Uçana kaçana asılıyor abaza.

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
nasıl bir adilik, nasıl bir şerefsizliktir bu ya!
bir taraftan bana mesajlar atarken, çok acı çekiyorum, seni çok seviyorum, çok özlüyorum, her saniye aklımdasın diye,
bir taraftan da f.booktan başka bir kızın fotoğraflarını beğenip altına 'türkan şoray mı desem' , 'görünen güzellik yorum istemez'
nasıl aç biriymiş bu ya, ne pislikmiş..
:47:

Ş.....SİZ

Son düzenleme:
Sitede ş...z gibi kelimeler kullanmak yasaktır.

Madem bu kadar hakaret ediyorsun ve ne olduğu ortada üstünde düşünme bile.
Boşta kaldığından sana atmıştır o mesajları.
Gerçekten sevdiğinden değil. Boşver sen de.

Acaba fb olmasaydı sevdiğimiz insanların kimlerle konuştuğunu kimlere laf attığını nasıl bi kişiliği olduğu öğrenebilirmiydik bunlardan b, haber yaşardık ve bu sana söylenen sözlerin hepsi senin için bi gerçek ifadesi taşırdı....

nasıl bir adilik, nasıl bir şerefsizliktir bu ya!
bir taraftan bana mesajlar atarken, çok acı çekiyorum, seni çok seviyorum, çok özlüyorum, her saniye aklımdasın diye,
bir taraftan da f.booktan başka bir kızın fotoğraflarını beğenip altına 'türkan şoray mı desem' , 'görünen güzellik yorum istemez'
nasıl aç biriymiş bu ya, ne pislikmiş..
:47:

Ş.....SİZ

Ben basliga takildim önce. "Abaza" bir cerkez soyudur, izin bahsettiginiz "abazan".

Sikmayin caninizi, ne güzel erkenden ögrenmissiniz nasil bi insan oldugunu. Ona göre davranirsiniz.

napsın çocuk beyniyle ürolojik bölgesi yer değiştirmiş fabrika hatası....iade et yerine kurtul:)))) şanslısınki çabuk görmüşsün yan etkilerini....

Back
X