Ucak seyahati

THY de tam kapasite çalışıyor, boş koltuk bırakmıyor diye biliyorum ben.

Çok fenaymış o zaman, hükümet nasıl izin veriyor bu duruma?

Şöyle söyleyeyim, THY uçakları ve koltukları daha büyük genel olarak oturunca o tıklım tıkış hissi yaşamıyorsun gayet rahat seyahat yaşıyorsun. Pegasusla ne zaman uçsam başıma 1.saatten sonra ağrı saplanıyor, uçak küçük, tavan basık, koltuklar küçük zaten balık istifi hissi oluyor. Öte yandan yan yana boşluksuz oturunca THY veya Pegasus fark etmez diye düşünüyorum, virüs atlar yani. Yapılacak tek şey uçakta enfekte kimse olmasın diye Allah'a dua etmek şu durumda ya da arabayla gitmek

Uçakta güvenli mesafeyi sağlamak için kapasitenin üçte bire inmesi lazım, ki o durumda bile ön ve arka koltuklarla tam bir mesafe olmuyor. Eh haliyle tam kapasitede uçarken 200 lira olan bilet üçte birine inen uçakta 600-700lere çıkacak. O durumda da satış düşecek, uçuş maliyeti çok artacak vs vs. Tamamen duygusal yani.

THY his olarak daha ferah olabilir ama yine de koltuk mesafesi 1,5 mt olmadığı için virüs için pratikte Pegasus'tan farkı yok.

Bindik bir alamete

Bu ucaklardaki havalandirma sistemi hic etkili degil mi? Her 3 dkda bir tamamen degisiyormus hava, burada bir arkadas yazdi

Cocuklarim icin seyahat izin belgesi almam gerekiyor mu? E devlet uzerinden denedim ama mersin valiligi cikmiyor. Ikametim mersin ama havaalani adana'da. Ne yapmam gerekiyor?

Oturcağınız bölümde ki bütün koltukları alın yani 3 koltuğu birden.Ben yurt dışındayım bu sene gitmeyi düşünmüyoruz ama eşiniz devamlı dışarıda zaten risk var ve iki çocukla rahat edersiniz ailenizin yanında.Burada kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu var ama hiçbir çocukta maske yok.Çok büyük bir risk olsa kesin taktırırlardı.Oturduğunuz yeri ve çocukların dokunabileceği yerleri dezenfekte edersiniz

Cocuklarim icin seyahat izin belgesi almam gerekiyor mu? E devlet uzerinden denedim ama mersin valiligi cikmiyor. Ikametim mersin ama havaalani adana'da. Ne yapmam gerekiyor?
Bildiğim kadarıyla yanında ailesi olması koşuluyla çocuklar seyahat edebiliyor.

Pegasus "0-2 yaş aralığında olan misafirler için HES Kodu zorunluluğu bulunmamaktadır" olarak belirtmiş, çocuklarınız bu yaştan büyükse onlar için de kod almanız gerekecek. Ben uçuşumu Pegasus'la yaptığım için onların sitesinden ediniyorum bu bilgileri ama bu gereklilikler firmadan firmaya değişiklik göstermiyordur diye düşünüyorum.

Ben ikisine de kod aldim ama bebek icin istemedi. Tesekkurler cevabiniz icin.

O taraflarda da sahiller kapalı değil mi? Büyük şehirlerden gelenlerin çoğu sahil kasabalarına gidiyor, hatta haberde bile çıkmıştı. Kız sonucu öğrenmeden yola çıkmış, ayvalıkta hastaneye kaldırılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…