- 8 Mayıs 2025
- 63
- 29
- 3
- 25
- Konu Sahibi asel yusuf
Uçak fobisini yenebilecen var mı her seferinde aynı heyecan nasıl olacak bu işler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koridor tarafına oturun. Kanata yakın, penceresiz bir tane var 11 ve 7 numaralardı galiba. Şirkete göre değişiyor. Unuttum. Oralarda oturun. Yani güvenlikle ilgili korkunuz yoksa aşağıya bakmayın, ayağa kalkmayın.Gao yükseklikten korkuyorum
Bende var. Uçağa bineceğimde ilaç kullanıyorum. Pencereden dışarı hiç bakmıyorum
Koridor tarafına oturun. Kanata yakın, penceresiz bir tane var 11 ve 7 numaralardı galiba. Şirkete göre değişiyor. Unuttum. Oralarda oturun. Yani güvenlikle ilgili korkunuz yoksa aşağıya bakmayın, ayağa kalkmayın.
Bebeğiniz varsa ilaç kullanmayın. Biz de geçen ay uzun bir uçuş yaptık 6 aylık bebekle. Sürekli ayağa kalkmamızı istedi. Dolaştırdık. Ayağa kalkarsanız aşağıyı görmemeniz mümkün değil. Yanınızda biri olmayacak mı başka?Gao küçük bebeğim var ve uçakta çok huzursuzlaniyor ve gezmek istiyor bende ayağa kalkamıyorum ne yapacağımı şaşırdım ilk kez bebeğimle tek başıma uçağa binecegim
Yeşil reçeteli bi ilaç kullanıyorum, isim vermem sakıncalı olabilir, psikiyatr yazıyor. Uçağa binmeden yarım saat önce alıyorumalbatroza ne ilacı kullanıyorsunuz
Stresiniz de çok etkileyecektir onu. Zaten değişik bi ortam. İnşallah kolay geçerGao hayır maalesef kimse olmayacak bu durum beni korkutuyor
burda bilenler bilir ben uçağa binmemek için 700 km yoldan abim gelip aldı beni arabayla