• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üçlü kız grubu ve kendimi kötü hissetmem

Ben artık insanların arkadaşlık ilişkilerini anlamaz oldum her gün bir arkadaş konusu açılıyor ve ben iyiki benim arkadaşlık iliskilerim böyle değil diye şükrediyorum sizin için demiyorum burada konu açanlar hep haklı hep haklı hep mağdur hep anlaşılamayan kendine dönüp zerre bakmayan.Cok yakın arkadaşlarıyla konuşmak yerine buraya gelip cevap vermeyeceği halde bunları yakın arkadaşının arkasından yazan insanların arkadaşlık kavramida değişik geliyor bana sizin konuya gelirsem suratına söylerdim onu tanımadigimiz için onuda dinleyemeyecegimiz için eksik olacak yorum cunku onun cevap hakkı var onun dışında diğer kızda hayır demeyi bilsin bilmiyorsa onun sorunu der geçerdim .Sakin yanlış anlamayın istediğiniz konuyu açarsınız fakat ikili ilişkilerde etki tepki olur ve genelde hatalar iki taraflıdır hep tek kişi yapıyorsa haklı haksız aranadan ilişki sonlandırılır.
Bu arada suratına söylediğim için kötü olan benim zaten. Kıza direkt sürekli böyle olduğunu kendisini düşündüğünü söylemiştim. Arkasından değil yüzüne de söylediğim şeyler bunlar.

Aynı kızın etrafındaki tüm herkesle kavgasının olması, asla düzeltememesi ve herkesle bir şekilde küsmesi bana garip geliyor çünkü. Yakın dediği kimse onun hakkında öyle düşünmüyor. Ben de öyleyim. Ben sadece onu o arkadaşları gibi pofpoflamıyor her istediğini yapmıyorum. O yüzden

Ki yakın arkadaşım diye zamanla ondan soğuduğum şeylerin olması bana garip geliyor evet vicdanen de kendimi köyü hissediyorum ama bunun önüne geçemiyorum.

Bu kızın etrafımızdaki herkesle sorunu olduğu için açıkçası etki tepki olduğunu düşünmüyorum. 4-5 arkadaştık herkesle aynı derscede sorunlar yaşadı
Konuşmayın net yüzüne fikrimi söyler açıklama yapmak isterse dinler sonrada yoluma giderim insanlar bize uymayadabiliyor ayrıca cevap için teşekkür ederim ilk kez bir arkadaş konusunda bir üye ama ben çok haklıyım beni öv onu batır tarzı yapmadan net yanıt verdi bana dikkatimi çekti o zaman onunla konuşmayın diğerleri de kendi bilir tavrını takının .

Konuşmayın net yüzüne fikrimi söyler açıklama yapmak isterse dinler sonrada yoluma giderim insanlar bize uymayadabiliyor ayrıca cevap için teşekkür ederim ilk kez bir arkadaş konusunda bir üye ama ben çok haklıyım beni öv onu batır tarzı yapmadan net yanıt verdi bana dikkatimi çekti o zaman onunla konuşmayın diğerleri de kendi bilir tavrını takının .
Ya ne demek ben sizi başka konularımda da biliyorum o yüzden 🥹
Asla kendimi haklı gördüğümden değil hatta bu durum beni çok rahatsız ediyor bu kişiden kopamıyor ama içten içe de gerçekten hiç
Samimi bulmuyorum son bir sene içinde inanılmaz değişti. Herkesi keyfine göre kullanmaya sevgilisi olunca hepimizi umursamamaya sadece işi düştüğünde yazmaya çağırmaya başladığından beri daha da soğudum. Bizden sıkılıp başka bir kızla yakın oldu o kız bile artık bu kızdan yorulduğunu söyledi bize. Herkes aynı şeyle geliyor böyle düşününce ben de üzülüyorum ama bu kızın bizim hiç yakın olmadığımız bir kıza üçlü arkadaş grubunda onunla diğer iki kızın yakın olduğunu demesi (ki diğer kız onunla yakın falan da değil, hem de bunu söylediği zaman aramızın en iyi olduğu herkesin bizi üçlü harika arkadaş olduğu zamanmış) beni kafasından sildirtti.

Kız aşağılık kompleksli ve herkes bunun farkında. Kendini olmadığı biri gibi göstermeye çalışıyor

He bu arada benim de elbette problem yaşadığım arkadaşlarım oluyor, belki insanlar da benden rahatsızdır ben bilemem. Neticede insanlar mükemmel değildir, ancak bu kızın direkt karaktersel bir batmışlığı var bana artık bilmiyorum

merhabalar. üniversite ilk seneden beri yakın olduğum 2 kız arkadaşım vardı. İçimi dökmek için konu açtım sadece.

bu arkadaşlarımdan biri ile uzun süredir eskisi gibi görüşmek, buluşmak istemiyorum. İlk defa bir arkadaşımdan gerçek anlamda soğudum. Birkaç olay anlatmak istiyorum.
Bu arkadaşım neredeyse her hafta hastalanıyor, hastalıkları da böyle inanılmaz abartarak ağlayarak bize söylüyor. Neredeyse 2-3 gecede bir, gece kalkıp hastaneye götürüyoruz ve hiçbir şey çıkmıyor. En az 5-10 kez olmuştur artık kimse inanmıyor. Kan vermiş mesela, kan sonucu ne çıktı diye sormamışız diye trip atıyor. Benim yirmiliğim ameliyatla çekildi bir hafta yemek yiyemedim kız odama gelmeyi bırak doğru dürüst sormadı bile. Araba sürtüyor sınıfta trafik kazası geçirdim falan diyor. Bana hiç geçmiyor zaten o kadar sahte geliyor ki hiçbir zaman onun gerçekten kötü olduğuna inanmadım yanılmadım da. 1. sınıftan beri 50 kez boş yere acil servise girmişizdir öyle diyeyim.

Bu kız, diğer kızla da çok ağır bir kavga etti geçen sene. Hatta başka bir arkadaşımızla daha. Tüm işlerini bize yaptırıp ben müsait değilim, siz halleder misiniz diyor. Tüm derslere çalışmadan son gün tüm stresini ağlayarak bize yansıtarak zor bela üç senedir sınıfı geçti. Herkes ondan rahatsız ama düzgün tepki verip ona istediği gibi gelmeyen sadece ben varım. Bu kız hep beni dışlıyor gibiydi hep de yüzüne söylüyordum asla böyle bir şey olmadığını söylüyordu ama dün öğrendim ki iki sene önce öylesine konuştuğumuz bi kıza “sence ben hilalle mi diğeriyle mi yakın duruyorum, hilalle değil diğeriyle yakınım aslında” demiş. O sırada da benim hiçbir şeyden haberim yok en yakınlarım diye dolaşıyorum.

Okulla alakalı bir eşyam onda kalmıştı, işim var şöyle böyle bahaneleriyle günlerce erteledi, aynı eşyanın eskisini bir süre kullan dedi en sonunda da. Kendi bir sürü eşyası kayboluyormuş ama ona sormuyormuş ne yaşadığıdnan haberimiz yokmuş (dağınıklığından sürekli bir şeylerini kaybediyor 10 kez falan olmuştur bu) ben de sürekli ona nasıl olduğunu sormayacağımı, sürekli onun dertleriyle ilgilenmeyeceğimi onun beni hibçir şekikde sormadığını söyledim. O zamandan beri de kendisiyle muhattap olmuyorum.

Bu kız diğer arkadaşımızla kavga ettiğinde gidip 1-2 gün sonra özür dilerken benle tartıştığında bana hiçbir şekikde öyle gelmiyor. Aşağılık kompleksi var gibi diğer kızı sürekli üst görüyor ama diğer kız da onu eskisi gibi sevmiyor yüzüne de diyor hatta. Okul dışında bu arkadaş bizi yanına bile çağırmıyor bu arada. Sadece derdi varsa ve ihtiyaç varsa bana yüzü tutmuyor ben o yüzü ona vermiyorum o yüzden kıymetli değilim ondan eminim.

Sürekli kendi dertlerini sormamızı bekleyen, sürekli bahanelerini öne süren bu tarz insanlara karşı ne yapmamız gerekiyor? Gerçekten bu kızı etrafımda da istemiyorum ama diğer kıza davranışıyla bana olan farkı görünce de üzülmeden duramıyorum.
Ay yemin ederim bu tarz bsy yasadım
Sözde 2 yıldır gurbette güzel bir arkadas grubum vardı cocuklarmz da arkadaştı. Ben hamileyim hamileliğim başlarında neymiş oğlu ameliyat olmuş da ben ona mesaj atmışım aramamışım diye bana kırıldığını söyledi üstüne trip sonra diğer 3 .arkadaşımız bizi tanıstıranla bensiz görüşmeye başladılar memleketten döndüğümde bir kere bile buluşalm demediler benim ile görüşmek isteyen insanlarla görüştüğümde trip attılar sürekli beni suçlamaya çalışıp manipüle ettiler iki kere adım atttgm halde adım atmadılar en sonunda ne oldu üçlü gruptan çıktım bir tanesi kudurdu aradı beni affettirmeye çalıştı ertesi gün diğeri aradı açmadım yine beni manipüle etmeye çalıştı saçma sapan. Asla umrumda değil bir kere sogudum mu soğuyorum. Bırakın ne halleri varsa görsünler ya Slin gitsin kimse sizden değerli degil. Sözde bana dil döküp barışmaya çalışan arkadaş ertesi gün utanmadan diğer sildiğim arkadaşı story de paylaştı o kadar rahat ki kafam zoraki mecburi ilişkilerden Çok sıkıldım koca insanlarız ne öyle muç muçu sürekli Yok ben hasta oldum benimle gel şöyle yap böyle yap hiç sevmem

Ya ne demek ben sizi başka konularımda da biliyorum o yüzden 🥹
Asla kendimi haklı gördüğümden değil hatta bu durum beni çok rahatsız ediyor bu kişiden kopamıyor ama içten içe de gerçekten hiç
Samimi bulmuyorum son bir sene içinde inanılmaz değişti. Herkesi keyfine göre kullanmaya sevgilisi olunca hepimizi umursamamaya sadece işi düştüğünde yazmaya çağırmaya başladığından beri daha da soğudum. Bizden sıkılıp başka bir kızla yakın oldu o kız bile artık bu kızdan yorulduğunu söyledi bize. Herkes aynı şeyle geliyor böyle düşününce ben de üzülüyorum ama bu kızın bizim hiç yakın olmadığımız bir kıza üçlü arkadaş grubunda onunla diğer iki kızın yakın olduğunu demesi (ki diğer kız onunla yakın falan da değil, hem de bunu söylediği zaman aramızın en iyi olduğu herkesin bizi üçlü harika arkadaş olduğu zamanmış) beni kafasından sildirtti.

Kız aşağılık kompleksli ve herkes bunun farkında. Kendini olmadığı biri gibi göstermeye çalışıyor
Dikkat edin o yoruldum diyen madem niye hala arkadsslik yapıyor insanlar bilinmez bugün bunu der yarın sen dedin olur sizin için insanların karşılıklı sırları menfaatleri olabilir karşılıklı siz sadece kendi hareketlerinden sorumlusunuz grubun dışında mi kalırım diye endişeniz varsa biraz yüzeysel olun o kızla tam koparmadan ilişkiyi diğerlerinede çok güvenip bu konuda öne atılıp başı çekmeyin hani erken öten horoz kesilir misali bilinmez insanlar her kişi nefretinde de sevgisinde samimi olmayabilir mesafe koyup duruma bakadabilirsiniz sadece kimsenin sözcüsü olmayın sonra arada kalan olmakta var

Valla bommmboş hiç kimseye faydası olmayan bir tip.
Böyle tiplerden direkt kaçmak lazım.
Yani o size mükemmel davransa bile sizin uzak durmanız lazım zaten böyle tipler insanı yer bitirir.
Siz diğer arkadaşla iyi anlaşıyorsanız onunla ikiniz baş başa vakit geçirin veya etrafınızı şöyle bir gözden geçirin size iyi gelecek insanları tutun etrafınızda.
Kimse için de fazla fedakarlık yapmayın ayrıca arkadaşlıktan keyif almaya eğlenmeye bakın.

Back
X