- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
- #2.141
mrb ben 33 haftalık hamıleyım bebegım 1 hafta gelısım gerılıgı var deedı doktor 1471 grm kılosu zayıf dedı bebge gıden kan akısı ıyı ama bebek beslenemyr ve benm 21 haftdan berı suym hep 8 cm olculdu smdı 6 cm dusmus malesef cok uzuluyrm cok strellı gecyr hıc yuzum gulmedı bu hamılelıkte sezeryanla bebgı alacaklarms bellı degıl daha duruma bakacaklarms bu durumda erken bebk dunyaya getren varmı ? varsa bakımı nasıl olur kuvezde ne kadar kalr nasıl beslenır yasayan tecrubelı arkadaslardn yardım ıstyrm lutfen yardım edermsnz nasıl olacak bılmıyrm hıc bır fıkrm yok ılk bebgım tadını bıle cıkaramadm yemn ederm kı cok zor gunler gecyrm yarıdmmmmm lutfen =((
Merhaba gulhasena tekrar geçmiş olsun canım.bak sana en canlı örnek benim 33 haftaya kadar gelmişsin maşallah bebeğinin sağlığı için alınması gerekiyorsa onun için ne iyiyde doktorlar iyisini bilir canım ben 28. Haftada doğum yaptım 82 gün kuvözde kaldık ama bak şimdi o günler geride kaldı çok şükür bebeklerim yanımda 4 kilo oldular Allah ne dilerse o olur bak bebeğin 1500 kiloya yaklaşmış ciğer geliştirici iğne yapılırsada solunum cihazına bile girmeyebilir girse bile çok kısa sürede çıkar çünkü 3 ay boyunca hastanede çok örnek gördüm.bebeğinin organlarında sağlığında bir sorun yoksa erken doğsada rıskı varsa tutunur hayata.benim bebeklerim tam bir mucize allahıma çok şükür bize bağışladı onları.allah hakkınızda en hayırlısını nasip etsin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canım evladını sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bol dua edip Allah'a sığınmaktan doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok.