ucak yolculuğu

gokce33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
1.648
1.121
133
35
Iyiaksamlar arkadaslar
Size kafama takilan bi soruyu sormak istiyorum
Su an 12 haftalik hamileyim ve nasipse somestrda ailemin yanjna giymek istiyorum su an mugladayim ve dun aksam mersin icin adanaya ucak biletimi aldim ve annemler bana kizdi ucakla nasil geleceksin de o yolu nasil cekeceksin diye yani izmir adan 1sa15dk suruyor ve ben ucak uolvulugumu uapacagim tarjhte yaklasik17 haftalik hamile olacam sizlere sorum arankzda hamile iken ucakla yolculuk yapan var mi insallah bi riski yoktur
Simdiden cok tesekkur ederim cevaplariniz icin

Sizin özel bir riskiniz yoksa sıkıntı olmaz

Millet Amerika ya gidip doğuruyor

Yalnız Muğla İzmir arası ne kadar sürecek yine de yolculuk yorucu olabilir neyse gidince bol bol dinlenirsiniz

Dr haftaya sorucam ama haftaya kadar da ucak bileti kalmadigi icin bu hafta almistim biletimi
Mugla izmir arasi 2saat kadar kendimaracimizla gidecegimmicin pek sıkıntı olmaz tek korkum ucak
Su ana kadar da cok sükür sıkıntılı bi hamileligim olmadi
Cevaplariniz icin tesekkur ederim

Doktorun aksi bir şey söylemediyse sorun değil. Uçabilirsin.Otobüs yolculuğu çok daha yorucu olabilir.

Doktorun aksi bir şey söylemediyse sorun değil. Uçabilirsin.Otobüs yolculuğu çok daha yorucu olabilir.
Aynen otobusle 14saatlik bi yolculuk cok daha zor benim icin
E gitmesem de ben cok bunaldim burada tek bi akrabam bile yok cok ama cok ozledim memleketimi

17 haftalık hamileliğin son aylarına kıyasla ne ki?

Millet 35 haftalıkken Amerika'ya uçuyor.

17 haftalık hamileliğin son aylarına kıyasla ne ki?

Mikendilerinceama benalıkken Amerika'ya uçuyor.
Boyle soyleyince icimi rahatlattin arkadasim ama anneme kiz kardesime laf anlatamiyorumki endiseleniyorlar kendilerince ama ben biraz olsun aciklamaya calisiyorum onlara

Boyle soyleyince icimi rahatlattin arkadasim ama anneme kiz kardesime laf anlatamiyorumki endiseleniyorlar kendilerince ama ben biraz olsun aciklamaya calisiyorum onlara
Ben hamileyken uçağa bindim birkaç defa. Binmeden doktoruma sordum tabi, o demişti "35 haftalık kadınları amerika'ya yolluyoruz, seni mi göndermicez" diye. ki ben uçaktan ölesiye korkarım, bebeğime hiçbir şey olmadı uyuyo içerde :)

Ben cok seyehat ettim ucakla hamileyken.
Bir sıkıntı olmuyor .
Tabi hamileliginiz normal seyirde gidiyorsa.
Düşük riski vs varsa mutlaka dr unuzdan fikir edinin.

tam tersi eğer araç vs yasaksa uçakla yolculuk yapılır. Hiç bir sakıncası yoktur eğer ilk binişiniz değilse..

Dimi ama zaten alti üstü 1saatlik bi yolculuk.Tesekkur ederim cevabin icin

Doğurana kadar gezdim hiiiiç Bi şey olmuyor. Sadece son ay dikkat etmek lazım yine de Dr a danış ama Bi şey olmaz.

tam tersi eğer araç vs yasaksa uçakla yolculuk yapılır. Hiç bir sakıncası yoktur eğer ilk binişinizyapmamse..
Aslinda ilk binisim sayilir yani bundan 10 yil once yapmistim erzurum ankara arasi bi daha da oyle ucaga binecek bi durumum almadi ama heyecan filan yapmam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…