Uçak Korkusu

sakinleştirici alsın bir tane, tüm uçuş boyunca uyur..
İki kez sakinleştirici içmiş kafasına göre ne dozda ve ne kullandı bilmiyorum ama söylediğine göre işe yaramamış. Uçaktan indiğinde yeri öpesi geliyormuş. İki gün boyunca bir daha binmem diye naralar atıyor

Allah yardımcınız olsun. Bizimkinde panik atak yok, belki de vardır bilmiyorum. Bu olay dışında bir sıkıntısı yok.
Teşekkür ederim, artık uçak dışında benim de hemen hemen hiç yok.. asansörde bazen çok darsa endişeleniyorum ama hemen geçiyor.. uçaksa tam bir kabus.. hatta bazen rüyamda uçakta olduğumu görüp kan ter içinde uyandığım olur
o yüzden nişanlınıza kızmayın, benim erkek arkadaşım da 12 saatlik bir mesafeye gidecekken uçakla gidelim diye ısrar etmişti, aynı nişanlınızınki gibi bir tepki vermiştim. kurduğu her cümle daha da geriyordu beni.. öyle bir ihtimal dahi korkutmaya yetiyor yani :)

Konuştuk yine korku sebebi ölmek de değilmiş. Uçak kalkerkenki ses, kabinin dar oluşu, acil bir şey olsa çıkıp gidememek onu korkutuyormuş. Yurt dışına çıkmamız gerektiğinde uçakla gideriz ama arabayla gidilebilecek bir yer için uçağa binmek istemiyorum anla beni dedi. Bana da araba yolları göründü galiba

benim eşim de inanılmaz derecede uçaktan korkar.. biz de geçen yıl fethiyeye giderken ilk kez beraber uçağa bindik.. bütün yol onu sakinleştirmekle geçti.. farklı şeylerden bahsettik.. ama ara ara dua etmesine ve derin nefes almasına izin vererek :) bu korkuyu yenmek, uçağa binerek olmuyor sanırım.. altında yatan sebeple uğraşmak gerekli.. çok ciddi durum var ise psikolog ile çalışmalı.. fobi ise.. bence çok üstüne gitmeyin balayı için.. ama sonrasında yardım alabilir..

Teşekkür ederim, balayımı zehir etmemek adına yorgunluğu göze alacağım ama sonrasında bu sorunu çözmemiz lazım. Bana sen uçakla git ben arkandan arabayla gelirim diyor yahu

Teşekkür ederim, balayımı zehir etmemek adına yorgunluğu göze alacağım ama sonrasında bu sorunu çözmemiz lazım. Bana sen uçakla git ben arkandan arabayla gelirim diyor yahu

allah korusun klostrofobi, panik atak, aşırı korku, tansiyon vs beni çok korkutur.. hiç ısrar etmeyin.. arabayla gidin en iyisi.. beraber araba yolculuğunun tadını çıkarın.. :)

Bizde balayına kaşa gitmiştik ve iyiki de arabayla gitmişiz. Görülmesi gereken o kadar güzellik var ki hiç pişman olmayacaksınız inanın. Korkuteli yolundaki manzara, kaputaj plajı, kanyon hepsi yolunun üstünde. Çok zevkli oluyor tavsiye ederim.

Teşekkür ederim yazdığınız için içime biraz olsun su serpildi yorulduğumuza değecek en azından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…