uclu tarama testim kotu cikti uzgunum

Yarin docente gidince ayrintili bakiyormus inşallah iyi der de sıvı aldırmaya gerek kalmaz ben sonuçları başka doktora gösterdim oda ikili iyi çıkarsa üçlüye gerek yok demişti çünkü ikili hepsinden çok onlemli dedi boşver canım yaptırma bak ne güzel maşallah iyi çıkmış ikili sevindim

İnşallah ondandir canım ya evet gideceğim doktor uzman iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var

sende sikma canini ikili yapilsaydi bole olmazdi ucuncu icinde erken gibi bi hata vardr muhakkak.ya hic bi testin garintisi yok saglikla kucagimiza alalim insallah.simdi ne cikarsa cikain anne karninda mudehale edilmiyo.ki aldirmaya niyetin yoksa hic yaptirma diyolar ki en garantisi ama ilk gebelk olunca dr ne derse onu yapiyrz

Amin canım inşallah Rabbim yardim etsin aldırmayı düşünmüyorum nasıl kiyarim kocaman olmuş her şeyi oluşmuş cani ruhu var Rabbim kimseyi o noktoya getirmesin çok zor

Selam canm,
benim de 4lü testte 50/1 risk çıkmıştı, sonra harmony test yaptırdım 1800 tl, 3 gün içinde çıktı sonucu temiz çok şükür.
bu testlerde riski çıkanların çoğu sağlıklı bebek dünyaya getiriyor, hem bence senin doktorun erken yapmış testi. ondan yanlış çıkmış olabilir. gönlünü ferah tut dualarım seninle..

Aleykum selam canım benim ay inşallah öyledir canım ama iste her ne kadar da olsa elinde olmadan üzülüyor insan ama seni adına çok sevindim inşallah benim ve anne olacak herkesin bebegi sagliklidir

bu konulardan pek anlamıyorum tatlım ama hemen uzulme sonucta bılımde herzaman yanılma payı var ve cevremızde bunun orneklerı var sen ıyı dusun ıyı olsun keske bu testlerı hıc yaptrmasaydın sonucta anne karnunda bebege tedavı anlamında bısey yapılamıyor kendını uzmekten baska bı ıse yaramayan testler bence ınsallah sorun duzelır sonuc ıyı olur Allah care gndersın sana ınsallah saglıkla kucagına alırsın :)

Amin İnşallah canım ama iste nerden bilebilirdim ama iste yapıldı test şimdiki aklım olsa yaptirmazdim ama nasip inşallah iyi düşünmeye çalışıyorum

15 hftalikken de yapan dr lar var. Ama 16 ve 20 arasi genelde yapiliyor. Riskin yuksek cikmis yasin kac ?
Kalbini ferah tut. Bisey yoktur ins. Bu durumlarda perinatolaga gorunmeni oneririm o pahali testlerden once.

Yaşım otuz bir evet perinatologa gittim ama detaylı ultrasan yirminci haftada oluyormuş bakmadı daha on yedi haftaligim inşallah bir şey yoktur dua etmekten başka yapacak bir şey yok hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…