- 12 Temmuz 2015
- 248
- 127
- 103
- 33
- Konu Sahibi cantanem1907
-
Valla bende bayiliyorum ama korkudan :)) tekerler yere bastiginda sevincten aglayasm geliyo :) sakinlestiriciler hakkinda bilginiz var mi? Kizima nasilsa annem bakar bende uyurum blki sakinlestirici alirsam?Ya korkma arkadasim ben bayiliyorum ucaga binmeye hele o pilotlarim muhtesem sesleri sirf o sei duymak icin bile biner insan:))))))
(Kocisim duymasin)
Inanin denedim olmuyo ilk sarsintida kapatiyorum muzigi etrafa bakiyorum. Gecen hafta buraya geldigimde yanimda eski hostes oturuyodu. Kizi deli ettim benden pek hoslanmadi sonra baya sıkldı abarttim heralde ama elimde degiltelefonunu ucak moduna al kulaklık tak muzık dinle cok faydası var
Bende turkiyeye tasindim. Aslinda onceden rahattik her yil izne gidiyorduk ama benim asil babam korkar ucaktan hani milyonu ser önune kesinlikle binmez ucaga o yuzden yazin hep arabayla giderdik. E simdi mecburen benim ailem burda ben turkiyede bide benim kizimi annem buyuttu bu yasa getirdi nankorluk yapmamak icin 1 2 ayda bir buraya gelmek durumundayim. Surekli ucaga binmem gerekiyo.Bende Türkiye ye gelin geldim ailem yurtdışında. Bu cuma kısmetse ailemin yanına uçuyorum. Aksine ben uçağın rahat ve konforlu olduğunu düşünüyorum bana kalsa her yere uçakla giderim
Hayir bilmiyorum maalesef cnm hic gerek duymadim cunku..Valla bende bayiliyorum ama korkudan :)) tekerler yere bastiginda sevincten aglayasm geliyo :) sakinlestiriciler hakkinda bilginiz var mi? Kizima nasilsa annem bakar bende uyurum blki sakinlestirici alirsam?
Tamam olsun ben yarin bi eczaneye gidiyim bilgi alayim doktora git derse doktora giderimHayir bilmiyorum maalesef cnm hic gerek duymadim cunku..
Bende turkiyeye tasindim. Aslinda onceden rahattik her yil izne gidiyorduk ama benim asil babam korkar ucaktan hani milyonu ser önune kesinlikle binmez ucaga o yuzden yazin hep arabayla giderdik. E simdi mecburen benim ailem burda ben turkiyede bide benim kizimi annem buyuttu bu yasa getirdi nankorluk yapmamak icin 1 2 ayda bir buraya gelmek durumundayim. Surekli ucaga binmem gerekiyo.
Cok tesekkur ederim yorumun icin ama psikolog isine nasil desem turkiyede gidemem cnku kimsem yok esim calisiyo cocugu birakcak kimse yok ne biliyim ulasim felan zor yani. Passiflora nedir? Sakinlestirici mi? Evet babam sagolsun ucakta hic kotu tecrubem olmadi ama nedense her binisim kabus gibi hayir bide artik dusecek diye korkmuyorum ben ucakta kalp krizi gecirirm diye korkuyorum okadar psikopatlastim :)))sebep anlaşıldı, hep babanız yüzünden uçağın korkulması gereken birşey olduğunu kabullendirmişsiniz kendinize. bu işi psikolog çözer. kısa vadeli çözüm için passiflora
Benim tek cozumum uyku ilaci veya sakinlestirici tarzi seyler sanirim :)) ama hic kullanmadigim icin yan etkisi felan var midirSöyle düsün pilotunda cani tatli ve cok tecrübeli. Ucak kalkarken gözler kapali tekbir
Onu dusundum zaten annem olmasaydi dedigin gbi biseyler icerdim ama annem var yanimda icemem :)Rahatlamak için bi kadeh bişey iç bence binmeden.Uçaklarda da zaten servisi yapılıyor keyfini çıkar
Bi doktora danis istersen öyle al ve ya zaten eczaci bilgi verirBenim tek cozumum uyku ilaci veya sakinlestirici tarzi seyler sanirim :)) ama hic kullanmadigim icin yan etkisi felan var midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?