inanılmaz geliyor ki annem öğretmendi bu sene balında 65 yaşından dolayı emekli oldu, teyzem hala öğretmen. İşin zorluklarını biliyorum. Maaşları da az biliyorum ama tatilleri az maz değil yuh artık. Bayramla da birleştirmeyiversinler :p onun dışında çocuğu hasta olan elbette refakatçi izni alıyor. Rapor değil :p refakatçi izni. Ama kayınvalide için verilmez mantık şu: o kişinin birinci derecede bakımını üstlenecek kişi o olmalı. Eş, çocuk, anne, baba gibi. Benim de anneannem vefat etti ve mazeret izni alamadım 1.derecede yakınım değil diye. Yıllık izin de alamadım çünkü polikliniklerim dolmuştu randevuyla. Rapor elbette ahlaksızlık olduğu için almaya yeltenmedim bile. Gitmedim cenazeye. Yapacak bir şey yok. Hayat şartları.

Yani şu an savunduğum kişi ne kadar sorumluluk sahibi bilmiyorum ama bu olay hepimizin başına gelebilir yani aksilik yaşayıp otobüsü, uçağı, treni,... kaçırabilir yA hani mesela 🤷🏻‍♀️

Evet hepimizin başına gelebilir. Yine mecburi hizmette süründüğüm bir dönemde trafiğin aşırı yoğun olmasından dolayı gece 00:00 da kalkacak otobüs 04:00 de terminale geldi :p en az 4 saat geç kalacaktım işe. Memurdum. Gidip rapor almak aklımın ucundan geçmedi ve aday memurdum. Aradım arkadaşları anlattım benim hastalara öğleden önce baktılar. Hastane yönetimine de ne isterseniz yapın uçarak gelemeyeceğime göre insanlık hali geç kaldım dedim :p soruşturma açsalardı da umrumda olmazdı zaten zorla çalıştırıyorlardı 😂😂 yine gidip rapor alayım demedim ki arkadaşlarım doktor dikkatinizi çekerim. O yüzden bu öğretmen hanım başka yollar bulmalı ki buldu. Farzedin bulamasaydı yapacak bir şey yoktu, geç gidecekti ve sonuçları katlanacaktı. Sahte, yasal olmayan rapor düzenletmekten çok daha aklaklı, sorumluluk sahibi bir davranış olurdu.

Covidmiş artık istese de gidemez :p karantinanın bitmesini bekleyip öyle gidecek. Çok geçmiş olsun.

Back
X