- 19 Temmuz 2025
- 204
- 110
- 18
- 25
- Konu Sahibi Hilalimsiyim
Bu arada suratına söylediğim için kötü olan benim zaten. Kıza direkt sürekli böyle olduğunu kendisini düşündüğünü söylemiştim. Arkasından değil yüzüne de söylediğim şeyler bunlar.Ben artık insanların arkadaşlık ilişkilerini anlamaz oldum her gün bir arkadaş konusu açılıyor ve ben iyiki benim arkadaşlık iliskilerim böyle değil diye şükrediyorum sizin için demiyorum burada konu açanlar hep haklı hep haklı hep mağdur hep anlaşılamayan kendine dönüp zerre bakmayan.Cok yakın arkadaşlarıyla konuşmak yerine buraya gelip cevap vermeyeceği halde bunları yakın arkadaşının arkasından yazan insanların arkadaşlık kavramida değişik geliyor bana sizin konuya gelirsem suratına söylerdim onu tanımadigimiz için onuda dinleyemeyecegimiz için eksik olacak yorum cunku onun cevap hakkı var onun dışında diğer kızda hayır demeyi bilsin bilmiyorsa onun sorunu der geçerdim .Sakin yanlış anlamayın istediğiniz konuyu açarsınız fakat ikili ilişkilerde etki tepki olur ve genelde hatalar iki taraflıdır hep tek kişi yapıyorsa haklı haksız aranadan ilişki sonlandırılır.
Aynı kızın etrafındaki tüm herkesle kavgasının olması, asla düzeltememesi ve herkesle bir şekilde küsmesi bana garip geliyor çünkü. Yakın dediği kimse onun hakkında öyle düşünmüyor. Ben de öyleyim. Ben sadece onu o arkadaşları gibi pofpoflamıyor her istediğini yapmıyorum. O yüzden
Ki yakın arkadaşım diye zamanla ondan soğuduğum şeylerin olması bana garip geliyor evet vicdanen de kendimi köyü hissediyorum ama bunun önüne geçemiyorum.