Uçak firmasindaki terbiyesiz iletişim temsilcisi

Şikayet var a yazın. Genelde dönüyorlar. Bir şey daha diyeceğim. Tamam uçak olmadı hadi diyelim otobüsle gidemeyeceğiniz kadar uzak mı? Aralarda yazıdnız mı okumadım gerçi.. Otobüsle gitseniz de kuzeninize destek olabilseniz.. 3-4 günlüğüne de olsa kuzen dayanışması can katar cana. :)

Arkadaşım bu gün black friday
Pegasustan aldığın biletler yüzde elli indirimli (ama subat ve Mart biletleri)
Biliyorum sen Aralık'ta gitmek istiyorsun ama YÜZDE ELLİ. Bence bir düşün :))

telefonla arayınca fiyatlarıda çok yüksek veriyorlar mutlaka internetten almaya çalışın. doğum yaptıgı hafta gidemezseniz sonrası işe yaramaz zaten.

hangi havayolu? havayolunun müşteri hizmetleri mi yoksa bi acenteyi mi aradınız?

thy/anadolujet müşteri temsilcisiyle bin defa bilet almışımdır. size farklı tarihte bilet satmaya çalışmaz. onun görevi o değl ki. siz tarihi söylersiniz, saat seçersiniz ve satar. hani primle vs çalışmıyolar sonuçta aralık veya ocak onun için farketmez.

acente ise durum farklı.

Otobüsle 11 saat süren biyer malesef zaten 3 gün 2 günüm yolda geçerse bittim ben :)

Arkadaşım bu gün black friday
Pegasustan aldığın biletler yüzde elli indirimli (ama subat ve Mart biletleri)
Biliyorum sen Aralık'ta gitmek istiyorsun ama YÜZDE ELLİ. Bence bir düşün :))

Pegasus sabiha havaalanından kalkıyor, ben avrupa yakasındayım oraya gitmek için 3.5-4 saati gözden cikarmam lazım malesef ulasim imkani zor buradan oraya

ben gurbet deyince yurt dışı sanmıştım

bazen sonra da yer açılıyor ama promosyon bileti ise olmaz tabii

Valla niye kafalarına göre davranıyorlar anlamak gerçekten güç. Bileti kendine alıyor sanki gerizekalı... işinizi kimseye bırakmayın İnternetten bakın, mutlaka ucuza bulursunuz nasılsa daha var gidiş tarihinize.inşallah bulursunuz, kolaylıklar dilerim.

diğer firmaları bilmiyorum ama şikayet ederseniz geri dönüş yapıyor thy, o saatte kiminle konuştuğunuz, tarih ve saat de önemli tabi şikayette bulunursanız.

34 gün çok uzun yalnız. annesi niyetiyle kalsanız bile en fazla 2 hafta kalın.

aktarmalılarda çift bilet kesilir o yüzden pahalı; ankara üzerinden istanbul'sa, önce ankara uçağına sonra da ankara-istanbul uçağına binersiniz. 2 uçak=2 bilet, dolayısıyla daha pahalı.

edit: şimdi gördüm 3-4 günmüş, kusura bakmayın. sadece ilk sayfayi ikuyup yazmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…