- 21 Nisan 2018
- 8.154
- 30.244
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Ben de haftaya uçak yolculuğu yapacağım.Sormak istediğim su, ucak yolculuklarinda ne gibi onlemler alindigi konusunda bilginiz var mi? Ben maske takmak disinda ne yapabilirim? Yani koltuklar arasi mesafeler korunuyor mu, benim oyle bir talep hakkim var mi? Nasil en az riskle bu 1 bucuk saati bitirebilirim?
Ailemin yasadigi yer cocuklar icin daha iyi oldugu icin ben oraya gitmek istiyorum.Aileniz gelsin
Geçmiş olsun canim15 Haziran’a biletim var gülüm , annem hastanede 3 haftadır , günleri iple çekiyorum . Bir an önce yanına gitmek istiyorum .
Maske zorunluluğu var , yurtdışı kısa uçuşlarda ve yurtiçi uçuşlarda ikram yok.
Boş koltuk bırakmıyorlar bildiğim kadarıyla . Havaalanına girişte ateş ölçümü yapılıyor . Benim bildiklerim bunlar.
Ailemin arabasi yok, babam bir arkadaşını ayarlayacak. Cok uzun zamandir araba kullanmiyor. Tek basina yaklasik 18 saatlik yolu surmesi riskli olur bizim icin. Ayrica cocuklari o kadar saat arabada oyalamak mumkun olmaz sanirim.Uçak yolculuğu güvenli olmaz kendiniz maske taksanız bile çocuklara takabilecek misiniz ve illa ki orayı burayı elleyecekler. Aileniz arabayla gelip sizi olsa olmaz mı
Bence şuan bu riske degecek kadar iyi bir yer dünya üzerinde yokAilemin yasadigi yer cocuklar icin daha iyi oldugu icin ben oraya gitmek istiyorum.
Cok guzel ama o kadar saat cocuklari nasil oyalayabilirim ki? Cok uzun mesafeBugunku arastirmalarimda marmara bolgesinden akdenize vip soforlu arac ile 1500 lira yakit sofor dahil arac buldum. Resmi kurumlara calisan bir firmaydi. Bence en mantiklisi boyle birsey. En azindan temas ettiginiz kisi sayisi belli
Cok guzel ama o kadar saat cocuklari nasil oyalayabilirim ki? Cok uzun mesafe
Tarsuslu musunuz?Ahhh bir memleketlim
Buyuk uyur ama kucuk imkansiz. Zaten dis cikariyor bu ara, cok bolunuyor uykusuBilemedim? Gece yolculugu?
Evet ama kıbrıstayım şuanTarsuslu musunuz?
Hayirli olsun. Biz tarsuslu degiliz aslen, esimin tayini sebebiyle geldik. 4 yildir buradayiz, guzel ama yazi hic cekilmiyorEvet ama kıbrıstayım şuan
Abimde askerlik şubesinde Ama ataması çıktı bu hafta Ankara’ya tayin olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?