Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Mrb bende bugün Dr gittim ense kalı kışından şüphelendi test istedi x Y 13 18 21 di galiba bunları yaptıran var mı gerçekten çok mutsuzum
Yanlis degilsem yaniliyo olabilirim belki ama amniyo sivisindan yapilann bi test benmde ensesi kalindi ve amniyo yaptirdim bgn bendende ona benzer bi test istedi yaniliyo olabilirim belki emin degilim canim ya internette yazar ne oldugu testin adini googleye yaz nasil yapildiginin bi aciklamasi vardır

Ikili test için gittik o esnada ense kalınlığınA da bakılıyor ya hiç ikili test yapmayalım dedi kan alınıp yurt dışına gönderilecek orda bakılacakmış isimleri de yukarıda Yazdığım gibi Rabbim hayırla sonuçlandırır inşallah ama çok korkuyorum ilk çocuğum da böyle bir şey olma ıştı Rabbim imtihan etmez inşallah

Ikili test için gittik o esnada ense kalınlığınA da bakılıyor ya hiç ikili test yapmayalım dedi kan alınıp yurt dışına gönderilecek orda bakılacakmış isimleri de yukarıda Yazdığım gibi Rabbim hayırla sonuçlandırır inşallah ama çok korkuyorum ilk çocuğum da böyle bir şey olma ıştı Rabbim imtihan etmez inşallah
He anladim o amniyonun benzeri amniyoyu devlet karşılıyor ama onu karşılamıyor anneden kan aliniyo 1.bucuk 2 milyar falan maddiyattan amniyo yaptirdim ben be sıkıntım yok bib şükür bana kalirsa hic dusunme yaptir derim icin rahat eder enazindan

Bnm de ilk cocugumda boyle birsey olmamisti canim unutma neylerse rabbim guzel eyler ensesi kac cikti bu arada

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ,
aslında eşimle şunu düşündük,
yıllardır tüp bebek tedavisi gördük,
ilk kızımız normal, onda bu testlerin hiç biri yapılmamıştı,
ancak bu bebekte yaşım ilerledi,
ama yılmadık tedavilerimize devam ettik,
amniyosentez yapılırsa % 1-2 bebği kaybetme ihtimali var Allah korusun,
bir de dr Amniyo sonucu bebeği alabiliriz dedi,
buna kesinlikle karşı çıktık,
dr o zaman amniyo yapmaya gerek yok,
her şartta bebeği istiyorsanız dedi,
evet Rabbim ona kan verdi can verdi,
ama doğuma kadar hep bir merak olacak bizde,
Allahım hayırlı bir yol çizmiştir İnşallah, Sağlıkla bebeğimize kavuşuruz,
ama nasıl geçecek bu günler bilmem???????
Keşke ilk kızındaki gibi yine test yaptırmasaydın. Sonuç olumsuz çıkarsa aldırmayacaksan bu testleri yaptırmanın anlamı yokki. Hazırlıklı olup ne olacak. Hamilelik çok zor ve stresli geçecek.

Ben hiçbir tarama testini yaptırmadım. Sıfır stres. Rahat ettim. Allaha emanet ettim kendimi de bebeğimi de.

İkili üçlü testler yüzde yüz sonuç vermez zaten. Olumsuz çıkıp sapasağlam çocuğu olan bir sürü insan var. Sonuca göre aldırmayacaksan amniyo yaptırma bence. Zaten doktor da aynı şeyi söylemiş.

Bnm de ilk cocugumda boyle birsey olmamisti canim unutma neylerse rabbim guzel eyler ensesi kac cikti bu arada
Evet siparişi verdik Antalya'dan gelecek tüpler bizde sağlıkçıyız kan Alıp İstanbul'a göndericez sonuç 13 18 günde geliyormuş Hayırlısı inşallah Dediğin gibi olur ense boyunu sormak aklıma gelmedi şok oldum yani yüzümdeki gülümseme dondu kaldı

Evet siparişi verdik Antalya'dan gelecek tüpler bizde sağlıkçıyız kan Alıp İstanbul'a göndericez sonuç 13 18 günde geliyormuş Hayırlısı inşallah Dediğin gibi olur ense boyunu sormak aklıma gelmedi şok oldum yani yüzümdeki gülümseme dondu kaldı
Canim dua et hizli sonuc istese iyimiş içini ferah tut

Canım bana da ense kalınlığı var demişti doktor amniyosentez istedi ben korktum yaptırmadım. Allah a emanet dedim. Çoğu kişi bu testleri yaptırıp rahatladı canım imkanın varsa yaptır tabiki.Bşycik çıkmaz Allahın izniyle... Ben de bu cumartesi ayrıntılıya gidicem çok stresliyim..Allah hepimizin bebişlerini korusun. Sağlıklı evlatlar nasip etsin bize. Sizlerinde dualarını bekliyorum umarım güzel haberlerle döneriz.

Yanlis degilsem yaniliyo olabilirim belki ama amniyo sivisindan yapilann bi test benmde ensesi kalindi ve amniyo yaptirdim bgn bendende ona benzer bi test istedi yaniliyo olabilirim belki emin degilim canim ya internette yazar ne oldugu testin adini googleye yaz nasil yapildiginin bi aciklamasi vardır
Buradaki çoğu kişinin temiz çıktı canım sonucu inşallah sen de güzel haberler alacaksın. Ben yaptırmadım işte ayrıntılıyı bekliyorum bakalım. senin ensesi kaçtı canım? sonraki kontrolde normal miydi herşey?

Buradaki çoğu kişinin temiz çıktı canım sonucu inşallah sen de güzel haberler alacaksın. Ben yaptırmadım işte ayrıntılıyı bekliyorum bakalım. senin ensesi kaçtı canım? sonraki kontrolde normal miydi herşey?
Binlerce sukur yaptirdim temiz cikti 3.5 ti ense kalinligi hizli sonuc istwmis bnm doktor 4 gunde geldi sonuc 20 gun sonra falan
Canım bana da ense kalınlığı var demişti doktor amniyosentez istedi ben korktum yaptırmadım. Allah a emanet dedim. Çoğu kişi bu testleri yaptırıp rahatladı canım imkanın varsa yaptır tabiki.Bşycik çıkmaz Allahın izniyle... Ben de bu cumartesi ayrıntılıya gidicem çok stresliyim..Allah hepimizin bebişlerini korusun. Sağlıklı evlatlar nasip etsin bize. Sizlerinde dualarını bekliyorum umarım güzel haberlerle döneriz.
Allah buyuktur bende cok korkmustum ama atlattim bin sukur temiz cikti diger sonucu bekliyorum bakalim

Ca
Inşallah canım çok saol destek olduğun için
nim mrb hic uzulme sonucun temiz gelecek emin ol ayni surecten ben de getom o gunler cok zordu ama sonuc temiz geldi. Genelde bu testlerde boyle durumlar cok cikiyor. Benim ikili teste gore dovn sendromu riski 1/7idi dusun cok kotu bir sonuc amniyosentez yapildi ve sonuc temiz cikti icini ferah tut

benimde üçlü testim riskli çıktı amniyosentez istemedim 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var inşallah bebeğim sağlıklıdır bişe sorcam kızlar hani test riskli çıkıyo sonra amniyosentez veya ayrıntılıda bişe çıkmıyo ya peki neden testte risk görünüyo onu anlamıyorum

benimde üçlü testim riskli çıktı amniyosentez istemedim 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var inşallah bebeğim sağlıklıdır bişe sorcam kızlar hani test riskli çıkıyo sonra amniyosentez veya ayrıntılıda bişe çıkmıyo ya peki neden testte risk görünüyo onu anlamıyorum
Onu bende anlamiyorum valla

[QUOTEdoktorun n esevilay, post: 39176898, member: 614918"]benimde üçlü testim riskli çıktı amniyosentez istemedim 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var inşallah bebeğim sağlıklıdır bişe sorcam kızlar hani test riskli çıkıyo sonra amniyosentez veya ayrıntılıda bişe çıkmıyo ya peki neden testte risk görünüyo onu anlamıyorum[/QUOTE]
Benim doktorum dedigi kan degerlerimiz her seyden etkilenebilirmis ve bu tarama testlerini kendisi hic yaptirmamis direk amniyo yaptirmis.sonucta helimizin vucut yapilari farkli benim en başından beri bhcg degerim yüksek cikiyordu kan sonuclarimi bu durum cok etkiledi.ikinci hamileliginde kesinlikle tarama tesyi yaptitmiycam direk amniyosentez yaptircam bosuna stres bu testlerki ikilin iyi cintiysa ucluyu normalde yapmiyorlar sacmalik yani.takma hic kafaya.senin riskin hangisi ve kac çıktı

Ne olursa olsun herseyin hayirlisini versin

Back
X