- 17 Mart 2012
- 6.524
- 2.299
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
Kardeşimin parfümü kırıldı,kıyafetlerinin içine koymuştu 1 taneydi,eşyaları yerleştirmek için açtık bir baktım valizden koku geliyor parfüm kırılmış paramparça olmuş.Bütün kıyafetleri parfüm koktu.merhaba hanımlar acil cevaba ihtiyacım var, uçakta Sıvı sınırlaması için internet sitesine baktım fakat tam olarak anlayamadım benim 2 adet parfümüm var 1 adet 50ml diğeri 100 valize koymaya korkuyorum kırılır dıye, kabine alırlar mı? Sınır 100 ml diyor ama 2adet parfüm olduğu için sıkıntı olur mu?
Hadı ya off napıcam benKardeşimin parfümü kırıldı,kıyafetlerinin içine koymuştu 1 taneydi,eşyaları yerleştirmek için açtık bir baktım valizden koku geliyor parfüm kırılmış paramparça olmuş.Bütün kıyafetleri parfüm koktu.
Sıtede 100ml olarak sınır koymuşlar benım şışe de 100ml içindekı Sıvı da 90ml falanı duruyor Geçmez mi şimdi50 ml olan geçer 100 olan geçmez. Aynı şişede 100 ml altında olması gerekiyor.
İçindeki sıvının önemi yok, şişe 100 ml ise geçmiyor, direkt çöpe gidiyor.Sıtede 100ml olarak sınır koymuşlar benım şışe de 100ml içindekı Sıvı da 90ml falanı duruyor Geçmez mi şimdi
Anlamadımsiz yanlış anlamışsınız sanırım 50 toplamda olan
yani tek şişe için 50 değil
anlatamadım uf
Kardeşimin parfümü 100 yoktu küçük boydu ama kırıldı işte.Sıtede 100ml olarak sınır koymuşlar benım şışe de 100ml içindekı Sıvı da 90ml falanı duruyor Geçmez mi şimdi
Pekı parfümü kutusuyla valıze koysam kırılır mı sizce ? :/İçindeki sıvının önemi yok, şişe 100 ml ise geçmiyor, direkt çöpe gidiyor.
Sız kutusuna koymuş muydunuz? :/Kardeşimin parfümü 100 yoktu küçük boydu ama kırıldı işte.
Yok canım kutusuna koymamıştıSız kutusuna koymuş muydunuz? :/
Çok gerekli değilse yanınızda taşımayın derim ben. 50 ml yetecekse onu alın sadece yanınıza. Yok almam gerekiyor diyorsanız, baloncuklu naylona sarıp kutusuna koyun, bişey olmaz muhtemelen. Bir de kıyafetlerin arasına sıkıştırın.Pekı parfümü kutusuyla valıze koysam kırılır mı sizce ? :/
Aslında gerekli değil de takıntı bende nereye gitsem illa ıkısı de olucak Yanımda , en Sağlamı 50lık olanı gotureyım ben garantı olsun öyleyse.. Çok SağolunÇok gerekli değilse yanınızda taşımayın derim ben. 50 ml yetecekse onu alın sadece yanınıza. Yok almam gerekiyor diyorsanız, baloncuklu naylona sarıp kutusuna koyun, bişey olmaz muhtemelen. Bir de kıyafetlerin arasına sıkıştırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?