- 16 Kasım 2008
- 798
- 1.053
- 208
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
- #2.781
Evet canım ağustost anneleri bende seni taniyorum bebeginle hikayenizi okumustum bilmeden filim cekilmis ilac kullanmissin o ilaci bende bilmeden kullandim ama dert etmedim şu an uykularim kaciyor icimde tarifi imkansiz acı rabbim yardimcimiz olsun ben 3 doktor gezdim amniyosentez düşük ihtimali oldugunu soylediler zaten yapilmadan once imzani alacaklar o riski göze alamadim bu test % 95 dogru yanilma payı % 5 internetten cok arastirdim ve panorama testi karar verdim ablamin 3 taramasida kötü çıkmıştı doktoru amniyosentez yapilmasini önerdi korktu yaptirmadi yigenim akil küpü maşallah testlerin kafa karistirdigina inaniyorum tesleri temiz cikip safliksiz bebek dunyaya gelenler var Allah bilir artik rabbim yardimcimiz olsun tez zamanda feraha kavusursun inşallah
evet canim rahim rontgeni cekilmistim. Ki onun icin rahime gonderilen tazyikli ilac bebegi dis gebelik haline getirebilirdi

Ben de bugun karar degistirip prenatest icin kan verdim canim. 1 hafta sonra alicaz sonucu insallah. Yuce mevlam guldurur insallah yuzumuzu. Daha laboratuardan ayrilmamistik ki amniyosentez yaptiracagim merkezden aradilar. Perinatologun kaza gecirdigini ve randevunun ileri bir tarihe ertelenecegini soylediler. Ben de amniyosentez yaptirmayacagimi soyledim. Her iste bir hayir var dedikleri bu iste... Allah senin de benim de bizim gibi olan herkesin de yardimcisi olsun. Insallah ablan gibi saglikla kucagimiza alalim evlatlarimizi.