- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 333
- Konu Sahibi Less-is-More
Anneyi adanaya getirmek neden kangru kullanarak ve fazla esya almadan zaten adanadan esiniz bindirir ordanda alip gotirecekler iste binin gidin bence fqzla dusunecek bir durum yokYine, yeniden bir yaz ve ailemin yanina gidemeyen ben. Tarsustan Altinoluk'a ozel aracla, biri 9 aylik biri 3 yasinda 2 bebekle gitmemiz mumkun degil. Zaten esim jandarma oldugu icin izinleri su an kapali, bizi goturemiyor. Benim de aklima annemi cagirip Adana'dan Izmir'e inip, oradan da babamin bizi ozel aracla Altinoluk'a goturmesi geldi. Ama ucak yolculugunun ne kadar riskli oldugu konusunda emin olamiyorum.
Ne isin var, otur oturdugun yerde diyecekler olabilir, ben de cok dusundum ama soyle bir sey var. Esim zaten surekli disarida calisiyor, biz herkesle temasi kestik, virus bize bulasacaksa ancak esimden bulasir. Annemle babam zaten kimseyle temas kurmuyor. Aylardir iki bebekle hapis hayati yasiyoruz, en azindan kendi icimizde goruselim, acik havada dolasalim, iki agac gorelim istiyorum. Koca bir yaz burada kalmak o kadar bunaltici olur ki,ben neyse de cocuklar patlar artik. Bunlar bahane degil, pskiolojimiz icin gerekli gercekten.
Sormak istediğim su, ucak yolculuklarinda ne gibi onlemler alindigi konusunda bilginiz var mi? Ben maske takmak disinda ne yapabilirim? Yani koltuklar arasi mesafeler korunuyor mu, benim oyle bir talep hakkim var mi? Nasil en az riskle bu 1 bucuk saati bitirebilirim?