Muhabbet kusu diye giris yaptirsaniz yerler mi acabaArkadaşlar uzun ucusta evcil hayvanim olan sultan papağanımı götüreceğim ama asla dogru düzgün bir bilgi kaynağı yok.Belki daha önce tecrübe etmis arkadaslar vardır.Lütfen yardımcı olun çok endişeliyim. Ilk olarak thy ile görüştüm kabine sultan papağanı ,papağan olduğu icin kabul ermiyorlarmış. Dünyann en saçma şeyi kediyi alıyorlar 80 grmlik yavrumu almıyorlar kakadu degil ki bu küçücük.
Kargo kısmı nasıl asla bir görsel bulamadım.Ve benim yavrum türü geregı çok korkak hatta kopek havlamasindan kalp krizi geçirmiyorlarmış.Ben musteri hizmetlerini aradigimda bana ayni yerde gidecekleri söylendi.10 saat ucusta ya benim yavrum ölürse çok kafaya taktım mail attim aradim asla kimseyr ulaşamıyorum ve yeterli bilgi alamiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi
Kabinde köpeğe izin verip kuşa vermemeleriHangi havayolu bu?
THY hayvan + kafes 10kgyi aşmıyorsa kabine alıyor. Papağanı almama sebepleri nedir?
Hangi havayolu bu?
THY hayvan + kafes 10kgyi aşmıyorsa kabine alıyor. Papağanı almama sebepleri nedir?
Arkadaşlar uzun ucusta evcil hayvanim olan sultan papağanımı götüreceğim ama asla dogru düzgün bir bilgi kaynağı yok.Belki daha önce tecrübe etmis arkadaslar vardır.Lütfen yardımcı olun çok endişeliyim. Ilk olarak thy ile görüştüm kabine sultan papağanı ,papağan olduğu icin kabul ermiyorlarmış. Dünyann en saçma şeyi kediyi alıyorlar 80 grmlik yavrumu almıyorlar kakadu degil ki bu küçücük.
Kargo kısmı nasıl asla bir görsel bulamadım.Ve benim yavrum türü geregı çok korkak hatta kopek havlamasindan kalp krizi geçirmiyorlarmış.Ben musteri hizmetlerini aradigimda bana ayni yerde gidecekleri söylendi.10 saat ucusta ya benim yavrum ölürse çok kafaya taktım mail attim aradim asla kimseyr ulaşamıyorum ve yeterli bilgi alamiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi
Ya kiymam ya oyyyyavrum türü geregı çok korkak hatta kopek havlamasindan kalp krizi geçirmiyorlarmış.Ben
Muhabbet kuşunun papağan olduğunu bildiklerini sanmıyorumHavayollarında kuşlar için tür sınırlaması var.
Kabin içinde sadece ötücü kuşlar ve muhabbet taşınabiliyor. Papağanın büyüklüğü önemli değil aslında.
Evet muhabbet kuşu da sonuçta bir papağan niye böyle bir kural koymuşlar bilemiyorum.
thy ya vallahi delirecem qatar atmacayi kabine aliyor ama asla musteri temsilcisine ulasamadigim icin sultan alip almadiklarini bilemiyorumHangi havayolu bu?
keske imkanım olsa ama okyanusu maalesefki arabayla geçemem birde kış vakti gidecegim gercekten çıldırmak uzereyim ne yapacağımı bilmez halde agliyorumNereye gidiyorsunuz bilmiyorum ama keşke arabayla vb. gitseniz. Uçak kargolarına hayvanlar konusunda -hele de duyduğum bazı şeylerden sonra- asla güvenmiyorum. Muhabbet kuşumu kabine alıyorlardı ama. Sultan papağanı da küçük aslında, neden almıyorlar anlamadım.
tesekkur ederim onu izledim zaten ama kanarya icin anlatmış onları zaten kabine aliniyor
denenebilir ama yavrum olur valla asagida hem soguk hem kucucuk dusundukce deliriyorumValla konu sahibesi bence bilete muhabbet kuşu diye kaydettirin. Kovide sebep büyük hengame var kimsenin aaa bu da muhabbet kuşu değilmiş diyeceğini sanmam. Derlerse de muhabbet kuşunun farklı bir cinsi dersiniz. Kafese değil tahta kutuya falan koyun, ya da kafesi örtüyle örtün . Bence vınlarsınız.
denenebilir ama yavrum olur valla asagida hem soguk hem kucucuk dusundukce deliriyorum
Çok mantıklıValla konu sahibesi bence bilete muhabbet kuşu diye kaydettirin. Kovide sebep büyük hengame var kimsenin aaa bu da muhabbet kuşu değilmiş diyeceğini sanmam. Derlerse de muhabbet kuşunun farklı bir cinsi dersiniz. Kafese değil tahta kutuya falan koyun, ya da kafesi örtüyle örtün . Bence vınlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?