ikili kacti yani risk var dedi mi ona da.burda okuduguma gore genelde uclu dortlu risk gosterebiliyms ustelik risk olmadigi halde.bende yaptırıcm ikili temiz cikti ama dr ucluyude yapalim dedi.hemen sikma canini nifty yada amniyosentz yaptirirsn icin rahat eder.dr n ne dedi o yonlendrmistr buyuk ihtimalle seni.Arkadaşlar uçlu tarama testin kotu çıktı çok üzgünüm 1;59 risk çıktı benimle ayni durumda olan varsa yardımcı olabilir mi
nasi drmus o yaa.bence bir an once dr nu degistr.nifty yaptr o lan ile yapliyo ama biraz pahali sanirim arastr netten istersen.kac haftaliksin suan ayrintili ultrason vaktin geldiyse onuda yaptirblsn 20.haftadan itibaren yapiliymsDoktor ikiliyi yapmadı unutmuş iki aylıkken yapılıyormuş zamanı geçti dedi direk uçlu test yaptı oda riskli çıktı aminosentez yada kan testi yaptırabilir sin dedi ama amino sentez de de korkuyorum bebegime zarar verir se diye
Canım benim ikili biyokimyasal risk 35/1 çıkmıştıArkadaşlar uçlu tarama testin kotu çıktı çok üzgünüm 1;59 risk çıktı benimle ayni durumda olan varsa yardımcı olabilir mi
Canım benim ikili biyokimyasal risk 35/1 çıkmıştı
Yurt dışına giden testlerden yaptırdım temiz çıktı çok şükür
Sende yaptırabilirsin doktorun bi yönlendirme de bulunmuştur mutlaka
Amin canım çok sagolallah şifa versin canım
ucluyu ne zaman yaptirdin.bende 16.haftaya girdim ama ayin 10 unda yapilcak.erken yapilmamis mi acaba tam bilgim yok ama.ozele mi gidiydn sen.ben devlete gidiyrm ozelden daha cok ilgileniyorlar.sadece ultrasonda cok uzun sure kalamiuosn bide ucret odemiyosn:)) hic korkma amniyosentez boraz korkutucu ama maddi durumun varsa niftyi yaptirirsn.ben bile ucluyu yaptirmakta kararsizm cunku burda okudgm cogu insanda risk var demisler ama sonradan temiz cikto hepsi.insallah seninde oyle olurEvet zaten baska doktora randevu aldım bakalım yarin tip fakültesine docente randevum var oraya gidicem 16 haftalık hamileyim
Benim gibi bi kaç arkadaş daha vardı onların da temiz çıktıSenin adına çok sevimdim darısı basıma inşallah doktor ya aminosentezi önerdi yada yurt dışına giden kan dedi oda biraz pahayliymis bakalım yarin tip dan randevu aldım detaylı ultrasanla bakiyormus
İnşallah canım ben on beş haftakikti yaptda evet özele gidiyorum ikili temiz coktiysan senin üçlüyü doktor onermiyor bence kağanı karistirma valla kan testine iki milyar diyorlar çok pahalı geldi ama sıvı da aldırmak istemiyorum bebeğine bersey olursa diye yarın bakalım doktor ister diye düşünüyorum napcam hic biomiyorimucluyu ne zaman yaptirdin.bende 16.haftaya girdim ama ayin 10 unda yapilcak.erken yapilmamis mi acaba tam bilgim yok ama.ozele mi gidiydn sen.ben devlete gidiyrm ozelden daha cok ilgileniyorlar.sadece ultrasonda cok uzun sure kalamiuosn bide ucret odemiyosn:)) hic korkma amniyosentez boraz korkutucu ama maddi durumun varsa niftyi yaptirirsn.ben bile ucluyu yaptirmakta kararsizm cunku burda okudgm cogu insanda risk var demisler ama sonradan temiz cikto hepsi.insallah seninde oyle olur
ucluyu ne zaman yaptirdin.bende 16.haftaya girdim ama ayin 10 unda yapilcak.erken yapilmamis mi acaba tam bilgim yok ama.ozele mi gidiydn sen.ben devlete gidiyrm ozelden daha cok ilgileniyorlar.sadece ultrasonda cok uzun sure kalamiuosn bide ucret odemiyosn:)) hic korkma amniyosentez boraz korkutucu ama maddi durumun varsa niftyi yaptirirsn.ben bile ucluyu yaptirmakta kararsizm cunku burda okudgm cogu insanda risk var demisler ama sonradan temiz cikto hepsi.insallah seninde oyle olur
Benim gibi bi kaç arkadaş daha vardı onların da temiz çıktı
İkili test sonucundan sonra doktorum tekrar ultrasonla kontrol etti bebeğimi bişey çıkacağını sanmıyorum demişti burun kemiği ense ölçümü iyiydi
Bu testler bazen anne de olabilecek ileriki gebelik haftalarında sıkıntıların sinyali de olabilirmiş
Doktorumun bana ilk söylediği bebekte sorun olduğunu sanmıyorum sende yüksek ihtimal yüksek tansiyon olabilir demişti
Sakin ol dicem ama çok zor biliyorum ama umuyorum ki sende güzel haberler alacaksın bence amniyosentez yaptırma imkanın varsa yurtdışına kan ver
Ben 2000 tl ye yaptırmıştım tre:screen testin adı bazı arkadaşlar 1700 tl gibi rakamlara da yaptırmıştı
Üçlü testin doğruluk oranı çok düşük. Zaten detaylı usg zamanınız gelmiştir herhangi başka bir test yaptırmadan detaylı usg ye gidin ama bir perinatologa. Bazı hastanelerde radyolog çekiyor o da çok kötü olmasa gerek ama bana anlamsız geliyor. Başka bir test yaptıracaksanız amniyosentez en güvenilir sonucu verir ama maalesef düşük riski olabiliyor. Ama ben üçlü teste zerre kadar güvenmiyorum İnan'ın. Eğer ikili test zamanım geçmiş olsa üçlüyü yaptırmazdım.Arkadaşlar uçlu tarama testin kotu çıktı çok üzgünüm 1;59 risk çıktı benimle ayni durumda olan varsa yardımcı olabilir mi
once bi ayrintiliya girsen olmazmi acaba.ense kalınlığı kac çıkmıştı senin.ay hic istemiyrm zaten ucluyu daha cok kafam kariscak diye zaten evhamliym iyice kafayi yerim.10 unda gidicem bakalm konusucm.cunku benim ikili 1/989 cikmisti iyi dediİnşallah canım ben on beş haftakikti yaptda evet özele gidiyorum ikili temiz coktiysan senin üçlüyü doktor onermiyor bence kağanı karistirma valla kan testine iki milyar diyorlar çok pahalı geldi ama sıvı da aldırmak istemiyorum bebeğine bersey olursa diye yarın bakalım doktor ister diye düşünüyorum napcam hic biomiyorim
erken yapmis ondan olablr.ya annenin yasi bebegin haftasi sigara icip icmedgn bunlarin hepsi etkiliyo sonucu.ayrintiliya gir sen en iyisi ama uzmana tabikiCanım ya ben de tam bilmiyorum sen deyince internetten baktım uçlu test 16-20. Haftalarda yapılıyormuş benim 15 haftasında yaptı testi acaba risk o yüzden yuksek çıkmış olabilir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?