aradım zaten bana soylenen kedi kopekle ayni yere kondugu gorsellere baktigimsa kocaman kapak aciliyor oraya yukleniyor ben ocak ayinda gitmek zorundayim bakin zorundayim zorunda olmasam en sicak ayda giderdim.benim yavrum her sesten korkan bi tur ve sicak iklim hayvanı bu sogukta oraya nasıl yuklenecek ki yuklense bile kopek sesinden kalp krizi geciren hem cinsleri var öyle zor durumdayım ki dunyanin en sacma seyi ya hap kadar hayvan 80 gramcık ya 8kgye kadar aliniyorda 80 grm yavrum alınmiyor4440849 dan bilgi alabilirsiniz.Bende kabin amiriyim.Seyhatiniz esnasında amire hareket memuru avih olduğunu.(Kargoda evcil hayvan, hangi bölümde olduğunun bilgisini verir).Lütfen uçağa girişte amire kendinizi tanıtın, içiniz rahat olsun hergün taşıyoruz.Benimde kedim var anlıyorum sizi.Havalandırması hakkında amir size bilgi verecektir.
Bakın durum ağırlığı ile alakalı olmayabilir, gittiğiniz ülke kabinde evcil hayvan kabul etmeyebilir, yada türü sebebiyle kabul edilmeyebilir.Çok farklı değişkenler söz konusu diğer mesajımda detaylı anlatmıştım.Gideceği bölümdeki ısı ve havalandırma üst kabin ile aynı yapılmakta o konuda farklılık yok.aradım zaten bana soylenen kedi kopekle ayni yere kondugu gorsellere baktigimsa kocaman kapak aciliyor oraya yukleniyor ben ocak ayinda gitmek zorundayim bakin zorundayim zorunda olmasam en sicak ayda giderdim.benim yavrum her sesten korkan bi tur ve sicak iklim hayvanı bu sogukta oraya nasıl yuklenecek ki yuklense bile kopek sesinden kalp krizi geciren hem cinsleri var öyle zor durumdayım ki dunyanin en sacma seyi ya hap kadar hayvan 80 gramcık ya 8kgye kadar aliniyorda 80 grm yavrum alınmiyor
ama koyarlarken o sogugu yerse kedi kopek gibi degil yani bunu anlatmak istiyorum gidecegim yerde zaten muhabbrt kanarya kabine aliniyor onlarda sıkıntı yok bir kac kere farkli musteri temsilcisine baglanmaya calistim biri bana yolcular rahatsiz oluyor hayvanlar asagiya veriliyor dedi bu bir sey bilmiyor deyip kapattim digeride papagana izin yok dedi ki benim tür küçük kustan hallice yani kakadu falan degil ya kendim öleyim ona bir sey olmasın ama bu bilinmezlik beni delirtri gercekten elim kolum bağlıBakın durum ağırlığı ile alakalı olmayabilir, gittiğiniz ülke kabinde evcil hayvan kabul etmeyebilir, yada türü sebebiyle kabul edilmeyebilir.Çok farklı değişkenler söz konusu diğer mesajımda detaylı anlatmıştım.Gideceği bölümdeki ısı ve havalandırma üst kabin ile aynı yapılmakta o konuda farklılık yok.
Yok ulkeden degil, tabi ulkenin de kurallari onemli ama Thy kusun cinsi papagan diye gectigi icin kabine kabul etmiyor.Bakın durum ağırlığı ile alakalı olmayabilir, gittiğiniz ülke kabinde evcil hayvan kabul etmeyebilir, yada türü sebebiyle kabul edilmeyebilir.Çok farklı değişkenler söz konusu diğer mesajımda detaylı anlatmıştım.Gideceği bölümdeki ısı ve havalandırma üst kabin ile aynı yapılmakta o konuda farklılık yok.
en son yol onu deneyecegim ama muhabbet ve kanaryadan çok farklı bakmak isterlerse nasıl yutturacagim bilemiyorum ki yavrum benim sesime cok duyarli kafesteyken sesimi duyarsa hemen ötüyor onu nasıl çozecegim bilmiyorum ve otusunden yakalanirsam ne yapacağım.Ya ustune dusseniz cozersiniz aslinda.
Ben kedilerimle yaptigim son 2 yurt disi seyahatinden ornek vereyim.
Ilki 2020 subat ayi basiydi virus daha dogru duzgun yayilmamisti.
THY evcil hayvan kabul kontuarinda yaptik islemleri. Baya belgelerine falan baktilar ama dedigim gibi bembeyaz ankara kedisine mix yazdirdigim, rezervasyonu da oyle yaptirdigim halde cinsini fark etmediler, ettilerse de onemsemediler..
2. Sinde 2020 eylul ayiydi virus yogundu ne kedimin belgelerine baktilar ne kilosunu tarttilar. Sadece odemesini yaptim. Ama bu kez girisini evcil hayvan kontuarindan yaptirmadim cunku biletim business classti tum islemler orada halledildi. Onunla mi alakali, virusun verdigi kaostan mi kaynakli bilmiyorum.
Sahsen sizin durumunuzda olsam eger beni yolcu edecek yakin arkadasim, aile uyem varsa yanima sari bir muhabbet kusu alirdim. Evcil hayvan kontuarinda onu gosterir sonra aileme o kusu teslim eder yoluma papaganimla devam ederdim.
Yalniz ucaga binerken son kontrolde gorevlilerin evcil hayvan hakkinda bilgisi oluyor. Belgelerine falan bakiyorlar ama hayvani dikkatlice incelemiyorlar. Bence o gorevliler kusun cinsini fark etmezler bile..
Ben olsam şöyle kapali, hatta önu daha da kapali bir kafes yaptirirdim ve ustune de ortu orterdim bakmak isteyen olursa azicik acar gosterirsiniz. Zaten ucaga girdikten sonra kimse bir seyi kontrol etmiyor.
Sanırım emin olmamakla ilgili veterinerden kart veriyorlarya ondan olması lazım. Emin degılım.Taşıma kafesınde götürün desem, sultanlar büyük oluyor. Kendi kafesınde götürün bence. Farklı ortama girdiklerinde yüksek sesle ötebilirler. O yüzden üzerini örtün hafif bence. O da korkar, kafeste tedirgin olur. Kedi köpek dibine kadar girmedigi sürece sıkıntı olacagını sanmıyorum. Bende 1 papagan 4 muabbet 1kedi var. Benim papaganım kediye dikleniyor o derece.Kedi eve ilk geldiginse hepsi korktu ama öyle kalp krizi falan olmadı. Bence o kalp krizi kolay kolay olan birşey degil.Kafesi yakınınızda alıp, kalın olmayan bir bezle taşırsanız bence sıkıntı olmaz. Klima, rüzgar, ceyrana aşırı dikkat edin. Direk öldürüyor kuşları rüzgar.Arkadaşlar uzun ucusta evcil hayvanim olan sultan papağanımı götüreceğim ama asla dogru düzgün bir bilgi kaynağı yok.Belki daha önce tecrübe etmis arkadaslar vardır.Lütfen yardımcı olun çok endişeliyim. Ilk olarak thy ile görüştüm kabine sultan papağanı ,papağan olduğu icin kabul ermiyorlarmış. Dünyann en saçma şeyi kediyi alıyorlar 80 grmlik yavrumu almıyorlar kakadu degil ki bu küçücük.
Kargo kısmı nasıl asla bir görsel bulamadım.Ve benim yavrum türü geregı çok korkak hatta kopek havlamasindan kalp krizi geçirmiyorlarmış.Ben musteri hizmetlerini aradigimda bana ayni yerde gidecekleri söylendi.10 saat ucusta ya benim yavrum ölürse çok kafaya taktım mail attim aradim asla kimseyr ulaşamıyorum ve yeterli bilgi alamiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi
Hepsini aynı yere koyuyorlarsa kesinlikle kabul etmeyin. Ben yanınızda gidecek sandım. Allah korusun kedinin biri kafesinden çıksa kötü olur. Kesinlikle bırakmayın.Ama dedigim gibi üzerini tülbent ile örtün. Kışın gidecekseniz kafesin 3tarafını streç ile sarabilirsiniz. Bu hayvanlar soguğa hıc gelemıyorlar. Hemen ishal oluyorlar.aradım zaten bana soylenen kedi kopekle ayni yere kondugu gorsellere baktigimsa kocaman kapak aciliyor oraya yukleniyor ben ocak ayinda gitmek zorundayim bakin zorundayim zorunda olmasam en sicak ayda giderdim.benim yavrum her sesten korkan bi tur ve sicak iklim hayvanı bu sogukta oraya nasıl yuklenecek ki yuklense bile kopek sesinden kalp krizi geciren hem cinsleri var öyle zor durumdayım ki dunyanin en sacma seyi ya hap kadar hayvan 80 gramcık ya 8kgye kadar aliniyorda 80 grm yavrum alınmiyor
iste kışın gidecegim icin kargo kismina vermek istemiyorum ne yapip edip yanima almam gerekli göz gore gore yavrumu olduremem bu yapilan sartlar asiri gereksiz sacma sapan allah cezalarini versin ya girdigim sinir stres harbi beni yeterince gerdi 80 grm bi avuc bebeyi yanima alamiyorum saka gibi ama 8 kg kedi aliniyorSanırım emin olmamakla ilgili veterinerden kart veriyorlarya ondan olması lazım. Emin degılım.Taşıma kafesınde götürün desem, sultanlar büyük oluyor. Kendi kafesınde götürün bence. Farklı ortama girdiklerinde yüksek sesle ötebilirler. O yüzden üzerini örtün hafif bence. O da korkar, kafeste tedirgin olur. Kedi köpek dibine kadar girmedigi sürece sıkıntı olacagını sanmıyorum. Bende 1 papagan 4 muabbet 1kedi var. Benim papaganım kediye dikleniyor o derece.Kedi eve ilk geldiginse hepsi korktu ama öyle kalp krizi falan olmadı. Bence o kalp krizi kolay kolay olan birşey degil.Kafesi yakınınızda alıp, kalın olmayan bir bezle taşırsanız bence sıkıntı olmaz. Klima, rüzgar, ceyrana aşırı dikkat edin. Direk öldürüyor kuşları rüzgar.
Kedi ve kuş aynı ortamda olmaz. Helee 10 saat asla olmaz. O kediler kuşu farkedince rahat durmazlar. Bırakmayın kesinlikle. Çok saçma bir uygulama. Şikayet vara falan yazsanıziste kışın gidecegim icin kargo kismina vermek istemiyorum ne yapip edip yanima almam gerekli göz gore gore yavrumu olduremem bu yapilan sartlar asiri gereksiz sacma sapan allah cezalarini versin ya girdigim sinir stres harbi beni yeterince gerdi 80 grm bi avuc bebeyi yanima alamiyorum saka gibi ama 8 kg kedi aliniyor
daha kimseyle düzgün gorusemiyorum bile mail atmayi denedim olmadi en son bi hava yoluna twitterdan yazdim fark etsinler diye uğrasyorum artik geç oldu yarin her yeri arayacağım cok saçma bir seyin icindeyim o sogukta asagiya asla koyduramam göz göre göre öldüremem=
Kedi ve kuş aynı ortamda olmaz. Helee 10 saat asla olmaz. O kediler kuşu farkedince rahat durmazlar. Bırakmayın kesinlikle. Çok saçma bir uygulama. Şikayet vara falan yazsanız
Dedigim gibi ben olsam ilk kabul olayini sari muhabbet kusu ile yaparim. Eger papaganiniz ile giris yapmaya calisirsaniz sorun cikabilir. Cunku kabul kontuarindaki kisiler evcil hayvanlarla ilgili kurallar hakkinda bilgi sahibidirler muhtemelen.. Orayi atlattiktan sonra sorun olacagini sanmiyorum. O hengamede sesini de duymazlar anlamazlar da diye umut ediyorum.en son yol onu deneyecegim ama muhabbet ve kanaryadan çok farklı bakmak isterlerse nasıl yutturacagim bilemiyorum ki yavrum benim sesime cok duyarli kafesteyken sesimi duyarsa hemen ötüyor onu nasıl çozecegim bilmiyorum ve otusunden yakalanirsam ne yapacağım.
Ayy tabıkı 10 saat dayanamaz.Yaa kaç gün kalacaksınız. Gidip gelecekseniz o emanet bıraksanız.daha kimseyle düzgün gorusemiyorum bile mail atmayi denedim olmadi en son bi hava yoluna twitterdan yazdim fark etsinler diye uğrasyorum artik geç oldu yarin her yeri arayacağım cok saçma bir seyin icindeyim o sogukta asagiya asla koyduramam göz göre göre öldüremem
gidip gelmeyeceğim temelli gideceğim yavrumu nasıl emanet edeyim insanlar neden boyle sacma kurallar koyuyor insan evladindan nasil ki ayrilamaz bende ayrilamam o evladim goz gore gorede olmesine izin verememAyy tabıkı 10 saat dayanamaz.Yaa kaç gün kalacaksınız. Gidip gelecekseniz o emanet bıraksanız.
umarim hayvan sever olurlarDedigim gibi ben olsam ilk kabul olayini sari muhabbet kusu ile yaparim. Eger papaganiniz ile giris yapmaya calisirsaniz sorun cikabilir. Cunku kabul kontuarindaki kisiler evcil hayvanlarla ilgili kurallar hakkinda bilgi sahibidirler muhtemelen.. Orayi atlattiktan sonra sorun olacagini sanmiyorum. O hengamede sesini de duymazlar anlamazlar da diye umut ediyorum.
Malesef kurallar cok sacmakucucuk kus kargoda ne isi var.
Gorevliler hayvan sever olunca kolaylik sagliyorlar.
Ne diyeyim allah yardimciniz olsun, yolculugunuzu kolaylastirsin, hayvan sever kisilere denk getirsin insallah..
gidecegim yere ucusu olan tum havayollarına yazdım tesekkur ederimAir Europayı denediniz mi?
Kabinde avcı kuşlar hariç diğer kuşları alıyorlarmış, İspanyol kökenli bir şirket bir araştırın isterseniz.
Air Europa | SeatMaestro
Flying with pets on Air Europa. Find all you need to know when traveling with your pets on Air Europa: pet sizes, fees and more.www.seatmaestro.com
Tabi nereye uçacaksınız bilmiyorum bir sorun yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?