- 14 Kasım 2014
- 187
- 51
- 38
- 41
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
- #2.681
Devlet hastnelernde ucret alinmiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin riskin kaç cıkmış tı aminyonsentez onermişlermiydi.Atıl bey ıkı kere baktı bebek gostermıyordu kendını bı turlu,cok sukur ıyıymıs,neden yuksek cıktıgını afp ın anlayamadı.Bebişte anormali yok dedı 98%.İkıncı sebeperken dogum ya da gelişim gerılıyı ola bılırmiş.Ben de zaten 18+1 olmam gerekırdi ama 17+4 haftayım.O yuzden bunu takıpe almam gerek 3 hafta sonraya kontrola cagırd.Her swyıne baktı ılk plasenta prevıa dedı sonra kalkıp gezdım bıraz baktı tekrar eş sukur az da olsa kalkmıs bıraz .Kzımız 189 gr,babası ılk kez boyle buyuk gordu,ama kucuk oldugu ıcın adam renglıde bakmadı,onemlı olan bı seyı yok ya dunyalar benım oldu.Aksam cıktık esm yemeye goturdu bızı 6 gunde ılk kez yemek yedım soyleye bılırım..Artık erken dogumu falan takmamayı dusundum kızım uzmez ınsallah annesını.Hepımız ınsallah saglıkla alırız kucagımıza bebişlerımızı.Tesekkur ederım canım sana da destek oldun umut oldun bu kac gunde
yok benım sorun ntd noral tup defektı oldugu ıcın detaylı ultrasonda 95-98% belli oluyormus.Omurılık acıklıgı ve beyın gelişmemesi gbı rıskler vardı 65/1 rısk vardı.Cok sukur ılk ultrasonda bı sey cıkmadı sımdı ıkıncı kontrolu beklıyorumcanım senin riskin kaç cıkmış tı aminyonsentez onermişlermiydi
Tamam canim bende onu kastettim girdim ayrintiliya yuzde 95 saglikli dedi ama tedirginim isteyok benım sorun ntd noral tup defektı oldugu ıcın detaylı ultrasonda 95-98% belli oluyormus.Omurılık acıklıgı ve beyın gelişmemesi gbı rıskler vardı 65/1 rısk vardı.Cok sukur ılk ultrasonda bı sey cıkmadı sımdı ıkıncı kontrolu beklıyorum
artık bu saatten sonra Allaha emanet bebeklrımız canım,bızım sorun detaylıda gozukuyor dedı doktor detaylıda ıyı cıkmıs bak senın de insallah sag salim gelirler bunu dusunerek hamılelık gecmezTamam canim bende onu kastettim girdim ayrintiliya yuzde 95 saglikli dedi ama tedirginim iste
Oyle canim rabbim herkezin bebegini sag salim dunyaya gelmesini nasip etsin ona teslimizartık bu saatten sonra Allaha emanet bebeklrımız canım,bızım sorun detaylıda gozukuyor dedı doktor detaylıda ıyı cıkmıs bak senın de insallah sag salim gelirler bunu dusunerek hamılelık gecmez
ınsallah canım 26 gun kalmıs senın doguma sımdı fark ettım baya gelişmıs haliyle bakmıs doktorun ultrasona demek kı,buda daha net gozukmesı demek bebegın.Benım doktor afp yuksek cıkınca ntd rıskı yoksa erken dogum ola bılır takıp edeceyız dedı 3 hafta sonra kontrolum var bı de bebek 4 gun gerıden gelıyor.Sen bu rıskı de aşmıssın ınsallah yakında kucagına alırsın melegını sag salim annesı ,brdan haber etmeyi unutmaOyle canim rabbim herkezin bebegini sag salim dunyaya gelmesini nasip etsin ona teslimiz
Insallah canim rabbim senin ve tum bebek bekleyenlerin ne muradi varsa versin canim hersey gonlunuzce olsunınsallah canım 26 gun kalmıs senın doguma sımdı fark ettım baya gelişmıs haliyle bakmıs doktorun ultrasona demek kı,buda daha net gozukmesı demek bebegın.Benım doktor afp yuksek cıkınca ntd rıskı yoksa erken dogum ola bılır takıp edeceyız dedı 3 hafta sonra kontrolum var bı de bebek 4 gun gerıden gelıyor.Sen bu rıskı de aşmıssın ınsallah yakında kucagına alırsın melegını sag salim annesı ,brdan haber etmeyi unutma![]()
Dun amniyo yaptirdim hayirlisiyla bide ben temiz sonucu alirim ins
Ins dua ediyorum oyle napiyimcanım Allah ın izniyle inşallah seninde sonucun temiz çıkar, beklemek zor ama doktordan güzel haberleri alınca beklediğini bir anda unutuveriyorsun
Canım maşallah Ama Buna bakarak burada hafta söyleyecek arkadaş varsa doktor ötesi olması gerek doğa ötesi güçleri falan olmalı :) çünkü dr bile bakarak söylemiyor, ölçerek söylüyor. :) internette google a "kaç haftalık hamileyim" yaz hesaplayıcı çıkıyor. Buraya son adet tarihini giriyorsun. Sana buna göre kaç hafta kaç gün olduğunu söylüyor. Bu sayıdan 3 -4 gün oynar ultrason ölçümü.Benim bebek cok yeni sizce kac haftalik? Doktor daha haftasini soylemedi
:))) tesekkurler bilgin icin hemen hesaplayayim bebisi:)Canım maşallah Ama Buna bakarak burada hafta söyleyecek arkadaş varsa doktor ötesi olması gerek doğa ötesi güçleri falan olmalı :) çünkü dr bile bakarak söylemiyor, ölçerek söylüyor. :) internette google a "kaç haftalık hamileyim" yaz hesaplayıcı çıkıyor. Buraya son adet tarihini giriyorsun. Sana buna göre kaç hafta kaç gün olduğunu söylüyor. Bu sayıdan 3 -4 gün oynar ultrason ölçümü.
cnm kagıın kenarında kaç haftalık oldugu yazar ters oldugu için göremirum mesela şöyle 6W4DBenim bebek cok yeni sizce kac haftalik? Doktor daha haftasini soylemedi