Uçak fobisi olan var mı varsa yenebildiniz mi?

asel yusuf

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
63
29
3
25
Uçak fobisini yenebilecen var mı her seferinde aynı heyecan nasıl olacak bu işler

Neden korkuyorsunuz en çok uçarken? Türbülans mı? İniş kalkış mı?

Bende var. Uçağa bineceğimde ilaç kullanıyorum. Pencereden dışarı hiç bakmıyorum

• Beğen
Reactions: Gao
Gao Gao yükseklikten korkuyorum
Koridor tarafına oturun. Kanata yakın, penceresiz bir tane var 11 ve 7 numaralardı galiba. Şirkete göre değişiyor. Unuttum. Oralarda oturun. Yani güvenlikle ilgili korkunuz yoksa aşağıya bakmayın, ayağa kalkmayın.

Koridor tarafına oturun. Kanata yakın, penceresiz bir tane var 11 ve 7 numaralardı galiba. Şirkete göre değişiyor. Unuttum. Oralarda oturun. Yani güvenlikle ilgili korkunuz yoksa aşağıya bakmayın, ayağa kalkmayın.
Gao Gao küçük bebeğim var ve uçakta çok huzursuzlaniyor ve gezmek istiyor bende ayağa kalkamıyorum ne yapacağımı şaşırdım ilk kez bebeğimle tek başıma uçağa binecegim

Gao Gao küçük bebeğim var ve uçakta çok huzursuzlaniyor ve gezmek istiyor bende ayağa kalkamıyorum ne yapacağımı şaşırdım ilk kez bebeğimle tek başıma uçağa binecegim
Bebeğiniz varsa ilaç kullanmayın. Biz de geçen ay uzun bir uçuş yaptık 6 aylık bebekle. Sürekli ayağa kalkmamızı istedi. Dolaştırdık. Ayağa kalkarsanız aşağıyı görmemeniz mümkün değil. Yanınızda biri olmayacak mı başka?

Gao Gao hayır maalesef kimse olmayacak bu durum beni korkutuyor

bende yoktu.. 25 sezon uçak kazasınraporu izleyince tetiklendi 😂😂 öyle kğcük şeylerden kazalar oluyor ki.. ondan beri uçağa binmiyorum. gecen yıl eşimin zoruyla bindim ve esim uçak kazasında değil ama kalp krizinden ölebileceğime kanaat getirip bir daha zorlamadı 😂😂

Back
X