Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Evet canım ağustost anneleri bende seni taniyorum bebeginle hikayenizi okumustum bilmeden filim cekilmis ilac kullanmissin o ilaci bende bilmeden kullandim ama dert etmedim şu an uykularim kaciyor icimde tarifi imkansiz acı rabbim yardimcimiz olsun ben 3 doktor gezdim amniyosentez düşük ihtimali oldugunu soylediler zaten yapilmadan once imzani alacaklar o riski göze alamadim bu test % 95 dogru yanilma payı % 5 internetten cok arastirdim ve panorama testi karar verdim ablamin 3 taramasida kötü çıkmıştı doktoru amniyosentez yapilmasini önerdi korktu yaptirmadi yigenim akil küpü maşallah testlerin kafa karistirdigina inaniyorum tesleri temiz cikip safliksiz bebek dunyaya gelenler var Allah bilir artik rabbim yardimcimiz olsun tez zamanda feraha kavusursun inşallah

evet canim rahim rontgeni cekilmistim. Ki onun icin rahime gonderilen tazyikli ilac bebegi dis gebelik haline getirebilirdi :( oyle boyle ilaclar degildi benim kullandiklarim gorundugum tum drlar oglumun hala benimle olmasina mucize diyorlar. Allahim o gunlerden bugunlere ulastirdi cok sukur insallah bunu da atlatir yavrum :(
Ben de bugun karar degistirip prenatest icin kan verdim canim. 1 hafta sonra alicaz sonucu insallah. Yuce mevlam guldurur insallah yuzumuzu. Daha laboratuardan ayrilmamistik ki amniyosentez yaptiracagim merkezden aradilar. Perinatologun kaza gecirdigini ve randevunun ileri bir tarihe ertelenecegini soylediler. Ben de amniyosentez yaptirmayacagimi soyledim. Her iste bir hayir var dedikleri bu iste... Allah senin de benim de bizim gibi olan herkesin de yardimcisi olsun. Insallah ablan gibi saglikla kucagimiza alalim evlatlarimizi.

evet canim rahim rontgeni cekilmistim. Ki onun icin rahime gonderilen tazyikli ilac bebegi dis gebelik haline getirebilirdi :KK43: oyle boyle ilaclar degildi benim kullandiklarim gorundugum tum drlar oglumun hala benimle olmasina mucize diyorlar. Allahim o gunlerden bugunlere ulastirdi cok sukur insallah bunu da atlatir yavrum :KK43:
Ben de bugun karar degistirip prenatest icin kan verdim canim. 1 hafta sonra alicaz sonucu insallah. Yuce mevlam guldurur insallah yuzumuzu. Daha laboratuardan ayrilmamistik ki amniyosentez yaptiracagim merkezden aradilar. Perinatologun kaza gecirdigini ve randevunun ileri bir tarihe ertelenecegini soylediler. Ben de amniyosentez yaptirmayacagimi soyledim. Her iste bir hayir var dedikleri bu iste... Allah senin de benim de bizim gibi olan herkesin de yardimcisi olsun. Insallah ablan gibi saglikla kucagimiza alalim evlatlarimizi.

Her şerde bir hayır vardır canım ben inaniyorum bebeginde sağlıklı güzel haberler alacaksin dualarim seninle ben 10 gündür yedim bitirdim kendimi rabbim yardımcimiz olsun kimseyi evladiyla sinamasin hangi laboratuvara yaptirdin canım testi

Her şerde bir hayır vardır canım ben inaniyorum bebeginde sağlıklı güzel haberler alacaksin dualarim seninle ben 10 gündür yedim bitirdim kendimi rabbim yardımcimiz olsun kimseyi evladiyla sinamasin hangi laboratuvara yaptirdin canım testi

Amiiiinnn insallahhh.Ayy ne guzel soyledin. Senin de sonucun cok guzel gelir de hep beraber seviniriz burda insallah. Numunelerimi Biogen'e gonderdim canim.

Amiiiinnn insallahhh.Ayy ne guzel soyledin. Senin de sonucun cok guzel gelir de hep beraber seviniriz burda insallah. Numunelerimi Biogen'e gonderdim canim.

Aslında biz cok evham yapıyoruz sanki bu gun kuzenimle konuştum ee ne dert ediyorsun bizimde testimiz kötü çıktı amniyosentez yaptırmayı dusunmedik bile sadece ayrintili ultrasona girdik sorun yok diyince ee birde ablam var örnek yigenim su an 2 yaşında maşallah Allah sanada banada öyle güzel akıllı evlat nasip eder insallah canım rahat ol herseye rağmen radyasyon ilaç rabbim bebeğini sana bağışlamis mucizeni Allah esirgesin

Aslında biz cok evham yapıyoruz sanki bu gun kuzenimle konuştum ee ne dert ediyorsun bizimde testimiz kötü çıktı amniyosentez yaptırmayı dusunmedik bile sadece ayrintili ultrasona girdik sorun yok diyince ee birde ablam var örnek yigenim su an 2 yaşında maşallah Allah sanada banada öyle güzel akıllı evlat nasip eder insallah canım rahat ol herseye rağmen radyasyon ilaç rabbim bebeğini sana bağışlamis mucizeni Allah esirgesin

Insallah canim, insallah.Cikan sonuclarin Geneli olumlu ama arada duydugumuz bir olumsuz sonuc ya bize de o kotu denk gelirse endisesine yetiyor iste :( Dilerim Allahtan dedigin gibi sadece evhamdir yasadigimiz da uzuntumuz bu kadar olur,daimi olmaz.

Allah herkesın bebegını saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah benım ıkılı test sonucumda sorunsuz cıktı Allah'a sukurler olsun. sımdı kız mı erkek mı onu merak edıorum ? gercı kız da olsa erkek de olsa aynı oranda sevınıcem ama ınsan merakta etmıo deıl:) :KK46:

Benim ikili test sonucum riskli çıkmıştı 50/1 doktorum amniyosentez istedi 1 ay sonraya randevu verdi amniyosentez oldum 1 ay da sonuç bekleme süreci.zaman geçmek bilmedi şükürler olsun Rabbime sonucum temiz çıktı ayrıntılı ultrasonada girdgirdim.demem o ki ikili veya 3 lü testi olumsuz çıkan arkadaşlarım üzülmeyin çoğu kişilerden duyuyorum riskli çıktı diye sonuçta bu testler sadece olasılık bildiriyor

Benim ikili test sonucum riskli çıkmıştı 50/1 doktorum amniyosentez istedi 1 ay sonraya randevu verdi amniyosentez oldum 1 ay da sonuç bekleme süreci.zaman geçmek bilmedi şükürler olsun Rabbime sonucum temiz çıktı ayrıntılı ultrasonada girdgirdim.demem o ki ikili veya 3 lü testi olumsuz çıkan arkadaşlarım üzülmeyin çoğu kişilerden duyuyorum riskli çıktı diye sonuçta bu testler sadece olasılık bildiriyor
peki ense kalınlığı kaç çıkmışti acaba

Hanımlar merhaba
cem 17 haftalıgim
İkili testim iyi çıktı ultrason iyi ense kalınlığı 1.60 dr iyi anniyo ya gerek yok dedi ama geçen hafta üçlü tarama yaptırdım 1/53riskli çıktı :-( amniyo yaptirmak istemiyorum başka bir hastahanede tekrar yaptırıcam :-(

[QUOTyasli, post: 39853414, member: 41823"]Hanımlar merhaba
cem 17 haftalıgim
İkili testim iyi çıktı ultrason iyi ense kalınlığı 1.60 dr iyi anniyo ya gerek yok dedi ama geçen hafta üçlü tarama yaptırdım 1/53riskli çıktı :-( amniyo yaptirmak istemiyorum başka bir hastahanede tekrar yaptırıcam :-([/QUOTE]
Bende de ayni durum söz konusu. Ikili test sonucu ve ense kalinligi falan iyiydi uclu test riskli cikti. Amniyosentez dusunmedim azda olsa dusuk riski olmasini goze alamam. Keske uclu test yaptirmasaydim diye dusunuyorum hep. cok huzursuz oldum ikide bir aklima geliyo

[QUOTyasli, post: 39853414, member: 41823"]Hanımlar merhaba
cem 17 haftalıgim
İkili testim iyi çıktı ultrason iyi ense kalınlığı 1.60 dr iyi anniyo ya gerek yok dedi ama geçen hafta üçlü tarama yaptırdım 1/53riskli çıktı :-( amniyo yaptirmak istemiyorum başka bir hastahanede tekrar yaptırıcam :-(
Bende de ayni durum söz konusu. Ikili test sonucu ve ense kalinligi falan iyiydi uclu test riskli cikti. Amniyosentez dusunmedim azda olsa dusuk riski olmasini goze alamam. Keske uclu test yaptirmasaydim diye dusunuyorum hep. cok huzursuz oldum ikide bir aklima geliyo[/QUOTE]
uçlü tetste yanılma payı çok yuksek kızlar yalnız amniyodan korkmayın iyi bi dr yaptıktan sonra çok kolay ben yapıldıktan hemen sonra kalktım gezmeye gittim ertesi günde işe başladım en azından içiniz rahat eder 9 a düşünmezsinix
z

bende bu hafta icinde yapicam amniyosentez...ultrason goruntulerim cok iyi ense kalinligi vs.yinede riskli gruptayim 1/75 cikti insallah sorunlu bisey cikmaz

Arkadaşlar bugün üçlü test sonucumu aldım,
down 1/230 olarak riskli çıktım,
amniyosentez yapılması gerekiyormuş,
benim gibi üçlü testi riskli çıkıp, amniyo sonucu iyi çıkanlar var mı?

Benim ikili testim 1/50 yuksek risk cikmisti yasadiklarimi en iyi bunu yasayanlar anlar yardimci olmak adina buraya birseyler yazma ihtiyaci hissettim.1/50 cok yuksek bir riskti musait oldugumda daha uzun yazarim insallah.sadede geleyim sonuc olarak suan karsimda 4 aylik tatlimi tatli guzelmi guzel akillimi akilli cokk sevimli oglusuma gulumsuyorum elhamdulillah down sendromlu dogmadi.cok sukur.bu testi yaptirdigima bile pisman oldu.kaldiki uclu test falan ..tip bu gebelikleri sonlandirma taraftari.o yuzden eger herne olursa olsun kabuledicekseniz hic ileri tetkiklere gerek yok diye dusunuyorum.eger saglikliysa hayati risk almaya degmez.ne olursa olsun Allahu teala nin bir hediyesi....Rabbim herkesin yardimcisi olsun kotu cikanlar sakin caninizi sikmayin.hersey yoluna girer.ama 23-24 hafta ayrintili ultrasonu ihmal etmeyin o onemli

Back
X