• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçak

Onu almazlar patlama riski var ve bavuldada saklayamazsiniz.
Kendinizede kiyafet ayakkabi tasiyacaksiniz kilo siniriniz asilacak.Kilo asimina odeyeceginiz parayi kargoya verin gitsin.

Kilo 15 benim 15 bebegimin yazıyor bilette zaten 10 gun kalacağım çok bişey almam

Kilo ya dikkat et canım.tek basinami gidiyorsun iki kişilik biletse mesela yurtiçi kilo 15 ise iki kişi en fazla 25 olur tek valizde sonra havaalanında bosaltcam diye uğraşmazsın

Oğlumla gidiyorum canım 23 aylık falan olacak o zaman 15 onun 15 benim yazıyor bilette

Valize koyabilirsiniz ben herzaman götürüyorum 5 kilo , yalnız el bagajınızda yani yanınıza alacağınız herhangi bir çantada sıvı taşımayın alıp bir güzel çöpe atıyorlar.

Yanıma alacağım çantaya sadece bebegime gereken şeyleri almayı düşünüyorum biberonda mi almıyorlar yoksa :))

Biberonu bilmiyorum hiç bebekle yolculuk yapmadım birde ben hep thy ile uçtum.

Ben ilk defa ucacagim biletimi şubat ayında almıştım biraz hesaplı olsun diye hiç bu konuları düşünmemiştim saol yinede yardımcı olduğun için canım

Oğlumla gidiyorum canım 23 aylık falan olacak o zaman 15 onun 15 benim yazıyor bilette
Iki buçuk litrelik şişelere koy kıyafetlerin arasına koy etrafını da sar sarmala bişey olmaz bide havayolunu ara bebeğimle yolculuk yapicam biberon falan ne alınıyor yanıma uçakta diye sor

Hepinize cook teşekkür ederim kızlar sorunumu çözdüm sayılır postaneden gonderimeyi düşünüyorum riske girmeden

Bende sunu merak ediyorum iki kisi gidecegiz de her birimizin bagaj hakki 15 kg dolayisiyla iki kisi 30kg. bunu bir valiz 25 diegri 5 kg seklinde gotursek sorun olurmu sizce

Back
X