Uçak mı ? Otobüs mü ?

Bebekler otobüs yolculuğundan hiç hoşlanmıyorlar cnm:) Ne zaman otobüsle yolculuk yapsam gidene kadar ağlamaları durmuyor anne baba çok zor durumda kalıyor. Hatta diğer yolcularda aileye yardımcı olmaya çalışıyor:) En iyisi atla uçağa git, çok rahat edersin;)

Feci ucak korkusu olan biri olarak oğlum doğduğundan beri bütün seyahatleri ucak ile yapıyorum,çocuklar-bebekler o kadar uzun yolculuğa gelemez.

Uçak tabiiki. Artık ilaç mı alırsınız, viski mi içersiniz, o tarafını bilemem ama kesinlikle uçak diyrum

Uçakla gidin tabiki. Bebeğin bunalım anlarında yaşayacağı krizlerde insana atak geçirtir bence. Kalkış ve inişte sakin kalın sadece. Uçağın uçuş anlarında çok fazla sorun yaşanmıyor. Türbülansda da geçeceğini ve bir sorun yaşamayacağınıza kendinizi inandırırsanız hiçbir şey olmaz.

Atak tutacak diye düşünürseniz tutar. Ayrıca atak havada da tutsa karada da tutsa farketmez. Sonuçta otobüsten inemeyeceksiniz, şehir içinden gitmiyor otobüs.

Uçak ekibi acil durumlar için daha iyidir, hemen size ve bebeğe yardımcı olurlar, gereken bir tıbbi müdahalede dahi bir miktar yardımcı olurlar. Lavaboya gider bir yüzünüzü gözünüzü yıkarsınız gerekirse.

Otobüste bunların hiçbiri yok. Üstüne bir de muavinin ve yolcuların offf pofff eşliğinde söylenmelerini çekersiniz, herhangi bir aksaklık durumunda.

Otobüste 18 saatte bebeği beslemek vs sıkıntı olur, sıkılır ağlarsa siz de daha çok strese girersiniz. Asıl o zaman gelir atak.

Kesinlikle uçağı tercih edin bence

Kesinlikle uçakla gitmelisin, zaten çocukla olduğun için yolculukta onunla meşgul olursun. 18 saat sizi daha çok yorar

Hanımlar merhaba sizden yardım istiyorum lütfen bir akıl verin bana.
1 buçuk senedir panik atak hastasıyım yoğun bir atak geçirince öğrendim öyle olduğumu üzerine hamile kaldım ve çok şükür sorunsuz bir şekilde normal doğum ile kızımı kucağıma aldım şuan 5 aylık kızım, asıl sorun ise ben Ayvalık’ta yaşıyorum ailem ordu da ben önümüzde ki hafta memlekete gideceğim Allah nasip ederse yalnız uçaktan o kadar korkuyorum ki anlatamam daha önce defalarca binmeme rağmen içimde inanılmaz bir endişe var ya atak tutarsa da uçakta fenalaşırsam diye otobüs ile de 18 saat sürüyor yol ama ondan da korkuyorum panik atak olalı ilk kez uzun yola çıkacağım çünkü uçuş için izmirden binip gitmem gerek 13.05 de kalkıyor 14.40 da iniş görünüyor hepi topu 1 buçuk saat dayanabilir miyim acaba ? Kızıma da üzülüyorum 18 saat sıkılır mı acaba diye bi akıl verin lütfen :110:
Beş aylik bebek 18 saat yol. Başka söze gerek var mı. Eğer çok acil bir durum değilse gitmeyin.

Bebekle 18 saat otobüs yolculuğu mu? :KK57:
Herhalde biri bana 1 milyon teklif ederse belki evet derim.

Şimdi bir üye der ki "aaa ben gittim hiç de zorlanmadım" diye ama her bebek bir değil. Sizce sizin bebeğiniz uzun süre bir otobüste yolculuk etmeniz sırasında huzurlu ve sakin olur mu?
Yetişkin insanı bitiren bir şey uzun yolculuk.

Emzirdiğiniz için her ilacı kullanamazsınız ama bence içebileceğiniz sakinleştiricilerle uçakla seyahat edebilirsiniz..

Bebek yaninizdayken atak tutacagini zannetmiyorum
Cunku yanlizsiniz yavrunuz yaninizda , onu korumaniz gerekiyor
Bu bilinc altiniza isli olacagi icin siz gayet sakin olacaksiniz emin olun

Uçak çok rahat ve güvenlidir Otobüsle darılırsınız asıl . Ama yüne de köyü olurum diyorsanız gitmeyin aileniz gelsin ya da imkan varsa eşiniz bıraksın bunun bir de Dönüşü var çünkü

kesinlikle uçak otobüs yolculuğu 18 saat çocukla biraz zor hem sana hemde otobüstekilere işkence gelebilir.

siz çocuğunuz için dayaırsınız inanıyoruz biz kk kadınları olarak:bicak:evet evet inanmak başarmanın yarısıdır ...Çocuk ziyan perişan halde olur 18 saat popişi pişik olur yatak yüzü görmez heryeri ağrır,oraya gidincede yolculuk iyi gelmeyeceği için huyu değişir:emir_bebek:hadi iyi yolculuklar:KK55:

1 buçuk senedir panik atak hastasıyım yoğun bir atak geçirince öğrendim öyle olduğumu üzerine hamile kaldım ve çok şükür sorunsuz bir şekilde normal doğum ile kızımı kucağıma aldım şuan 5 aylık kızım, asıl sorun ise ben Ayvalık’ta yaşıyorum ailem ordu da ben önümüzde ki hafta memlekete gideceğim Allah nasip ederse yalnız uçaktan o kadar korkuyorum ki anlatamam daha önce defalarca binmeme rağmen içimde inanılmaz bir endişe var ya atak tutarsa da uçakta fenalaşırsam diye otobüs ile de 18 saat sürüyor yol ama ondan da korkuyorum panik atak olalı ilk kez uzun yola çıkacağım çünkü uçuş için izmirden binip gitmem gerek 13.05 de kalkıyor 14.40 da iniş görünüyor hepi topu 1 buçuk saat dayanabilir miyim acaba ? Kızıma da üzülüyorum 18 saat sıkılır mı acaba diye bi akıl verin lütfen :110:

ben oğlum 3,5 aylıkken tek başıma uçak yolculuğu yapmıştım hem de aktarmalı. tabi panik atağım yok uçaklara da oldukça alışkınım.
panik atak ne zaman nerede geleceği belirsiz olduğu için bana sorarsan yola yalnız çıkmamalısın. ben pozitif ol aman iyi düşün vs diyemeyeceğim gerçekçi olmaya çalışıyorum. korkutmak amaçlı da söylemiyorum. belki hiçbir şey olmayacak belki olacak 5 aylık bebekle bu riski almamalısınız diye düşünüyorum. eşinle birlikte uçağa bin o geri dönsün veya seni almaya gelebilecek biri varsa o gelsin şeklinde.

• Beğen
Reactions: ZOE
18 saat kapalı otobüste atak geçirme olasılığınız daha fazla bence. çocuk da perişan olur.

Eşime Afrin görevi çıkınca mecbur biraz ailemin yanına gelmek zorunda kaldım . Ama evimizde birde balığımız vardı onu bırakacak kimseniz de yoktu . Onu 1 kg lık kavanoza koydum Siirt Antalya arasını 22 saat otobüsle gittim . İnan çok sıkıcıydı yorucu olmasını geçtim artık . Şimdi de 13 günde bir filan Antalya iskenderun arası gidip geliyorum eşim banyo yapmak için çıkıyor çünkü. Orası da 14 saat valla otobüs şöförü olsam gelirimiz olurdu en azından . Sen uçağı tercih et zaten yanında bebek olduğundan onunla ilgilenmekten panik atak vs düşünemeyeceksin Emin’im.

bir şey söyleyeceğim, ben de panik atak hastasıyım. siz şimdi uçakta ya atak geçirirsem ne yaparım ederim diye düşünüyorsunuz. sürekli tetiktesiniz yani esasında sürekli çağırıyorsunuz onu, böyle düşünmenin size ne faydası var? hiçbir faydası yok. uçağa binmekte bir şey yok ki daha önce binmişsiniz zaten. 18 saat otobüs yolculuğu çocukla çekilmez ona da yazık. olmaz ama eğer uçakta atak geçirirseniz göğüsten değil karından nefes alın, onu da mı yapamadınız yanınıza kese kağıdı alın onunla nefes alın, faydasını göreceksiniz bana da psikiyatristim söylemişti.

panik atak varsa karadeniz yolunun başında krize girersin uçak her zaman daha iyi bir sakinleştirici alırsın doktor kontrolünde biter gider

5 aylik bebek nasil 18 saat gitsin otobuste perisan olur cocuk panik atak icin nefes egzersizleri yapsaniz atak aninda cok rahatlatiyor

Back
X