- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
- #2.741
amin canım inşallah.....Ins temiz cikar canim hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallah.....Ins temiz cikar canim hayırlısı
Canm valla bende yaptirdim hizli sonuc istedik bin şükür temiz cikti simdi ikinci sonucu bekliyrm 1 haftaya gelr galiba ins oda dualarim seninle temiz cikar insamin canım inşallah.....
amin canım yaa inşallah günleri sayıyorum resmen. birşey değil bebeğim de strese giriyor diye üzülüyorum. ama yapacak birşey yok. bekleyeceğiz artık... allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. bundan birkaç ay önce çift çizgiyi bir görsem başka şey istemem diyordum ama iş öyle değilmiş maalesef. allah bundan başka zorluk göstermesin. allah evlatlarımızla sınamasın inşallah...Canm valla bende yaptirdim hizli sonuc istedik bin şükür temiz cikti simdi ikinci sonucu bekliyrm 1 haftaya gelr galiba ins oda dualarim seninle temiz cikar ins
Amin cnm ins bnmde amniyo temiz cikti bin şükür haftaya detayli usgm var bakalim yarinda kalp ritmini dinlicekler dua ediyorum oyleamin canım yaa inşallah günleri sayıyorum resmen. birşey değil bebeğim de strese giriyor diye üzülüyorum. ama yapacak birşey yok. bekleyeceğiz artık... allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. bundan birkaç ay önce çift çizgiyi bir görsem başka şey istemem diyordum ama iş öyle değilmiş maalesef. allah bundan başka zorluk göstermesin. allah evlatlarımızla sınamasın inşallah...
Gözünaydın canım :)Herkese hayırlı cumalar benimde Gelab sonucum çıktı Allah'ıma binlerce şükür düşük risk çıktı Rabbim benim gibi bekleyenlerin hepsinin yüzünü güldürsün
amin canım. Gözünaydın :)Selam arkadaslar tam 21 gün sonra aminiyosentez sonucum geldi ve temiz cikti cok şükür ayrıntılı ultrasonu da oldum bugün çok şükür onda da bir sorun çıkmadı.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
ikili test mi dedi ki canım? Yaptırmanda bi sakınca yok kan alınıp risk hesaplanıyo.kızlar ben 11 hafta 1 gunluk hamıleyım ve doktorum bana adını tam hatırlamıorum ama sanırım down sendromu ıle alakalı bı test yapılmasını soyledı ıstege baglı olarak bu testı yaptırabılecegımı soyledı. bu testın anlamanı nedır yapılmasında sakınca var mıdır ?
kızlar ben 11 hafta 1 gunluk hamıleyım ve doktorum bana adını tam hatırlamıorum ama sanırım down sendromu ıle alakalı bı test yapılmasını soyledı ıstege baglı olarak bu testı yaptırabılecegımı soyledı. bu testın anlamanı nedır yapılmasında sakınca var mıdır ?
Mrb bikere bu testlerin hic bir guvenirliligi yok 100/99 ihtimalle bebeginde hic bisey cikmiycak uzulme.ikincisi amniyosentez den korkma doktorun guvenilirse hic bi sakıncası yok ben hissetmedim bile.ucuncusu yurt dışında yapilan i tedt 100/100 guvenilir degil ama en onemlisi bebegin sagllikli cikacak sakin sakin bos yere uzulme.Benim ikili testim kotu cikti dr üçüncü taramauzulme.ikin gerek yok dedi 1 ay sonra gel amniyosentez yapalim dedi ben çok üzüldüm 4 gundur ne yedimi ne içtiğimi ne yattigimi biliyorum baska dr gittik testi tekrarladi ikili yine sonuc ayni amniyosentez yaptirmak istemediğimi söyledim kan alarak bebegin dna sina bakilan test panorama testi soyledi burda yapilmiyor yurt dışında yapıldığından dolayi pahalı cuma günü karar verirsen kan alip.gonderelim dedi sanırım baska şansım yok rabbim herkesin yardımcısı olsun kimseyi evladiyla sağlığıyla.sinamasin rabbim
Mrb bikere bu testlerin hic bir guvenirliligi yok 100/99 ihtimalle bebeginde hic bisey cikmiycak uzulme.ikincisi amniyosentez den korkma doktorun guvenilirse hic bi sakıncası yok ben hissetmedim bile.ucuncusu yurt dışında yapilan i tedt 100/100 guvenilir degil ama en onemlisi bebegin sagllikli cikacak sakin sakin bos yere uzulme.
ewet sanırım ıkılı test denıldı ama bılmıorum korkmuyo da deılım acıkcası kesın sonuc vermıo evet ama işteeikili test mi dedi ki canım? Yaptırmanda bi sakınca yok kan alınıp risk hesaplanıyo.
Evet amniyosentez 16.haftada yapılıyor beklemesi cok kotu aralik ayim mahvoldu 1ay üzüldüm. Kan testi 12 gunde geliyor sanirim o yonden avantaji var beklemek yipratici. Ama dedihim gibi bebisin iyi merak etme heleki ultrasonda iyi görünüyorsa hic hic korkmaInşallah canım bebeğimin hic birseyi yoktur sağlıklıdır evet katılıyorum hic bir test bebegin sağlıklı oldugunu belirlemez Allah bilir Rabbîm kimseyi bunaltmasin ozelikle evlatla saglikla sınamasın amniyosentez icin erken dendi bir ay sonra denince bu panorama testini one4diler karar aşamasındayiz cuma günü karar verdigimiz zaman kan verecem Hakkimzda hayırlıysa rabbim en hayirlisini nasip etsin
Evet amniyosentez 16.haftada yapılıyor beklemesi cok kotu aralik ayim mahvoldu 1ay üzüldüm. Kan testi 12 gunde geliyor sanirim o yonden avantaji var beklemek yipratici. Ama dedihim gibi bebisin iyi merak etme heleki ultrasonda iyi görünüyorsa hic hic korkma